Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DP šibrenica 2019 Drugič
#1
Admin.  Bi vprašal zakaj dovoliš zaklepanje teme o problematiki na tekmi šibrenica z strani IPSC Boštjana.
Menim da je ta forum več kot primeren za take debate.

A je on neki ekstra, da lahko odloča o čem se bo pisalo in o čem ne.
Mi je pa pred časom ko je postal moderator, koj grozil da me bo ugasnu. A se ti zdi to u redu. Question
#2
Takole dolžan sem še odgovor na ipsc Boštjan napad name, njegove laži in sprenevedanje ne priznati neki, kar je pač zajebal in ustrelu nekontroliran strel ter Banani poškodoval barikado in reklamni pano...tako mi je bilo predstavljeno Doh

Če začnem pri vročinskem valu, ne ni nič kriv samo ne prebavljam lažnivca ki trdi, da sem na tekmi kjer si me popolnoma neupravičeno DQ obrnu pištolo v gledalce ...SLO ipsc sploh nima gledalcev, ker je to zaprt krog je pa res da so tam zadaj bili tekmovalci, ki pa so se samo čudili tvoji odločitvi...kot sem reku nisi me sodu, med potekom vaje si ocenjeval tarče in nisi spremljal dogajanja, drugi sodnik ni imel pripomb, bil je desno od mene meter in jaz naj bi kršu levi varnostni kot, ki si ga sedaj nadgradil, da sem pomeru nazaj v strelce ...obstaja video, obstajajo priče, da temu ni tako pika, pa tudi tvoj umetni DQ sem sprejel brez besed niti nisem zahteval RM, ker mi je bilo popolnoma vseeno sem predobro vedel kaj in kako.

Lažeš in nakladaš kot pes teče, s to razliko da ti tega psa premagaš kot za šalo.

Tu ti ne bom popustu niti za ped, tvoja izjava da sem obrnu pištolo v gledalce je pa preveč, ker temu ni tako... lahko da imaš vse ustrahovano, kar se vidi po odgovorih tukaj in tvojem zaklepanju teme. Sedaj ko si svojo zaklenu, prosim pusti šibro dva pri miru, nisi admin njegovo odločitev ali mnenje špoštujem, tvoje je pa spomladanska sapica...da se lahko debatira navsezadnje se ne bat ne bo nihče nič napisal, ker se ti noče nihče zamerit samo je pa žalostno da ne opaziš kaj se dogaja...

Mene ne boš STOJIM ZA RESNICO, KI JE VEDNO IN POVSOD DOBRODOŠLA navsezadnje pa še dokazljiva z posnetkom in pričami dogodka, pa nakladaj kakor hočeš pri tej zadevi ni popuščanja si lažnivec in pika, prvo priznaj svoje napake pol sodi o drugih, tam kjer sploh lahko ali si do tega početja upravičen.

Moram pokomentirat še Delta cup 2007 ki si ga privleku na dan ne vem sicer iz kakšnih razlogov, to po moje ne veš niti sam...Tam me ni zadela nikakršna vročinska kap, slabo sem se počutu v klimatiziranem avtu na poti tja...ko smo prispeli sem bil popolnoma ok, vendar sem žal tamkajšnemu dohtarju ki nas  je vprašal kako smo, omenu da sem se v avtu slabo počutu in me je bolelo v prsih in evo koj cela panika nekam je poklical domnevam da Vuleta kot glavnega, in so me v petih minutah, ko smo prispeli odpeljali v bolnico na prednostne preiskave, tako da mi je bilo hudo nerodno it povsod preko vrste...prost sem bil šele drugi dan popoldan ...našli niso nič, zdrav kot riba.

Nekaj manj kot 800e je to stalo res, sedaj pa bistvo... po parih mesecih me kličejo iz Srbije njihov zdravnik iz SAJ ki sem mu pustil tel...da bo te preiskave treba plačat...zadeve imam urejene in sva se dogovorila, da naj mi pošlje račun in vso zdravniško dokumentacijo o preiskavah, ki sem jih takrat dal skozi. Tako je tudi bilo račun mislim da 760e sem poravnal isti dan ko je prišel, priloženo zdravniško dokumentacijo in plačan račun sem odnesu na ZZZZ, kjer so mi denar po postopku povrnili na moj račun brez besed, saj mi je tako pripadalo kot zavarovani osebi o tem me je seznanu Andrej Feguš...hvala. Kaj je imel pri vsem tem IPSC Boštjan, ki se je postavil pred Vuleta kot glavnega v bazi SAJ, prepuščam presoji posameznika, moje mnenje je da nič, ker z zadevo nisi bil niti sezmanjen. Taka je resnica o tej zadevi.

