Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[split] strelski pokol - Nova Zelandija
Sam sem lep čas delal z njimi.......lamer kakšne so tvoje izkušnje na kakšni podlagi je tvoje mnenje takšno. Sicer nebom govoril kaj vse sem doživel in videl ker me jutri odpeljejo v lisicah zaradi "politične nekorektnosti" ampak ti povem da se takim naivnezom lahko samo smejim.
Bom povzel besede enega studenta ki je bil vpoklican v vojsko in je rajsi pobegnil v dzermani tip je bil učenjak.
Rekel je: to drhal je treba tepst za vecje napake jih je treba dati -1 (ce me zastopis) na tak nacin oni zivijo in so navajeni.Demokracija ni za njih.
Najbolj ironično da marsikatera ženska feministka je cež noč ratala rasistka pri begunski krizi ZAKAJ ZE.
(21-03-2019, 22:35)Melly Napisal: Če ne drugo smo ti plačali del vrtca, osnovno in srednjo šolo... če slučajno misliš, da je to zastonj, ni.

Sem Slovenec in noben me ne bo žalil s "slovencelj", homofob, zaplankanec, niti ti.

Veš zaradi meni si zaveži tudi ti ruto, ni moj problem kaj imaš na ali v glavi, ampak druge ne žali, če se že sam zavzemaš za strpnost.

Mogoče pa si strpen samo do tebi podobnim, lepa načela ni kaj.

Debata o tem, komu kdo plačuje del vrtca, osnovno in srednjo solo je totalno neumna in zgresena, zato se v to ne dom spuscal. Ti pa dam roko, v kolikor si ti to plačeval sam ::) sem mislil, da so zadeve v zvezi s tem vsem jasne, torej, da v veliki vecini sodobnih drzav zivimo po nacelu vzajemnosti, solidarnosti in da se v zvezi s tem pobirajo od vseh razni davki in prispevki, katere potem dobimo nazaj skozi razne socialne transferje oziroma koristimo druge ugodnosti, ki nam jih drzava nudi.. Tako da debata o tem, kdo koga placuje, je neumestna.

Se enkrat poudarjam, da moj zapis ni letel na nobenega dolocenega posameznika, je bil splosno naravnan in ce si se ti sam prepoznal v tem, je to tvoja stvar, nikakor pa ne gre za nobeno osebno zalitev. Nisem zelel nobenega kakorkoli zalit, hotel sem le povedati, da vcasih je treba zadevo pogledati malo sirse, dlje in ne samo pol metra pred sebe.

Sem strpen clovek, ravno o potrebi do strpnosti sem v svojih postih pisal, katere pa se mi zdi, da v Sloveniji zelo primanjkuje. Oz. bom drugace povedal, morda je niti ne primanjkuje, samo vtis je tak, ker komentira vecina nestrpnih. Strpni pa modro molcijo, no razen mene:)



Se pa strinjam s tabo, da kar bom jaz oblekel, je res izkljucno moja stvar, stvar moje izbire in moje zelje.
Kar bos oblekel je stvar tebe samo do tocke ko neka verska locina dobi prevladujoc vpliv. Musliji so trenutno v NZ zrtve, ker pa je novozelandcev malo in imajo nizko rodnost. Muslimani imajo vec otrok ker se zensk ne slrasuje o karieri in pravicah in blabla, zato bodo rabili par generacij da bo naenkrat ruta obvezna, tolerantnost in politocna korektnost pa ven cez okno in šarija notr na glavna vrata. In to brez pompa, cisto demokraticno, na splosnih volitvah. BTW, tudi zHitler je 1932 postal kancler Nemcije na demokraticnih voliitvah, nadaljevanje zgodbe je pa znano.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%94%D0...1%98%D0%B5

Lep primer Kristjanove trditve le v daljšem časovnem obdobju.

