Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odličen prispevek o stanju (tudi pri nas)
#1
https://www.paulcraigroberts.org/2019/08...es-reason/
Odgovori
#2
Ce bi imeli belci vec otrok kot druge barve pol neb blo verjetn tega problema. Zdej ko prihajamo v manjsino so se pa barve oglasile.
Ko bi biu vsej smodnik bele barve, da bi lahk reku White Power.. sam k je crn :)
Odgovori
#3
Manjšine same po sebi se ne bi kaj veliko oglašale, če ne bi veliko "belcev" trpelo za sindromom "white guilt".
Odgovori
#4
Vrhunski članek, hvala za delitev.
Žal dokler nam bodo vladali razni Mirovni inštituti, Amnesty International, Pravno-informacijski center nevladnih organizacij, Slovenska filantropija,...in vsa ostala levosučna mentaliteta, ki se je zažrla vse vse pore medijev in šolskega sistema in ki nam vsiljuje nove norme ter stigmatizira vse kar diši po zahodnem svetu in kulturi, bo pač temu tako. Se bo pa ljudem enkrat utrgalo in takrat bo štala. Če imaš no-go cone razširjene kot rakave celice po vsej Evropi, potem...ne se čudit, ko pride novi Hitler. In ja, takrat bomo vsi mižali na obe očesi kot so v 30-tih letih v Nemčiji.
Odgovori
#5
Očitno je si prepričan, da je najboljša desnosučna mentaliteta. In levosučna je proti zahodnemu svetu in kulturi, desnosučna pa je za. Koja svet preproščina, kot da cela evropska civilizacija ne temelji na prosvetljenstvu in na dediščini francoske meščanske revolucije. Ne vem pa, zakaj se razburjaš, kaj bo, ko pride novi Hitler, saj je bil šef ene od ne prav redkih desnosučnih diktatur, ki bi ti morale biti všeč, saj so zrasle iz desnosučne podstati. V isti krog sodijo še Mussolini, Franco in še kdo. Cvetober desne mentalitete je zrastel iz fašizma, za katerega boš težko dokazal, da ni desnosučen. Skratka, ko boš malo bolj poznal evropsko zgodovino, bo tvoje posploševanje padlo na celi črti.

Lep pozdrav, Marko
Odgovori
#6
Prosim da niti ne pomislite nadaljevati s politiko. ;)
administrator / Strelec.si
Odgovori
#7
(30-08-2019, 11:09)Perse Napisal: Ce bi imeli belci vec otrok kot druge barve pol neb blo verjetn tega problema. Zdej ko prihajamo v manjsino so se pa barve oglasile.
Ko bi biu vsej smodnik bele barve, da bi lahk reku White Power.. sam k je crn :)

Belci nimamo/jo potrebe odkar ima večina 'belskega sveta' vsaj napol urejeno delujoč družben sistem ,služb in sistemov za medicinsko, socialno in pokojninsko oskrbo , ostali svet pa za nadomestilo njihovim primitivnim nedelujočim sistemom stanca folk ,da dela in vzdržuje starše in stare starše. To je osnova .

Napredne družbe seveda dodajo še druge zavore ,kariere namesto družin , 56 spolov ki jih vsak spreminja po svojem počutju in podobne a vseno vse sloni na delujočem ekonomskem in socialnem sistemu. Tudi belci so,dokler niso vzpostavil teh sistemov , štancal familie tipa deseti brat ,te so še vedno standard v raznih ''vukoj*binah' na Jugu in Jugovzhodu Evrope 

A fokus 'Mordorja' je že padel na 'zahod' ,in naval bo vedno večji in slej ko prej se bo sistem pod težo nezaposljivih 'doživljenskih penzionistov aka dohtarjev  in inžinirjev' sesul .Kaj se bo zgodilo potem ...?
Odgovori
#8
kaj se bo zgodilo potem...? ob sredah ne bo sam big mac cenej ampak tud kebab pri ALOHA SNACK BAR
Odgovori
#9
Globok padec še prihaja
Malce v zabavo


Skrajšana verzija .




