Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3. tekma Tržiške zimske lige
#1
Spoštovani!
 
Sporočamo, da moramo 3. krog Tržiške zimske lige, ki naj bi potekala v marcu 2020 odpovedati,  po odloku slovenskega ministrstva za zdravje v zvezi z nevarnostjo prenosa okužbe s Coronavirusom.
Odlok zahteva od vseh organizatorjev prireditev v zaprtih prostorih, da jih do nadaljnjega prekličejo.

Res je, da posamični termin Zimske lige sprejme samo do 25 strelcev, in da na tekmi niso prisotni gledalci, vendar je dejstvo, da že en oboleli vsem ostalim omogoči najmanj "počitek" v karanteni!
 
Za situacijo se opravičujemo, vendar  v skrbi povečanega tveganja zaradi prisotnosti tekmovalcev različnih regij Slovenije in Avstrije ne želimo tvegati prenosa morebitnih okužb med tekmovalci.
 
Upamo, da informacijo razumete in da se vidimo na naslednji tekmi, ki bo organizirana takoj, ko bo mogoče!


Vodja tekmovanja: Zvone Vrankar

 

Obrazložitev (vir: Info NIJZ) 

Dne 9.3.2020 je minister za zdravje podpisal Odredbo o prepovedi zbiranja na javnih prireditvah v javnih prostorih zaprtega tipa v Republiki Sloveniji.
Z odredbo se prepove zbiranje ljudi na javnih prireditvah v javnih prostorih zaprtega tipa v Republiki Sloveniji, kjer se zbira več kot 100 ljudi, dokler ne preneha nevarnost širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID 19). Ta odredba začne veljati 10.3.2020.
Povezava na Odredbo v uradnem listu je dosegljiva na naslednji povezavi.
Prav tako se skladno s sklepom Sveta za nacionalno varnost vsi športni dogodki in druge prireditve, na katerih je več kot 500 udeležencev, izvedejo brez gledalcev.
Priporočamo, da zaradi povečanega epidemiološkega tveganja organizatorji razmislijo tudi o smiselnosti prireditev z manjšim številom ljudi.
Odgovori
#2
a to velja do za vse ipsc tekme ? ker na koledarju je ena 4.4
Odgovori
#3
Klem...a lahko mal vklopiš tisti organ zgoraj ki skrbi za upravljanje telesa  Wall
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: aleksander, jabolko, Panther, sarcomasto, 6 Gost(ov)