“The Fascists of the future will be the anti-fascists.” W. Churchill

Bog vedi kaj si mislijo Maori o vsem tem. Mogoče bi pa raje živeli kot so, pred prihodom vse te multikulti druščine.
Vidiš jaz se počutim kot Maor.

p.s. o socialnih transferjih pa raje ne bi, ga ni foruma z dovolj prostora na disku.
lp Melly
Samo manjši popravek: omenjeni citat o fašistih in antifašistih ni Churchill nikoli izrekel. Gre za pop citat, ki kroži naokrog predvsem v povezavi z Antifo, pri nas ga imajo pa radi na Novi24 a je žal izmišljen. Nekaj podobnega je sicer izjavil leta 1936 Norman Thomas, predsedniški kandidat Ameriške socialistične stranke, Churchill pa ne.
Strpnost- trpeti, s trpljenjem, prenasati, tolerirati


Cankarjanska beseda kjer ker si gnoj trpis da ti nekdo serje po glavi in si na to se ponosen. Tako da tisto o slivenceljnih lahko kar v spegu pogledas pa ne rabis po forumu pisat  ker je precej jasno kaj si..
(21-03-2019, 19:58)lamer Napisal: Treba je razumeti, da novozelandsko prebivalstvo sestavljajo priseljenci z vsega sveta. So zelo odprta družba, ki sprejema raznolikost in so solidarni med sabo. Od tu tudi to izkazovanje spostovanja, solidarnosti in socustvovanja (tudi z rutami). So povezani in so kot eno, neglede na verska, politicna in druga stalisca. S tem so to dokazali. S tem tudi kazejo, da so vsi enaki in da ne delajo razlik med posameznimi skupinami, taksnimi in drugacnimi. Verjamem pa, da je to povprečnemu zaplankanemu in homofobnemu slovencu povsem nerazumljivo...jaz osebno bi si pa prav zelel ziveti v taksni strpni in odprti druzbi...

svoboda, strpnost ipd, so vedno dvosmerne in ne enosmerne
Bi mogoče z to idejo o strpnosti tile naši veleumi na forumu poskusili v Savdski arabiji, Sudanu....
Sam pol verjetno ne bojo imeli več prstov,da bi lahko idiotske ideje o strpnosti preko računalnika širili.
Jaz in moji nismo dolžni nikomur nič, da bi morali biti tiho in  podpirati muslimansko golazen v Evropi.
(22-03-2019, 13:35)volvo2 Napisal: Bi mogoče z to idejo o strpnosti tile naši veleumi na forumu poskusili v Savdski arabiji, Sudanu....
Sam pol verjetno ne bojo imeli več prstov,da bi lahko idiotske ideje o strpnosti preko računalnika širili.
Jaz in moji nismo dolžni nikomur nič, da bi morali biti tiho in  podpirati muslimansko golazen v Evropi.

Thumbup    Clap
Better be judged by twelve than carried by six
Gun Control is the comforting lies that people tell themselves in order to deal with media induced hoplophobia.
Smo res prišli od strelskih debat na politiko in izmenjavo političnih mnenj?
Sem upal, da je tale forum iz tega izvzet, pa vidim, da se nekateri kar tresete. Največjo težavo vidite v muslijih in vseh, ki so vsaj malo drugačni od vas (ampak dejanja so stvar posameznika, kot smo videli v NZ), hkrati pa vas svetovna zahodna elita pelje žejne čez vodo in vam na vsakem koraku preko Googla in podobnih sranj gleda v krožnik in omejuje svobodo. Ampak dokler imamo svoje igračke, je vse OK, kajne? Ampak tudi odvzem teh je načrtovan z njihove strani in ne pomaga 100 amandmajev in ustav...

Morda je res bolje, da admin zapre tole temo...
vem, da nič ne vem
www.tomasworks.com
Bi v Sloveniji pred cca 100 leti preprost kmet rekel takole:Jaz in sosed imava vsak svoj lep gozd in dokler sekava vsak v svojem se odlično razumeva.Ko pa tega več ne bo pa tudi miru več ne bo.To velja za male in velike stvari.Tudi v svetovnem merilu.
Vidim, da je zadeva hitro eskalirala in bi tudi pri nas nekateri odobravali strelske pohode na kakorkoli drugačne.

