Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SK Long Range Match
#21
Ok dejva bit korektna... dve roki, pa kak prst ostane ;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Odgovori
#22
(22-07-2019, 21:51)mr.T Napisal: ...Balistika dostopna povprečnemu uporabniku zadnjih par let napreduje zelo hitro , tako da se ,da vedno bolj natančne predikcije naredit . Sveda to sploh ni potrebno za uporabnika ki strelja 50m .
Si hotel povedat, da se za 50 m ne rabi preciznega streliva? ;)

Resno me zanima, koliko pomeni tistih 5m/s in to ne zaradi različnih pušk ( njihova kvaliteta/sposobnost je več ali manj znana ), ampak zaradi hitrosti. Bi morda bilo boljše, če bi bila hitrost 50+m/s višja in bi si omislili drugo vrsto streliva ( mini magnum? )?
Pri negativni oceni ugleda, prosim za komentar, ker bom drugače sklepal, da gre za čisto zlobo  Mrgreen
Odgovori
#23
Na 50m ne rabiš balističnih izračunov. Seveda rabiš precizno strelivo.
Odgovori
#24
Tine... je pa tudi res da nas je na PCC tekmi praviloma manj tekmovalcev kot na PP22 ;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Odgovori
#25
(23-07-2019, 09:36)mr.T Napisal: Na 50m ne rabiš balističnih izračunov. Seveda rabiš precizno strelivo.

Izračune pri 50 m, predvsem ko streljaš brez naslonov, moraš imeti v glavi. Upoštevati moraš vse zunanje vplive, ki lahko spremenijo let krogle, če ne, ti tudi najboljše ( preizkušeno ) strelivo prav nič ne pomaga.
Pri negativni oceni ugleda, prosim za komentar, ker bom drugače sklepal, da gre za čisto zlobo  Mrgreen
Odgovori
#26
(23-07-2019, 09:40)Kristian Napisal: Tine... je pa tudi res da nas je na PCC tekmi praviloma manj tekmovalcev  kot na PP22 ;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

To je pa kriva ipsc zveza oziroma vodilni pametnjakoviči, ki so sprejeli samo dve Mariborski tekmi, ki naj bi šteli za prvenstvo, ostale pa kar tko neki...se ne čudim odločitvi, edina zveza ki ne zna kupit in uporabljat tablic za rezultate ali vprašat za nasvet tiste, ki to obvladajo in uporabljajo, da so pol rezultati vsi pomešani [ v Senovem sem streljal PCC na podelitvi sem bil v STANDARDU ] in pol so naredili smrtni ipsc greh, popravli rezultate... pa še z lab radarjem ne znajo delat...tako da je celo Misteraš to slišal ki je zaprisežen anti prislanjač ustja cevi na tarčo, torej  Question :))
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)