Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moon clip predelava revolverja
#21
Počasi napreduje  :-D


Priponke Male slike
   
Odgovori
#22
(29-01-2019, 22:21)ICI#53 Napisal: Vse 686 ki sem jih do sedaj videl so imeli cev postrani. Tko da nekih mokrih sanj ravno nimam več o tem modelu. 627 bi pa imel. To mi je bila v bistvu prva izbira. Ampak je problem ker jih ni... na žalost. Tale ruger bo kar vredu. Moon clipe rabi pa malenkost mehkejši sprožilec in je to to kar se mene tiče. Nisem profesionalec in nisem nekaj zelo izbirčen. Me pa veselijo revolverji. In pač neketere stvari verjamem da se vam zdijo mogoče totalno glupe, in mogoče tudi so. Ampak iskreno mi ni mar, veseli me orožje z revolverji na prvem mestu in to delam in kupujem zaradi sebe.

Objasni malo tole cev postrani Question
Odgovori
#23
To je pogost problem pri novejših s&w modelih. Če poguglate “686 canted barrel” in pogledate slike bo dosti rezultatov. Izvrtina za cev ni naravnost običajno. Redkokdaj pa je cev prezategnjena.
Odgovori
#24
Pa se to potem kaj pozna na tarči?   
Zgleda, da so odpustili delavce iz končne kontrole.
Better be judged by twelve than carried by six
Gun Control is the comforting lies that people tell themselves in order to deal with media induced hoplophobia.
Odgovori
#25
Ne vem. Meni je to šlamparija. In ker sem picajzlast bi me to motilo do smrti. Res nisem pripravljen dat 1000€ za nekaj kar je za moje pojme polizdelek. Sej ni to pri vseh njihovih revolverjih. Je pa dejstvo da se pojavlja.

https://youtu.be/haMRHy_pcUc

 
Pri temu iz zgornjega videa so recimo za popravilo naredili še slabše kot je bilo prej. Tudi lepo razloži v čem vse je problem. Zategnili so cev in potem so bili merki postrani. Hahahha ne vem no... meni se zdi to noro.
Odgovori
#26
Takole :))


Priponke Male slike
   
Odgovori
#27
E bravo @jabolko.  To je to.
Odgovori
#28
(04-02-2019, 15:53)ICI#53 Napisal: To je pogost problem pri novejših s&w modelih. Če poguglate “686 canted barrel” in pogledate slike bo dosti rezultatov. Izvrtina za cev ni naravnost običajno. Redkokdaj pa je cev prezategnjena.

Ja res je, živo sranje,pravijo da raje kupite klasične modele s&w iz prejšnjega stoletja. Po domače rečeno če ti ga šenkajo te zajebejo
Odgovori
#29
to se ne dogaja samo s&w, tudi ruger naj bi imel te težave, ker tisti so baje sploh skupaj nametani, za ostalo se pa nisem nekaj zanimal. Sicer pa bolj pogosto je, da je cev (merek) ni poglihan s sredino, ker izgleda kot da je preveč ali premalo zašraufano (kar seveda ni)...
Rek, da jih danes ne delajo več kot včasih leti predvsem na tiste smithe pred 1982.
Odgovori
#30
Mah, moja 625 in 929 sta čisto lepo poravnana.
lp Melly
Odgovori
#31
Pa še predelat jih ne rabiš na moon clipe.
Odgovori
#32
Eni so ravni, eni niso. Nima veze. Zdej ste šli v defenzivo kot da vas S&W sponzorira al nekaj. Nisem nikjer napisal da je Ruger ultimativni revolver, ker definitivno ni.  Je bil pa slučajno edini, ki sem ga našel da je bil res lep, delujoč in ne skrivljen ko da bi en stopil na njega. Jaz na žalost nisem našel 686 da bi mi odgovarjal. In naj poudarim da so bili 686 najbolj problematični glede tega. 625 in 629 nista bila kakor jaz vem... Prva izbira mi je bil  sicer 627 ampak ga nisem našel. Če bo pa v prihodnosti kdo vedel za kakšnega se pa priporočam.
Lp
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)