Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pobiramo stave kaj se bo dogajalo na seji, kjer se debatira o ZORO-2
#81
(17-12-2019, 18:52)CargoX.io Napisal: Topostrelec spet glasen? Se se vedno hvalis da si podkupil psihologa? Al se koga drugega glede na nepoznavanje zakona o nosenju v privat prostorih?
Podkupil sem tudi komisijo na izpitu, ravnatelja osnovne šole, kjer sem ponavljal 5. razred, in pa admina te spletne strani. Ok? Pa hvala za minus, jih zbiram.
Odgovori
#82
Pozivam vse, da prijavijo uporabnika TOPOSTRELEC za SPAM... Jaz sem to ravnokar storil... :)
Odgovori
#83
(17-12-2019, 19:00)dani_79 Napisal: Ja potem pa ne smes a ne? Kaj ti ni jasno?
Meni je vse jasno. Stvari, ki so potencialne nevarne, ampak ob tem nimajo nobene druge koristi, se lahko prepovedo. In nošenje doma zaenkrat ni prepovedano, me pa prav nič ne bo motilo, če bi ga prepovedali. Samo ga ne bodo.

(17-12-2019, 19:02)Strelec1234 Napisal: Pozivam vse, da prijavijo uporabnika TOPOSTRELEC za SPAM... Jaz sem to ravnokar storil... :)
Bravo, jaz imam veliko arogantnežev in necivilizirancev tu gor blokiranih, tako da ne berem njihovih umotvorov.
Odgovori
#84
(17-12-2019, 19:02)Strelec1234 Napisal: Pozivam vse, da prijavijo uporabnika TOPOSTRELEC za SPAM... Jaz sem to ravnokar storil... :)
Kot berem tvoje prispevke (tudi pod drugimi temami) in glede na to, da si se prijavil 14 dni nazaj ter soliš pamet vsem po vrsti, bi bil ti sam prav tako primeren za SPAM banovce...
vem, da nič ne vem
www.tomasworks.com
Odgovori
#85
PINKY --- Ti si torej ta žrebec od "Topostrelca"... Ima res "top" v hlačah?!...  Hehehaahah..

Poglej si definicijo "SPAM"... Ne pozna časovnega pogoja.. Samo vsebinski. :)

Sicer pa tvoj podpis pove vse.... "vem, da nič ne vem". :)
Odgovori
#86
topostrelec Napisal:
mm38 Napisal:Kaj počneš je tvoj problem, kaj se ti zdi pametno tudi, kaj ogrožaš itd... Hec je v tem, da ga ni hudiča, ki bi bil to sposoben preverjat in to upravičit in pri tem ne vznemirjat ljudi in delat zmede brez potrebe, zaradi tega to enostavno ni smiselno. Ne glede na to, da imaš vsaj doma pravico do zasebnosti(ki jo je itak vsak dan manj).
Torej lahko doma, glede na absolutno pravico do zasebnosti, imaš tudi 300kg bombo iz 2. sv. vojne, ali celo nuklearno bombo? Ali pa 100kg heroina?
Dobra:-) Če že to primerjaš, primerjaj še stopnje ogrožanja ostalega občestva, način preverjanja in s čim to upravičiš. Preberi vse kar sem napisal, ne samo tistega kar tebi paše. Za uporabo športnega rekvizita si verjetno usposobljen, pa bi bil za jedrsko bombo tudi? V JLA so te naučili samo kako se vrže v jarek, ko useka, več pa po moje ne. Žal, v tem primeru ti ne morem dat prav.
Odgovori
#87
Držite se teme, prosim.
Odgovori
#88
O zakonu bodo razpravljali ljudje,ki o vsem skupaj nimajo pojma in verjetno ne ločijo kaj je pištola in kaj revolver.Ne bom dolgovezil,ker vsi veste za kaj se gre.
Odgovori
#89
dokler ne bo izboljšan novi zakon sprejet bom v dvomih.

kar poslanci blebečejo nema veze; dostikrat povedo tudi kaj pametnega, ampak sprejemajo pa vseeno izredno škodljive odločitve vsepovsod...
Odgovori
#90
Pa jebemti no, a mora res ena par nedojebanih, impotentnih, zagrenjenih, v življenju vedno razočaranih in najverjetneje nepomembnih posameznikov zasrat prav vsako temo! Pa 3.14zda pejte ven na pivo ali kuhanca in nehajte že viset tukaj gor cele dneve! Vsak post se normalno začne, ga z veseljem bereš (tudi če se ne strinjaš z napisanim), potem pa pridejo vedno isti posamezniki, začnejo z brezzveznim prepucavanjem in na koncu dobimo temo, ki je ne bere nihče več, razen njih samih.

Odprite svojo temo in se notri zmerjajte, prepričujte, pametujte,...ostale poste pa prosim pustite na miru!
Odgovori
#91
https://www.youtube.com/watch?v=SV7VEM3CE1A
Odgovori
#92
Kot bi bral komente pod člankom barca vs real, ubibože drgač #facepalm
Odgovori
#93
(17-12-2019, 16:34)JRC Napisal: so, so... to je poudarilo več poslancev, da teroristi ne uporabljajo legalnega orožja.
Grims je povedal, da je spraševal ministra, inšpektorja.... niti enega nasilnega dejanja ni bilo z legalnim orožjem.

