Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CZ 75 REPUBLIKA
#1
Čehi so Trumpu podarili eno od samo tisoč izdelanih jubilejnih pištol CZ 75 Republika.
Odgovori
#2
(16-03-2019, 13:40)kunstler Napisal: Čehi so Trumpu podarili eno od samo tisoč izdelanih jubilejnih pištol CZ 75 Republika.

... od samo 100 izdelanih ...

lp upor500  Beer
Odgovori
#3
cca 7.700,-€

Poslano z mojega Lenovo P70-A z uporabo Tapatalk
Odgovori
#4
kar nekaj...vrgel jo bo v nek predal in pozabil nanjo.
vem, da nič ne vem
Odgovori
#5
Kaj ga Melania jezi?
Odgovori
#6
A ti resno misliš, da so pri CZ ali pa pred tem pri Arexu pričakovali, da se bo Trump z eno od podarjenih pištol pred spanjem igral v postelji Smile

Oba primera sta predvsem in samo zelo dobri marketinški potezi. Pri Arexu morebiti še bolj, saj so imeli srečo s časovnico in so mu "Make America Great Again" Rexa podarili med zadnjo debato tik pred predsedniškimi volitvami, ko so novinarji še bolj mrhovinarsko spremljali vsako potezo.
Odgovori
#7
Tega ,da je bilo katero pištolo dobil praktično nihče ne ve saj se bore malo piše o tem , tisto od Arexa sploh ni bilo nič slišat , a glede na to kolk malo so ti kosi vredni , ni kaj probat ni greh.
Odgovori
#8
Na vsakem velikem sejmu in dogodku lahko izobesijo izobesijo plakat, da je Trump lastnik Rexa, orožarska spletišča so pisala o tem, vsi mediji v Sloveniji so povzeli to novico, po spletnih forumih se je in se občasno še govori...strošek pa 2000€ Smile
Odgovori
#9
(16-03-2019, 21:19)Barbapapa Napisal: kar nekaj...vrgel jo bo v nek predal in pozabil nanjo.

Nima veze, če bo on pozabil nanjo, važno da se o tem piše po ameriških strelskih forumih. Sem kar malo presenečen, ko veterani strelstva tako pišejo o takšnih potezah.
Odgovori
#10
... za 7.700€ bi jo jaz takoj kupil ... namreč imeti eno od 100 izdelanih komadov je tudi nekakšen prestiž ...

... zato pri teh kosih ni pomembna ocenjena vrednost glede na proizvodne stroške ... imajo namreč "nekaj" več ...

lp upor500
Odgovori
#11
Glede na to, da jih po enem letu ko so jih naredili takole talajo na okoli, prav nekega blaznega zanimanja za nakup ni.

Imho rajsi bi tisto shadow 2 od Guschine vzel, zraven ti pa ostane toliko, da mogoce se Mario za 1 vikend nastimas, da ti pokaze kak se jo uporablja :D
Odgovori
#12
(16-03-2019, 23:10)Strah Napisal: Na vsakem velikem sejmu in dogodku lahko izobesijo izobesijo plakat, da je Trump lastnik Rexa, orožarska spletišča so pisala o tem, vsi mediji v Sloveniji so povzeli to novico, po spletnih forumih se je in se občasno še govori...strošek pa 2000€ Smile

Dvomim, da bi Trumpov PR dovolil izdelavo plakata s tako vsebino (poleg tega bi bilo nekaj popolnoma drugega, če bi imeli fotko s katero pozira ali celo strelja z njo), sploh pa taka poteza ne stane 2.000 EUR ampak bistveno več, ker je potrebno to tudi spromovirat. Vrednost take marketinške poteze pa je lahko uspešna ali pa popolnoma ne.
vem, da nič ne vem
Odgovori
#13
Če  malce pregooglate net je teh šenk orožij Trumpu en kup , še največ samo promocije si je naredil Jesse James pa še ta je kot večina krepelo predal Juniorju ,dva kolega sta mu šenkala eno BR in en ELR puško z vsem kičom posvečeno 'prezidjentu' . a razen za lasten dušek dvomim da se to kje pozna, kot je omenil barbapapa so Trumpi precej analni glede samopromocije na njihovo ime. Drugo faktor pa je MAGA , češka in slovenska krepela nimajo mesta . 
Konec dneva vsakomur svoje ,če koga to navdušuje in bo zaradi tega kupil krepelo kar naj sam morem reč , da mi je to tolk vseno ............... kaj dobi v šenk ta oranžni idiot v beli hiši.
Odgovori
#14
(17-03-2019, 12:53)mr.T Napisal: Če  malce pregooglate net je teh šenk orožij Trumpu en kup , še največ samo promocije si je naredil Jesse James pa še ta je kot večina krepelo predal Juniorju ,dva kolega sta mu šenkala eno BR in en ELR puško z vsem kičom posvečeno 'prezidjentu' . a razen za lasten dušek dvomim da se to kje pozna, kot je omenil barbapapa so Trumpi precej analni glede samopromocije na njihovo ime. Drugo faktor pa je MAGA , češka in slovenska krepela nimajo mesta . 
Konec dneva vsakomur svoje ,če koga to navdušuje in bo zaradi tega kupil krepelo kar naj sam morem reč , da mi je to tolk vseno ............... kaj dobi v šenk ta oranžni idiot v beli hiši.

EH Misteraš kakor si po eni strani razgledan si po drugi butec...predsednike se ne kritizira ne našega ne Ameriškega ne nekega tretjega, to da so postali predsedniki [kako me ne zanima] je neki izjemnega zato se jih spoštuje, zelo malo ljudem to uspe približno tolikim kot imaš ti tekmovalcev na tvoji 22 ligi  Bow  ajde bodi junak pa njemu osebno to napiši, pred leti smo imeli primir v Slo na to temo ki ga je sodišče obravnavalo verjetno ga poznaš. Lol Hand
Odgovori
#15
Jabčk, sicer si pisal Mr.T-ju, ampak malo smešno razmišljaš - spoštovanje si posameznik zasluži z izjemnim delom na področju miru, napredka, humanizma, alturizma...Da pa bi spoštoval el Presidenta samo zato, ker mu je uspelo (s pomočjo interesenih lobijev seveda) prilesti tja, kamor je pač prišel...to je malce omejeno. Kot bi spoštoval dolfeta, ker mu je uspelo postati kancler...kapiš?
vem, da nič ne vem
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)