Dalje, imam svoje mnenje o neupravičenem DQ, po tvoje sem do njega neupravičen...se pravi ti ga lahko imaš, jaz ga ne smem imeti.
Šibro sem tekmoval kar neki let pa sem opustu, ker sem ugotovil da ni zame...Aja in takrat ni bilo firme Los, ki spet ne vem zakaj jo omenjaš, isto kot da bi jaz omenjal denimo taljenje ledu na Antarktiki.

Sodnik IPSC tekem sem bil devet let, sodu sem praktično čist vse tekme in to je tudi razlog da sem kot sodnik odstopu, naredu sem dovolj naj prevzamejo mlajši, drugi razlog je da je to en zaprt krog posameznikov, kjer se dogajajo nepravilnosti...katerim smo bili priča vsi ki smo po teh tekmah.

V zvezi z IPSC pravili in njihovim spoštovanjem... Zadnja tekma v Senovem sem bil baje na podelitvi razvrščen v STANDARDU prijavil pravilno vse zahtevano in tekmoval v PCC. Po začudenju in negodovanju tekmovalcev prisotnih na podelitvi, glej ga zlomka se rezultati popravijo in sem tam kot bi moral bit, o tem se ne spregovori več beseda, zakaj neki.

Strokovna debata, moje izražanje, kdo je kaj naredu za Slo strelstvo, to niso tvoje domene, ne razumem zakaj se smešiš z temi zadevami.

To je strelski forum in je najbolj primeren za debatiranje o takih zadevah... kje pa po tvoje, mogoče forum o moški potenci... ne vem uprašam. Halo že res da si tokrat ti glavna negativna zvezda debate, človk ki sproži puško, ker pač pozabi da je naboj v cevi, uničevalec barikade in oglasnega panoja, lahko bom na naslednji tekmi jaz, ampak tokrat si ti ta briljantno sijoča, negativna, lažniva zvezda, ki ne prizna napake in napada druge z dogodki, ki sploh niso sporni iz leta 2007.

Kot sem reku niti najmanj me ne boš ustrahoval, prihaja novo IPSC državno prvenstvo, pa boš imel spet priliko za neupravičen ali lahko tudi popolnoma upravičen DQ, žal ni nihče imun vsak napako lahko naredi meni je važno da se nikomur nič ne zgodi, gremo se resno igro.

Bom pač zahteval na stage kjer boš ti drugega sodnika sicer ne vem če je to sploh možno, po novem se lahko upošteva tudi video, tako bomo že rešili... času tvoje žlehtnobe se bliža konec. Think
#3
Citat:IPSC Boštjan

Se res vidi, da smo na "tvojem igrišču". No, mogoče bi bilo pa res dobro, da bi te admin ekrat pa le dal v Banovce. Sicer pa tvoje besede dokazujejo tvoj nivo, ki je krepko pod normalnim. In na to pisanje ti naj odgovorim? Dragi Tine, nima smisla...


Si pokuril bonus točk v tem obdobju, da ti še kaj odgovorim, saj nisi sposoben strokovne debate. Predvsem se pa izražaš neprimerno za nek slovenski strelski forum. Še Mato je zate slovnična sneguljčica. Pa je naredil za slovensko strelstvo krepko več kot ti. In ravno zaradi tega ta forum ni primeren za debatiranje o tej tematiki. Je prenekateri uporabnik foruma to že ugotovil. Sicer pa tudi tematika ni v IPSC, ampak si si vzel neko tretjo opcijo.

