Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Surplus torbice
#1
Thumbs Up 
Kot obljubljeno še kratka novica o surplusu taktičnih/vojaških torbic za opremo, ki so prišle skupaj s transportnimi torbami. Torbice so po večini izredno (!!!) dobro ohranjene, v dosti primerih celo nove, saj je vojska ob nekaterih relativno novih dobavah kmalu menjala dobavitelja. Gre za surplus (presežek) britanske vojske v vzorcu Multi-Terrain pattern (MTP) iz sistema za nošenje Osprey. Dve torbici sta v DPM desert, torej puščavski varianti. Vse je iz Cordure 1000D, res odlična kvaliteta, dosti jih je v notranjosti še dodatno gumiranih proti vodi in umazaniji.

Vso rabljeno opremo najdete [/url][url=https://perunika.org/si/175-rabljena-vojaska-oblacila-in-oprema]tukaj.

Izpostavili bi morda naslednje torbice, ki jih tudi največ prodamo.
1. "Tactical" (zaprta) za nabojnike.
2. "Speed" (odprta) za nabojnike.
3. Za pištolske nabojnike.

Torbice se montira preko sistema MOLLE na nahrbtnike, torbe, jopiče, oprtnike, bojne pasove itd. Imamo tudi posebne adapterje (BMA), s katerimi je mogoče torbice montirati direktno na pištolski pas (ki nima zank MOLLE).


Niso ravno IPSC kategorija, so pa odlične za poceni organizacijo opreme, za vsak dan ter seveda za taktično streljanje, kdor se z njim bavi. :2guns:

PS: ne spreglejte še šotorskih kril v isti kategoriji. Tega sicer bistveno več prodamo med taborniki, gozdovniki, pohodniki itd. kot med strelci, ampak kdor se spomni čiščenja Zastave (take in drugačne) na prostem na JLA šotorki, bo morda prepoznal uporabnost take kakovostne šotorke. Te so sintetične, nepremočljive, umazanija in olje jim ne prideta do živega. Super so tudi za na strelišče, da vržeš opremo gor, se sam zlekneš nanjo (če ni preveč kamnito) itd. Surplus britanske vojske ima tudi ogromno nosilnost, saj je bila namenjena zasilni izvleki ranjenca.

Smo kot vedno odpri za kakršnakoli vprašanja.   ;)
PERUNIKA
Tel.: 051 647 275
E-mail: info@perunika.org
https://perunika.org
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)