Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PONOVNO DOBAVLJIVO - Savage Arms 110BA .338 Lapua Mag
#1
Savage Arms 110BA .338 Lapua Mag

Cena: 2.999,00€
[Image: 110ba.jpg]


Pri Savage puškah vam lahko zagotavljamo, da so njihove perfromace na najvišjem možnem nivoju, na vsakem kosu njihovega orožja. Ne glede na to ali jih boste uporabljali za rekreativno ali tekmovalno streljanje ter lov, je vsak centimeter zasnovan in izdelan zelo precizno, kateri bo zadovoljil še tako zahtevnega posameznika.
 
Pri podjetju Savage nenehno gledajo naprej v izboljšave na področju puškarstva in so v iskanju kako bi še bolje izkoristili tehnologijo in s tem dosegali boljše rezultate.
 
 
01. ACCUTRIGGER
Prvovrstni sistem, kateri je enostavno nastavljiv s strani vsakega strelca, nudi vam lahkotno in čisto potezanje, sistem tudi preprečuje, da bi se strelno orožje sprožilo, če bi padlo.
 

 
02. ACCUSTOCK CHASSIS
Masivni mehanizem trdno vgrajen v kopito puške se po celotnem delu prilagaja enakomerno. Namesto enega ali dvojnega vijaka kateri držijo mehanizem puške v kopitu  njihova tehnologija vijačenja deluje po celotnem delu in s tem omogoča boljšo povezanost med mehanizmom in kopitom.
 

 
03. HEADSPACE CONTROL
S posebno skrbnostjo izdelan navoj na cevi s posamičnim delovanja in ročno izdelan zaklep, kateri tvori skupek z cevjo in zaklepom. To se imenuje Savage pristop ''ničelne tolerance''.
 

 
04. FLOATING BOLT HEAD
Savage zaklepa ima zasnovano ''plavajočo'' glavo zaklepa tako, da omogoča nekaj tisočink milimetra gibanja, da se lahko prilagodi za popolno prileganje, katero je običajno možno samo pri  repetirnem zaklepu.
 

 
05. PRECISION RIFLED BARRELS
Savage ponosno uporablja samo posebno specializirane stroje, prav tako tudi samo izkušene puškarje. Prav vsaka Savage cev je skrbno preverjena in če je potrebno malenkostni popravek, ga izvede posebno kvalificiran puškar za cevi.
 

 
06:FACTORY-BLUEPRINTED ACTIONS
Na izbranih long-rage in preciznih puškah Savage naredi dodatni ''sijaj'' individualnega truda  posameznega puškarja, kateri doda dodano vrednost vsaki puški in s tem zagotavljajo kvalitetno izdelavo in s tem bolj natančne zadetke posameznega strelca. Ta postopek naredijo še preden so puške sestavljene v celoto.
 

Koda:
Kategorija: C 1
Način delovanja: Repetirno
Kaliber: .338 Lapua Magnum
Kapaciteta nabojnika: 5
Cev: Karbonsko jeklo
Dolžina cevi: 660 mm
Skupna dolžina: 1280 mm
Teža: 7200 g


[Image: 110ba.jpg]


Več...
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)