V kakšnem obdobju?

Ne si delati utvar o tem, da legalno orožje ne bo nikoli uporabljeno v kaznivem dejanju. Le verjetnost za to je relativno majhna in reč ni tako nevarna kot jo nekateri napihujejo. Grims je klatil neumnosti, kot že velikokrat in je tokrat Mahnič veliko reči bolje povedal. Predvsem to, da Šinkovčeva zavaja.

https://www.24ur.com/novice/crna-kronika...-list.html
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
Odgovori
#94
Pa sej ne morem... :) Ej a je lahk en moj post k se vas 90% pretvarja da ga je prebralo teh par % isto da ne pisem no....Sej verjetn si predstavljate kaj bi napisal....
Odgovori
#95
Jaz si ne pridem gor, dej napis mi na ZS ;)
Odgovori
#96
(17-12-2019, 17:56)topostrelec Napisal:
(17-12-2019, 17:35)Strelec1234 Napisal: Upam, da zakon pade oziroma, da bomo lahko še naprej rekreativno streljali, tekmovali, zbirali,... Ne razumem pa odgovorov posameznih strank... Podpiram športne strelce, ampak bomo  podprli zakon, kateri jih bo uničil... Sploh ne razumem... Nekateri so me razočarali, nekateri pa zelo pozitivno presenetili..

TOPOSTRELEC --- Kaj bo posameznik delal na svoji posesti, v intimi svojega stanovanje... Je njegova stvar.... Ali se bo oblekel, kot Trump ali pa se nag sprehal... Ni stvar tebe, niti države, niti Boga... Prepričan sem, da si eden od osebkov, kateri je že celo življenje na povodcu mame/žene/punce... In si želiš, da bi vsi ostali tako živeli, da bi se ti boljše počutil.. Upam, da najdeš ustrezno pomoč... In ne mi replicirati, ker je debata z osebo, katera izjavi takšno neumnost nesmiselna. :)
Repliciral bom ostalim, ki so se morebiti sposobni normalno civilizirano pogovarjat, ti pač zapri oči.

Rad bi slišal za razloge, da se doma v stanovanju v bloku sprehajaš z nabito pištolo. Kaj boš z njo naredil? Streljal na roparje? Na ženo, otroke, sosede? Če tega ne misliš počet, ne vidim potrebe, da bi bilo orožje nabito. Imej prazno, pa delaj z njo kar želiš. Polna namreč samo kliče po nesreči. Če pa želiš imeti nabito zaradi občutka varnosti in imaš orožno listino za šport, je pa to zloraba namena.
Ti boš men govoril kaj bom jst delal doma? Ka si ti za en kurac? A si ti kupil mojo nepremičnino? A moram tebe vprašati a naj uporabim kondom al ne? A lahk not spustim al ven potegnem. 
Debil !!! V mojo nepremičnino lahko vstopi povabljena oseba ali policist z sodnim nalogom. Kaj sam počnem za 4 stenami je moj problem.
Odgovori
#97
Jaz bi dejal, da naj za svojimi stenami vsak počne, kar hoče, dokler s tem ne 'moti' drugih.
Odgovori
#98
Delal sem popoldne gledam ponovitev 14.redne seje Državnega zbora.
SD nas športne strelce enači z teroristi, ki so bili odgovorni za teroristične napade v Franciji. VAUUUU....
SAB .- Če bo moja partnerka še enkrat volila to stranko moja partnerka od mene ne dobi niti 1€ več pa naj bo načelna.
Pozitivno presenečen nad SDS.
SNS pričakovano.
Pa poglejmo naprej.
SMC aha pojasnjuje, da smo eni najbolj oboroženih v svetu... Khm... O.K 40.000 lastnikov orožnih listin. Od tega večina lovcev, kaj pa podatek o procentu pokritosti Slovenije z gozdovi. V evropi so pred nami samo dve države, ki imajo na svojo velikost procentalno več gozdov.
Torej ogromen lovski revir...posledično veliko število lovskih družin.
Nabijanje o varnosti. Seveda je nevarno za vsakega lopova, če vlomi v nepremičnino okupirano z strani lastnika orožja.
Da vidim kaj bo Levica povedala glede nepodpore.
Odgovori
#99
Poslušam govor G.Sitarja pa razmišljam kako je lahko tako nesposobna oseba izvoljena v parlament. Ahhh levica.... Vse jasno. Nacijonalizaciha privat podjetij, ki prinašajo dobiček ter so gospodarsko profitabilna. Zaplemba nečesa kar je posameznik gradil celo življenje. Nepoznavanje zakonodaje glede povzročanja splošne nevarnosti. Vtikanje v zasebnost lastnega doma: LEVICA - BIG BROTHER.... Toliko o demokraciji...
Kdo voli te kekce, mislim resnično?
Odgovori
NSi thumbs up. Bravo !
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)