Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zapisnik sestanka ASZS za ligo 2010
#1
Objavljam zapisnik s sestanka Amaterske strelske zveze (ASZS) dne 24.2.2010. [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img]

Citat:Amaterska strelska zveza
Dunajska 21
1000 Ljubljana

Ljubljana, 1.3.2010Zapisnik sestanka Amaterske strelske zveze Slovenije (ASZS)

Dne 24.2.2010 ob 18h je bil v prostorih picerije na Uncu sestanek članov in predstavnikov klubov o pripravi in organizaciji Prvenstva Amaterske strelske zveze Slovenije z dolgocevnim orožjem.

Prisotni so bili: Gordan Šibič, Mile Jurič, Igor Urh, Darko Mržek, Marjan Petek, Vovk Andrej in Valter Sabadin.

Sestanek otvori Gordan Šibič in poda predlog, da naj bi se letos organiziralo Prvenstvo Amaterske strelske zveze Slovenije, ki naj bi bilo sestavljeno iz šestih tekem, za rezultat pa se šteje 5 najboljših, zadnja oz. sedma tekma pa je državno prvenstvo. Razdeljeno naj bi bilo na dva dela: spomladanskega in jesenskega. K sodelovanju naj bi se povabilo tudi strelce iz sosednjih republik (Hrvaške, Bosne, Srbije, Italije in Avstrije). Pravila za tekmovanje so že objavljena na spletnem portalu Stelec.si.

Tekme v celoti organizirajo klubi, in sicer: SD Nanos, Veteran Velike Bloke, Iška Vas in klub 1991. Tekmovanje naj bi se odvilo na Bloški polici. Vse tekme bodo objavljene sproti in sicer najmanj 14 dni pred začetkom le-teh. Organizirali bomo tudi treninge pred tekmami in taktično praktično streljanje z dolgocevnim orožjem na vrtljive tarče.

Discipline, v katerih se bo tekmovalo, so naslednje:
- Veliki snajper 300m,
- Mali snajper 100m,
- VK puška 100m (odprti merki),
- MK puška 50m optika,
- MK puška 50m odpri merki,
- Pištola 25m,
- Revolver 25m.

Cene tekmovanja: za tri discipline znaša cena 20€, za vse discipline pa 30€. Amaterska strelska zveta se za sodelovanje dogovarja tudi s sponzorji, ki naj bi prispevali praktične nagrade na koncu vsake tekme.

Za sodniško organizacijo bo skrbel Mile Jurič v okviru ASZS-ja. Sodniki bodo za svoje delo plačani od 20 do 30 € na tekmo, poleg tega pa bodo dobili tudi hrano in pijačo.

Sestanek je bil končan ob 20h.

Zapisnik je sestavil Valter Sabadin.

Attached files http://www.strelec.si/forum/uploads/2_18...0d62ce.doc (26.5 KB)Â
administrator / Strelec.si
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)