Ker vidim, da si kar sam izmišljuješ in pišeš odgovore, bom dopolnil: "Si pokuril bonus točk v tem življenjskem obdobju" in "Predvsem se pa izražaš skrajno neprimerno za nek slovenski strelski forum"

Chillpill
#4
(28-06-2019, 07:34)IPSC Boštjan Napisal:
Citat:IPSC Boštjan

Se res vidi, da smo na "tvojem igrišču". No, mogoče bi bilo pa res dobro, da bi te admin ekrat pa le dal v Banovce. Sicer pa tvoje besede dokazujejo tvoj nivo, ki je krepko pod normalnim. In na to pisanje ti naj odgovorim? Dragi Tine, nima smisla...


Si pokuril bonus točk v tem obdobju, da ti še kaj odgovorim, saj nisi sposoben strokovne debate. Predvsem se pa izražaš neprimerno za nek slovenski strelski forum. Še Mato je zate slovnična sneguljčica. Pa je naredil za slovensko strelstvo krepko več kot ti. In ravno zaradi tega ta forum ni primeren za debatiranje o tej tematiki. Je prenekateri uporabnik foruma to že ugotovil. Sicer pa tudi tematika ni v IPSC, ampak si si vzel neko tretjo opcijo.

Ker vidim, da si kar sam izmišljuješ in pišeš odgovore, bom dopolnil: "Si pokuril bonus točk v tem življenjskem obdobju" in "Predvsem se pa izražaš skrajno neprimerno za nek slovenski strelski forum"

Chillpill

LAŽNIVEC 1.A

Predlagam ADMINU, da da oba v banovce...lahko za trajno.
#5
Draga prijatelja, če bi bila gosta v mojem gostinskem lokalu, bi oba vljudno prosil, da se gresta kregat ven, da ne kvarita vzdušja. Tako pa vama lahko le predlagam, da se dasta vzajemno na ignore listo.  Pametnejši odneha, pravi pregovor. Bodita oba.  ;)
Better be judged by twelve than carried by six
Gun Control is the comforting lies that people tell themselves in order to deal with media induced hoplophobia.
#6
Robert91922 Napisal:Draga prijatelja, če bi bila gosta v mojem gostinskem lokalu, bi oba vljudno prosil, da se gresta kregat ven, da ne kvarita vzdušja. Tako pa vama lahko le predlagam, da se dasta vzajemno na ignore listo.  Pametnejši odneha, pravi pregovor. Bodita oba.  ;)
Meni se pa ta tema zdi zanimiva in je verjetno prav, da kdo pove, kar mu leži na duši. Kdo je kdaj vihtel samopal in pod katerim kotom, najbrž ne bomo nikoli vedeli zagvišno, me pa vseeno matra firbec in bi rad vprašal...kdo ali kaj je v tej zgodbi 'Banana', katere pano/štant naj bi bil prerešetan?

Roko na srce, tudi über sofisticirani (morda prav zato) ameriški protiletalski sistem DIVAD Sergeant York ni (bil) imun na napake. Ob neki priliki je ventilator prenosnega stranišča zamenjal za rotor sovražnega helikopterja in 'zaklenil' nanj svoja 40-mm topova. Po eni verziji ne nato 'latrino' prerešetal.

Kar je pri vseh teh dogodkih pomembno, pa je to, da je ljudstvo odneslo v enem kosu.
#7
Se povsem strinjam, vendar čakam naslednji napad. Rolleyes

Je pa res, da napreduje. Smo že pri žlehnobi, pa pri panojih...še malo, pa bomo pri kakšen viaduktu... Bow Pa tudi velike črke je sedaj začel uporabljat in dodajat stopnjo trditve.  Thumbup
Tako droben prileten možiček, pa se tako huduje.

Le kdo bi resno jemal tole...temperature, temperature...še smiley s kokicami manjka.
#8
O madona, par ur me ni, pa že cel kažin.
V skladu s pravili pisanja na forumu: http://www.strelec.si/forum/showthread.p...21#pid6921 dajem vsem vpletenim opomin, pri nadaljevanju pa gre kršitelj v toplice za 14 dni. Pri naslednjem opozorilu pa trajno.
Forum ni prostor za osebna obračunavanja in kuhanje zamer. Kot rečeno pred kratkim, pišite kot bi imeli človeka v živo pred vami.
Tole pa zaklepam.

Sent from my HTC 2PS6200 using Tapatalk
administrator / Strelec.si
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)