Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[split] strelski pokol - Nova Zelandija
#1
Off topic, ampak vseeno: https://stari.rtvslo.si/svet/najmanj-40-...iji/482696
#2
Ja, očitno gun ban v Avstraliji le ni dosegel namena, kar je bilo za pričakovat. Gun grabberji si bodo še vedno zatiskali oči.
#3
To se je zgodilo v Novi Zelandiji..
#4
https://media.8ch.net/file_store/2801720...fef63.webm 

Od 1:20 naprej model posluša četniške komade, wtf? Od 6:00 naprej pa odsvetujem gledanje (Very graphic!)
#5
lahko samo pobiramo stave kje bo vrnjeno...
#6
Ste opazli, da tudi za burek nimaš tudi proti neizkušenemu strelcu. Če nisi oborožen in je taka situacija si več ali manj dead meat. še tudi da si oborožen je malo verjetno da bo obramba uspešna.
#7
(15-03-2019, 09:37)zan89 Napisal: To se je zgodilo v Novi Zelandiji..

Ja, s strani Avstralca
#8
Ko si omenil četniški komad, sem takoj vedel, kateri bo. Za tiste, ki niste na tekočem z internetno kulturo in memi - ta komad je internetna skupnost poimenovala Remove Kebab in se skupaj s to frazo pogosto pojavlja ob pozivih po "odstranitvi" vplivov islama ali pa kar muslimanov samih. Sledi pa British Grenadiers, očitno gre za "crvenog mundira", ki se mu kolca po kolonialnih časih.

Škoda za tistega tipa pri 7:03, če bi bil malenkost hitrejši in dejansko tekel proti njemu in ne mimo, bi ga mogoče zbil po tleh.
#9
(15-03-2019, 09:37)pacman87 Napisal: https://media.8ch.net/file_store/2801720...fef63.webm 

Od 1:20 naprej model posluša četniške komade, wtf? Od 6:00 naprej pa odsvetujem gledanje (Very graphic!)

To je od danes iz NZ?
Kaj se mora cloveku v glavi prestavit...
#10
(15-03-2019, 11:11)MarkB Napisal:
(15-03-2019, 09:37)pacman87 Napisal: https://media.8ch.net/file_store/2801720...fef63.webm 

Od 1:20 naprej model posluša četniške komade, wtf? Od 6:00 naprej pa odsvetujem gledanje (Very graphic!)

To je od danes iz NZ?
Kaj se mora cloveku v glavi prestavit...
Jp, od danes.  Doh
#11
Ja uni je bil blizu.. v bistvu edina opcija, ki jo golorok imaš/imajo, če ti uspe preživet do menjave magazina in takrat direkt v napadalca... zdaj koliko treniranih ali netreniranih pa je sposobnih sredi takšnega dogodka delati proti nagonu umika je pa druga stvar...

je pa neizpodbitno dejstvo da je imel čas se vrniti v avto po drugi kos in še enkrat šel noter... ali bi imel ta čas če bi kdo v bližini bil oborožen je pa spet drugo...
#12
Pa recimo, da bi v bližini res bil kak legalni strelec z orožjem pri roki. Kako veš, kaj točno se dogaja? Kaj če snemajo film, pa ustreliš igralce? V taki situaciji je težko pametno in razumno odreagirat. Lahko dejansko narediš še večje sranje. Jaz ne vem kako bi reagiral, verjetno bi zbežal in se skril.

In baje smo menda itak levičarji krivi za tale strelski pohod. Sodeč po komentarjih na raznih forumih...
#13
jao ne sedaj spet partizane pa bele še v streljanje na novi zelandiji vlečt no...
#14
Sicer se pa pripravite na shitstorm na internetnih forumih... Avstralci in Novozelandci imajo zelo aroganten in samopravičniški odnos do Američanov v smislu: "Odkar smo prepovedali orožje, nimamo strelskih pohodov, se vam to zdi naključje glupi Ameri hehe".

Večje sranje od tega, da fašeš kroglo v glavo?
#15
Evo, ne vem če je tole 100% preverjeno, pa vseeno:

"A second shooting happened at a mosque in the Linwood area of the city. One Friday prayer goer returned fire with a rifle or shotgun. Witnesses said they heard multiple gunshots around 1.45pm. A well known Muslim local chased the shooters and fired two shots at them as they sped off."

Vir: https://www.nzherald.co.nz/nz/news/artic...d=12213039
#16
Ne morem kaj, da se mi ne zastavi sledece vprasanje: Kako je lahko ta jasno neuravnovesen osebek nakopicil toliko orozja in streliva in to vse se v tuji drzavi (Avstralec). Meni izgleda kot totalen fiasco NZ obvescevalnih sluzb.
#17
to samo potrjuje tezo, da se skoraj vsako takšno streljanje konča takoj ko nekaj nazaj prileti..
#18
"Nekaj časa je bil ta video na Facebooku in YouTubu. Posnel je celotno zadevo – kako je prišel, kako je streljal, kako je šel noter, kako je streljal, kako je pobijal. Ko mu je zmanjkalo streliva, je šel nazaj v avto, vzel drugo puško, spet nazaj noter, spet vzel puško, in ko mu je še drugič zmanjkalo streliva, je vzel še tretjo puško,

Not in Texas...
#19
(15-03-2019, 12:01)topostrelec Napisal: Pa recimo, da bi v bližini res bil kak legalni strelec z orožjem pri roki. Kako veš, kaj točno se dogaja? Kaj če snemajo film, pa ustreliš igralce? V taki situaciji je težko pametno in razumno odreagirat. Lahko dejansko narediš še večje sranje. Jaz ne vem kako bi reagiral, verjetno bi zbežal in se skril.

In baje smo menda itak levičarji krivi za tale strelski pohod. Sodeč po komentarjih na raznih forumih...

Ko potegne ali pokaže orožje je lahko samoobramba presežena, ker res ne moreš vedeti kaj se dogaja. Ko začne streljati po ljudeh pa je zadeva jasna.
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
#20
Skratka: še en popolni fiasko gun control doktrine, ker:
- kriminalci in teroristi še vedno pridejo do strelnega orožja
- navaden folk ni oborožen in je lahka tarča enih ali drugih
Better be judged by twelve than carried by six
Gun Control is the comforting lies that people tell themselves in order to deal with media induced hoplophobia.




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)