Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
... o dolenjski policijski fronti
#1
Citat:Tole bo verjetno spet povzročilo kregarijo na forumu...


Policisti v Krškem preprečili najhujše: množični pretep z mačeto, sekiro in kolomQuote:
V petek so policisti nekaj po 19. uri prejeli več klicev na pomoč zaradi množičnega pretepa pred prodajalno v Krškem. Na kraj dogodka sta prva prispela policista PP Krško, ki sta opazila močno okrvavljenega starejšega moškega, v bližini pa žensko, ki je v roki držala sekiro. Nevaren predmet je na njun ukaz odložila.

Dolenjska je za naše policiste, kar je bila za Nemce nekoč ruska fronta :)
Odgovori
#2
Lordice, ja, s tem, da na koncu šihta ododejo. Domačini "civili" pa morajo še naprej vsakodnevno prenašati ciganijo "družin, ki se med seboj poznajo" ...
Odgovori
#3
Če hočeš imeti državo in ne državo v državi je potrebno imeti red. Če reda ne moreš zagotoviti si ne zaslužiš državo. P.s. Pri zagotavljanju reda ni omejitev. ?
Odgovori
#4
(19-08-2020, 09:10)stafordcic Napisal: Če hočeš imeti državo in ne državo v državi je potrebno imeti red. Če reda ne moreš zagotoviti si ne zaslužiš državo. P.s. Pri zagotavljanju reda ni omejitev. ?

Po mojem skromnem in laičnem mnenju, moraš najprej imeti ljudi, ki hočejo imeti svojo državo. Vedno se ob tem pozablja, da je osnovna enota človek, ki tvori državo. Država brez državljanov je bula  Razz

Država bi morala prisluhniti državljanom, čeprav VOLI-lci izvolimo predstavne države, katera kmalu pozabi na te VOLE-lce.

malo sem zašel ... se opravičujem ker bluzim in utopične stvai pišem .. še vedno sem mal optimist  Whistle
Ljubezen in sovraštvo, sovraštvo in ljubezen, vse sem preživel. Vendar ni tega ostalo v meni niti sled, ostal sem enak.
(Heine, Heinrich, 1797-1856)
Nisem lep - imam pa revmo
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)