Zame ni nobene razlike med tem pacientom iz NZ in islamističnimi pacienti, ki morijo po Evropi. Sem pa prepotoval preveč sveta in delal s preveč ljudmi, da bi lahko trdil nekaj v smislu 'vsi muslimani so golazen'. V vsaki dovolj veliki skupini najdeš idiote in spoštovanja vredne ljudi. Tako pri muslimanih kot pri Slovencih.
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
Zadeva ni nikamor eskalirala,kot ni noben napIsal vsi muslimani,kot ni noben napisal, da odobravamo,bo treba dosledno poste brat. In izkušnje enega so enako nič,da bi lahko govoril za stanje v Evropi,itd,itd,itd.
Še enkrat: Tujec naj se v moji hiši obnaša kot on pričakuje da se bom jaz v njegovi.
Še posebno pa smo lahko Slovenci ponosni, da smo dobili nov moderni versko-politični center v Ljubljani.
Smo se borili za njega od 15 stoletja, zdaj smo ga pa le dobili.Pa še brezplačno. A ni fajn?
(22-03-2019, 13:35)volvo2 Napisal: Bi mogoče z to idejo o strpnosti tile naši veleumi na forumu poskusili v Savdski arabiji, Sudanu....
Sam pol verjetno ne bojo imeli več prstov,da bi lahko idiotske ideje o strpnosti preko računalnika širili.
Jaz in moji nismo dolžni nikomur nič, da bi morali biti tiho in  podpirati muslimansko golazen v Evropi.

(22-03-2019, 16:39)volvo2 Napisal: Zadeva ni nikamor eskalirala,kot ni noben napIsal vsi muslimani,kot ni noben napisal, da odobravamo,bo treba dosledno poste brat. In izkušnje enega so enako nič,da bi lahko govoril za stanje v Evropi,itd,itd,itd.
Še enkrat: Tujec naj se v moji hiši obnaša kot on pričakuje da se bom jaz v njegovi.

Jp, zadeva ni eskalirala in tisto označeno z rdečo je napisal Dedek Mraz.

(22-03-2019, 16:58)volvo2 Napisal: Še posebno pa smo lahko Slovenci ponosni, da smo dobili nov moderni versko-politični center v Ljubljani.
Smo se borili za njega od 15 stoletja, zdaj smo ga pa le dobili.Pa še brezplačno. A ni fajn?

Ne vem za kaj si se ti boril od 15. stoletja vendar Ustava te naše države pravi, da je pravica do svobode vesti temeljna človekova pravica in da je izpovedovanje vere in drugih opredelitev v zasebnem in javnem življenju svobodno ter da so verske skupnosti enakopravne; njihovo delovanje je svobodno. Skladno s tem, če imaš parcelo, gradbeno dovoljenje in denar, si lahko postaviš hram svoje verske sekte.

Sicer nisem bil v Sudanu in Savdski Arabiji, sem pa bil v kar nekaj islamskih državah, kjer živijo in svojo vero nemoteno prakticirajo kristjani. Npr. v islamski teokratični državi Iran sem lahko obiskal starodavno armensko pravoslavno katedralo in več cerkva, poleg tega pa imajo tam številčno judovsko skupnost. Podobno v Iraku, Siriji, Libanonu, Egiptu in še marsikje, tudi v Sudanu, za katerega si se gladko zlagal. Zanimivo, da je krščanstvo prepovedano ali omejeno ravno v največji muslimanski zaveznici Zahoda, Savdovi Arabiji, ki je tudi izvoznica radikalnega islamizma - vahabizma oz. doktrine, kateri pripadajo vsi islamistični napadalci v Evropi in Islamska država, ki je zdesetkala kristjane v Iraku in Siriji.

Če ne bereš samo propagando, si lahko na spletu razširiš obzorja. Google pa te reči. Skratka nič presenetljivega, da se potem čudite, kako nekomu, ki je tik po terorističnem napadu z veliko žrtvami, predvajal posnetek napada in to opremil s komentarjem: "Prvi cilj osvojen!", grozi resna zaporna kazen zaradi spodbujanja sovraštva in pozivanja k nasilju.
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
Bravo Fritz! Odlično napisano.
vem, da nič ne vem
www.tomasworks.com
Polit'ka je kurba. Amen.
Better be judged by twelve than carried by six
Gun Control is the comforting lies that people tell themselves in order to deal with media induced hoplophobia.




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)