Pa malce daljša varianta da ne bo kdo mislil da je to štos , to prihodnost zahodne družbe. ROFL
Kongres ameriških demokratičnih socialistov 
Odgovori
#10
Ti demokratični socialisti živijo v nekem svojem mehurčku in v realnem svetu ne predstavljajo nič, ker jih večina itak živi doma pri mami, uporabnih znanj, veščin in služb nimajo, parijo pa se, če se sploh le med sabo in po možnosti s sebi enakim spolom (ki mu sicer rečejo kaj drugega). Pred časom sem na youtubu gledal povzetke te konference in je to ena boljših komedij, ki sem jih videl.
Odgovori
#11
No je taki in njim podobni zelo vplivajo na razvoj politk na zahodu ,tako da ta mehurček je večji kot si misliš

Diktat norm iz skrajnih robov družbe nad večino je vedno večji , zato pa so zdaj obvezne gay parade , multikulti tudi tam kjer ga nikoli ni bilo, spolov kolikor hočeš , varni kotički , veganske, halali in še kake prehrane v šolah ,brezspolna besedila ,osebni dokumenti kjer si osebki sami zbirajo spol, obvezna črtica v nosu . to kar tam vidiš je že na polno v delu tudi pri nas .

Starši otrok kar tekmujeo kako otroke v šolo ali pa vsaj na maturo prijavit kot mentalno retardirane ali pa vsaj z namišljenim ADHD ,de bo imel revež več časa (si sploh ne predstavljam kako to da ta opcija sploh prišla v rabo)

Tu pri teh v zgornjem videu je samo malce večja koncentracija takih odbitkov na kupu tako da lahko vse te zadeve vidiš v par minutah.
Odgovori
#12
To je vse res, a vseeno takšni nikoli ne prilezejo na neke položaje moči, ker jih povozi naravna tekmovalnost in boj za obstanek (beri alfa samci in samice). Ostanejo jim službe in položaji v družbi, ki so sami sebi namen, poslušajo jih pa le tisti, ki jih po uradni dolžnosti morajo. Enako se zgodi z otroci preveč zaščitniških staršev. Dotolče jih realnost življenja na katero niso pripravljeni. To, da se izvaja demaskulinizacija družbe (skozi feminizacijo, lgbt in ostala jajca), pa je bolj v domeni korporacij, ki so ugotovile, da več kot 80% nakupov opravijo ženske in smo pri potrošništvu moški le ovira. Svoje pa dodajo še hormonski motilci v hrani, plastenkah, ipd.
Odgovori
#13
Jaz sem demokratični socialist in podpornik LGBT. Tako da veselo nadaljujte z napadi in žalitvami.
Odgovori
#14
topostrelec ne govori resnico. pod rubriko sex pri prijavi ma strelec je napisal MALE.
Odgovori
#15
Odgovori
#16
(31-08-2019, 12:29)bob78 Napisal: To je vse res, a vseeno takšni nikoli ne prilezejo na neke položaje moči, ker jih povozi naravna tekmovalnost in boj za obstanek...

pospešeno se uvajajo spolne kvote, tako da...
Odgovori
#17
Spolne kvote so navidezni prispevek k enakovredni zastopanosti obeh spolov npr. pri lokalnih volitvah. Navidezen pa zato, ker na položaj prilezejo še vedno le ti, ki bi tja prilezli tudi sicer (beri: če spolnih kvot ne bi bilo).
Odgovori
#18
V bistu ne ,spolne kvote že tako siromašnim naborom oklestijo še tiste , ki imajo lulčka. Tako da na splošno se vse te ''pozitivne'' diskriminacije končajo z vedno slabšimi osebki na položajih. Ko to ne bo zadost bodo dodali še RAL paleto za multikulti faktor , v ZDA to že imajo v EU debilne ameriške novosti preidejo z par letno zamudo .
Odgovori
#19
Strinjam se, da je pozitivna diskriminacija slaba (ker po definiciji ovira zdravo tekmovalnost), a vseeno menim da pozitivno diskriminiranim skupinam ali osebkom ne prinaša nobenih resnih in dolgoročnih koristi in še manj kakšnih položajev z močjo.
Odgovori
#20
Pri EU komisiji so za slovenskega komisarja zahtevali predvsem eno kvalifikacijo.

Nova EU komisija ima predsednico ki je v Nemčiji lahko zaposlijo samo kot kako kuharco , vsi njeni projekti v času njenega ministrovanja so se spremenili v drek.
Ko pa je dobila recimo No.1 funkcijo v EU , pa takoj zahtevala da je vsaj še polovica njenih komisarjev postavljena po enakem kopitu , 'pozitivni diskriminaciji' en del teh bodo sigurno čiste nule kot naša prejšna ,ki je med najslabše ocenjenimi komisarji. Njen glavni projekt je bila ukinitev obveznega prestavljanja ure WTF kak hud projekt si je izbrala.
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)