Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
o bančnih ropih policistov, romih, rekordih in nestropnosti... ni da ni
#41
Možakar ima izredno dobro sposobnost manipulacije z ljudmi. Če lahko nekoga prepričaš, da si odreže roko, potem verjetno ni izziv nekoga prepričat, da potrebuješ varnostno orožje in si zaupanja vreden državljan.
#42
Odlična sposobnost manipulacije z ljudmi je značilnost psihopatov. In on je definitivno tipični psihopat. Zelo žalostno je to, da ga niso razkrinkali že prej.

Poslano z mojega Redmi 5 z uporabo Tapatalk
#43
(10-06-2020, 22:15)jabolko Napisal: Tole mi nekako ne sede...vemo koliko rabi Bolt za preteči 100 metrov, neki mutijo sigurno. Pray

Storilec je za trenutek obležal, občan pa se je v tem času oddaljil za okoli 150 metrov.

Tine, Bolt rabi 9,58s za 100m, naš Cigo pa je po kilometru pregona in ruvanju z roparjem v trenutku naredil 150m.

Temu olimpijska medalja ne uide
#44
(11-06-2020, 00:38)slavcr Napisal: Tole smrdi do neba!
Policist je uspešno oropal banko in pobegnil;
cigo pa ga je kljub opozorilnim strelom ujel ??? in spravil na tla ???, potem pa ODŠEL??? Zakaj pa ga je potem sploh lovil ?
In na koncu je policist naredil samomor ???
Japajade!
To so gotovo informacije iz prve (cigotove) roke?

Ja no če potegneš črto ga je cigo po cigo logiki lovil zato, da mu vzame plen...in glede na to da se je v trenutku oddaljil za okoli 150 metrov, predvidevam da je bežal stran z plenom in Boltovo hitrostjo... Pray
#45
Pa brez zamere .. itak je teku hitro .. kaj pa ve, kok je to hitro in kok je dovoljeno hitro ... prav tako odnese cel žleb, pa ga kaj malo briga kok je težek .. prime in nese  Razz
Ljubezen in sovraštvo, sovraštvo in ljubezen, vse sem preživel. Vendar ni tega ostalo v meni niti sled, ostal sem enak.
(Heine, Heinrich, 1797-1856)
Nisem lep - imam pa revmo
#46
Nehajte z rasizmom!
#47
(11-06-2020, 14:57)Rombon Napisal: Nehajte z rasizmom!
Se strinjam in se opravičujem  Shifty
Ljubezen in sovraštvo, sovraštvo in ljubezen, vse sem preživel. Vendar ni tega ostalo v meni niti sled, ostal sem enak.
(Heine, Heinrich, 1797-1856)
Nisem lep - imam pa revmo
#48
(11-06-2020, 14:57)Rombon Napisal: Nehajte z rasizmom!


Kdo pa govori o rasizmu? ..... Romi so etnična skupina (beri ljudstvo) znotraj bele rase. Rasizem bi bil če bi govorili o črni ali rumeni rasi.

Vem da slednje ni tema, niti etnične skupine niso tema......ampak, oprosti, moti me vsesplošno napačna interpretacija teh izrazov. Pa ne samo tvoja (brez zamere).
#49
Cigani niso bela rasa.. oni izvirajo iz Indije.
Moons out, goons out!
#50
(11-06-2020, 16:24)deadbeef Napisal: Cigani niso bela rasa.. oni izvirajo iz Indije.
Jst sem misl ,da iz Novega mesta?!

Poslano z mojega POCOPHONE F1 z uporabo Tapatalk
#51
@ Rombon, Ni tole rasizem, so kar lepo predsodki, ki so nastali tekom let izkušenj z njimi. Ni se ravno norca za delat, ampak politična korektnost ti pa lahko ubije družbo, kot jo recimo v ZDA, ker spodbuja zatiskanje oči pred problemi.
#52
Rombon --- Par mesecev nazaj si zagnal vik in krik in prisegel »ne bom več komentiral na tem forumu, rasisti, neumneži in jok«… Potem pa vsakih ko se prijavim v forum vidim »To bere: Rombon«… Tako, da prenehaj z neumnostmi.

