Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Lovec" smrtno ponesrečil migranta v BIH
#1
Lokalni mediji v BiH poročajo, da je 49-letnik med varovanjem črede(ovac, koz) opazil zlomljena vrata v sosednji hiši, katere je najemnik. Nato je vzel puško(Zastava M48/tanđara) in skozi okno porinil cev, nakar je eden migrant cev zagrabil in mu jo skušal vzeti…. Nato se je zaslišal strel in eden migrant je bil smrtno ponesrečen(strel v čelo)…. Nato je 10 migrantov skočilo skozi okno in pobegnilo v gozd…. Truplo je odvrgel v jamo…. Čez tri dni pa se je sam prijavil na policijo, zato ker ga je pekla vest…. 49-letnik je bil zaprt v hrvaških logorih leta 1991-1995, zato še niso izključili psihičnih težav.
 
YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=aBBPUBo0Pjo
 
VPRAŠANJE: Kako bi vi reagirali, če bi se znašli v takšni situaciji?!
#2
Težko bi se znašel v takšni situaciji, ker nisem bosanski čoban na področju, kjer je veliko migrantov. Če bi se mi to pripetilo v Slo pa bi poklical policijo, če bi jo lahko in se ustrezno zavaroval. Če bi bilo ogroženo moje življenje ali življenje koga drugega pa bi reagiral s fizično silo ali s strelnim orožjem, spet odvisno od situacije. Enoznačnega odgovora ni, ker nobena situacija ni identična drugi. Kaj veleva KZ glede silobrana pa ti je verjetno jasno.

Možakar v zgodbi verjetno ni imel mobitela, psihično stanje je vprašljivo, v hišo pa bi mu zaradi hrane lahko vlomil medved, kar opravičuje pripravljenost strelnega orožja. Glede na to, da je bilo napadalcev več in so mu skušali odvzeti strelno orožje, se mi zdi silobran upravičen. Bomo pa videli kako se bo to razpletlo na sodišču.
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
#3
Kako sodisce? Ce je narodni heroj
www.sdpolicist.com | Proarmis d.o.o. Trgovina za strelce in lovce
#4
Uporabnike tega foruma pozivam, da se vzdržijo komentarjev, ki nakazujejo odobravanje ravnanja bosanskega pastirja.
Zapisi s pohvalami, čestitkami, lovski blagor, sanitarni odstrel,... in podobno, zgolj kažejo na nezrelost uporabnika foruma, ki je verjetno tudi sam oborožen in utegne imeti težave zaradi svojega izražanja.
#5
Ja, je bilo objavljeno nekaj dni nazaj. Mogoče bi dejansko situacijo razložili ostali očividci. Mislim, da to ni tema za ta forum, ker nihče ne pozna dogodka in je nesmiselno debatirati . O tem bo odločilo njihovo sodišče. Saj se ve: dokler komu ni dokazana krivda je nedolžen. Vsi pa lahko upamo, da bo takšnih tragičnih dogodkov čim manj.
#6
Tole postaja že malo bolno vse skupaj. Se iskreno in v popolnosti pridružujem mnenju "mojstra"...
vem, da nič ne vem
www.tomasworks.com
#7
vsi ki veste da si"nedolzen dokler ti ne dokazejo krivde" naj vas popravim . v sloveniji obstaja "sukcesivno modificiranje obtozb" in tisti ki vejo kaj to pomeni so tiho in upajo da se jim to ne zgodi.lpm
#8
Res ne vem, kaj je tako sporno pri tej temi, za nekatere uporabnike foruma in katere besede lahko uporabljaš, če je v incidentu omenjen migrant. Mogoče bi moral napisati palček Smuk. Res ne vem. Vidim, da bo 133. Člen počasi okužil, če že ni, vse portale v Sloveniji. Upam, da zaradi tega "posta" ne bom dobil blokado.
#9
(02-11-2019, 19:17)CriticalDuty Napisal: Lokalni mediji v BiH poročajo, da je 49-letnik med varovanjem črede(ovac, koz) opazil zlomljena vrata v sosednji hiši, katere je najemnik. Nato je vzel puško(Zastava M48/tanđara) in skozi okno porinil cev, nakar je eden migrant cev zagrabil in mu jo skušal vzeti…. Nato se je zaslišal strel in eden migrant je bil smrtno ponesrečen(strel v čelo)…. Nato je 10 migrantov skočilo skozi okno in pobegnilo v gozd…. Truplo je odvrgel v jamo…. Čez tri dni pa se je sam prijavil na policijo, zato ker ga je pekla vest…. 49-letnik je bil zaprt v hrvaških logorih leta 1991-1995, zato še niso izključili psihičnih težav.
 
YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=aBBPUBo0Pjo
 
VPRAŠANJE: Kako bi vi reagirali, če bi se znašli v takšni situaciji?!
Kot sem že omenil v podobni temi, prosim spokajte s temi prispevki nekam, kjer boste zadovoljili svoje iztirjene možgane!! To je forum, ki je namenjen športnemu strelstvu in nima nič skupnega s streli v glavo!!
#10
Pa naj še kdo reče da v Bosni z temi "sirotami "od migrantov slabo ravnajo. Pri nas bi ga policaji odpeljali v azilni center,Bosanec ga je pa poslal direktno  k 72 devicam ali koliko jih že dobijo po smrti. Shifty
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)