Nobeden ni rasist… samo ljudje po so valja upravičenih do svojega mnenja in deljenja izkušenj… To so vse dejstva… Tudi kot, da 13.5% črnske populacije zagreši 52% najbolj nasilnih zločinov.... Romi pri nas isto... DEJSTVA DEJSTVA DEJSTVA

Zdaj si bom kupil Glock 19X(desert tan) pa me bo nekdo obtožil, da se rasist… Tako zvenite razni…

Strelci smo že tako "sekta"… katera se nikjer ne more izraziti nikjer… nobeden ne ve, kaj si mislimo, glede ničesar…. Kot, da nas ni… Zato pa vsak gazi po nas.
#53
Rasizem ni nujno vedno negativen. Rasizem je lahko v svojem globokem bistvu zgolj obramba za obstoj lastne identitete, za obstoj lastne kulture in načina življenja. Pravi rasisti so v resnici tisti, ki svoj način življenja vsiljujejo drugim. Jaz sem verjetno rasist zgolj zato, ker sem proti migrantom, niso pa rasisti migranti- muslimani, ki svoj način življenja vsiljujejo avtohtonemu prebivalstvu Evrope.
13 Kdor se dotakne smole, se osmoli, ...
#54
Kam smo prišli....[Image: e3969c5a2182c034437892b200f315f1.jpg]

Poslano z mojega POCOPHONE F1 z uporabo Tapatalk
#55
Kdo bi vas razumel... imamo svetovnega prvaka v teku na 100 m.
#56
Ma kaki svetovnega prvaka, rekorderja. On naredi v trenutku 150m, Usein Bolt pa za to rabi 14sekund

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
#57
Martin 1 je napisal: Rombon --- Par mesecev nazaj si zagnal vik in krik in prisegel »ne bom več komentiral na tem forumu, rasisti, neumneži in jok«… Potem pa vsakih ko se prijavim v forum vidim »To bere: Rombon«… Tako, da prenehaj z neumnostmi.

Res je, že dvakrat sem se odločil, da ne bom več sodeloval, pa sem žal prišel nazaj. Obakrat je bil razlog za odhod popolnoma isti: uporabniki so grobo kršili pravila foruma, ki so jasna. Očitno pa to moderatorjev ne moti. Ker je vsebinskih debat, ki imajo kaj trajne vrednosti vse manj, si upam trditi, da je marsikdo že obupal. Vse več je političnih nabijačev, ki zdravijo svoje komplekse in izkazujejo svojo nezrelost. Poglej svojih 85 postov, samo politiziranje, uporabnih informacij samo za vzorec.

V tretje gre rado, na forumu, kjer se vrstijo notorično rasistična sporočila, na katera moderatorji ne trzajo, res ne bom več pisal.
Če pa te bo motilo, ko boš videl, da Rombon še vedno spremlja forum, je bo to tvoj problem in ne moj.

Lep pozdrav, Marko
#58
Res škoda.. men so eni vici od Mujota in Hasota res smešni .... zdj mi pa ne bodo več, ker me lahko kdo obtoži nestrpnosti do južnih Slovanov  Eek
Ljubezen in sovraštvo, sovraštvo in ljubezen, vse sem preživel. Vendar ni tega ostalo v meni niti sled, ostal sem enak.
(Heine, Heinrich, 1797-1856)
Nisem lep - imam pa revmo
#59
Rombon napisal: "Ker je vsebinskih debat, ki imajo kaj trajne vrednosti vse manj, si upam trditi, da je marsikdo že obupal. Vse več je političnih nabijačev, ki zdravijo svoje komplekse in izkazujejo svojo nezrelost. "

Se popolnoma strinjam s tabo!!

lp M.
#60
(12-06-2020, 08:50)mamaluk Napisal: Rombon napisal: "Ker je vsebinskih debat, ki imajo kaj trajne vrednosti vse manj, si upam trditi, da je marsikdo že obupal. Vse več je političnih nabijačev, ki zdravijo svoje komplekse in izkazujejo svojo nezrelost. "

Se popolnoma strinjam s tabo!!

lp M.

pa napišita kakšno vsebinsko debato ki ima trajno vreednost, da se ne bo treba samo pritoževati nad grdimi grdimi strici, ki govorijo strašne besede...




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)