Ocena teme:
  • 1 Glas(ov) - 1 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O nemirih in streljanjih v ameristanu
#41
Ja, ko te operejo MSM do konca so pa desni skrajneži ljudje, ki so pripravljeni braniti imovino in življenja. Rasistični BLM in Antifa huligani, ki veselo ropajo, ubijajo, požigajo z ostalimi kriminalci, so pa borci proti policijskemu nasilju in rasizmu.

Kakorkoli mladi Kyle je pokazal jajca, če se ne motim je bil del prostovoljcev, ki so varovali bencinsko črpalko pred "mirnimi protestniki".
Sramotno in neetično bo, če bo česarkoli obtožen. Samoobramba.

Največji problem so mediji in to je njihova vojna. Defund the media!
#42
(30-08-2020, 07:46)fritz Napisal: Predlagam, da kar nehamo s temi rasističnimi sklepi. Policija v ZDA ne pobija samo temnopoltih temveč predvsem temnopolte. Rasizem pa je del družbe toliko kot stars & stripes.

JA to v deželi, kjer so dvakrat izvolili črnca za predsednika. Tele antifa,woke,blm blodnje o sistemskem rasizmu. :)

Mah, tole sliko sem hotel prilimati, kar je že kolega objavil:

https://www.statista.com/statistics/5851...e-by-race/
#43
V glavnem je tole kar zabavno gledat , medtem kot istočasno ameriška politika po svetu pametuje ostalim kako in kaj .

Pendrek očitno drugače udari v Minsku ,Berlnu ,Hong Kongu ali Portlandu.  

Švabi čisto paf da ima folk malo zadost vseh teh omejitev ,ki si jih politika sproti izmišljuje.

#44
(31-08-2020, 18:11)Matej045 Napisal: S čim vse se ukvarjate tukaj.  Puke

Iz videa je jasno, da je 17-letnik, ki je nezakonito posedoval dolgocevno orožje, s tem istim orožjem hladnokrvno brez razloga ustrelil Josefa Rosenbauma.

Tak folk jih v življenju še ni fasal brez razloga.
#45
Tej protestniki so res razgrajači in med njimi je precej kriminalcev, se strinjam, toda to ne zmanjša krivde rittenhousa ki je daleč od kakšnega angelčka. Nekdo ki pretepa punce je zafrustriran strahopetec in že zaradi nasilja nad ženskami ne bi smel legalno kupit orožja ker je to v večini zveznih držav class A misdemeanor. Twitter marsikaj razkrije. Tip je pustil šolo ker je bil kao "bullied" od sošolcev. A v resnici jih je pogosto od fantov dobil po pesi ker je tepel punce. Strahopetni zafrustriranec torej. In te frustracije ter maščevanje je gojil v sebi in je bilo samo vprašanje časa kdaj bo to iz njega izbruhnilo. AR15 pa mu je dajala pogum, katerega brez orožja ni imel in mu dvigovala uničen ego. Tako da Kyle ni noben junak, kakršnega želijo iz njega narediti nekateri. Že po faci se mu vidi da nima vseh pik.
https://twitter.com/i/status/1299827701067517953
#46
Še malo v Berlin

Ti švabi so pa resnično eni sralci , pride par protetnikov pred Reichstag in kreteni že  spet sanjajo o 150mio dragem in 10m šiirokem 'obrambnem jarku' in ograji , to samo kaže da je 'demokracija' tud tam en blef , resno noro da zdaj se bodo pred svojimi volilci zabarikadiral . Ali pa pred moslemi  ki so jih uvozil. Kakor koli obrneš nore fore . 


[Image: Reichstag-Graben.jpg]

#47
To je samo praktičen prikaz tega, da bolj kot so interesi političnih elit sovražni interesom ljudstva, več sile potrebujejo za vzdrževanje oblasti.
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
#48
Interesi političnih ali finančnih elit so vedno sovražni interesom ljudstva, ne glede na čas in ne glede na režim.


Drugače, da so ameriški policisti morda bolj nasilni, si je tudi treba postaviti dejstvo, da delajo v državi kjer mrgoli raznih mafijskih združb, kartelov, gangov kot so ms13, pedofilskih ringov, antifa, blm...
Verjetno se, da ta kriminal rešiti s pogovori pri socialnih delavcih in nvo.



Koristi pa tudi ne podpihovanje sovražnosti do policije s strani demokratov in medijev. Ta golazen je izumila na novo rasizem v zda in tekmujejo kdo je večja žrtev.
#49
Poglej mal te njihove vide , folk počijo rez čisto brez dileme, že res da je vrjetnos da bo folk oborožen precej večja kot v Evropi a vseno pogosto nažigajo čist brezveze.
Zraven dodaj da so si spisal zakonodajo tako ,da policisti pokradejo  več kot vse bande skupaj preko 'civil forfeiture'

Naprimer za 2014 obstaja podatek kjer so 'zaplenili' za 5.5miljarde premoženja medtem ko so vsi roparji skupaj nakradli za 3.5miljarde $

Policije dobesedno krade državljane , navadna banda kriminalcev , čist zaslužijo kar se jim zdaj dogaja
 


#50
Kar je storil Kyle je bila čista samoobramba… Ko solza.

Niti ni storil nobenega kaznivega dejanje (nekateri govori o nelegalni posesti orožja)… Kar je čista navadna laž(da ne omenjam »tepe ženske«… Kje vas sproducirajo… J)… Poglejte si na YT… To lepo razloži ODVETNIK v tej zvezdni državi… Sem pa prepričan, da veste več, kot on.

Obrazložitev sodbe  slovenskega sodišča, bi se glasila:

Gospod do zdaj ne-obsojeni  Kyle…. Ker ste vzeli dva dragulja tega sveta, katera bi po vsej verjetnosti postala zdravnika, astrofizika,… in bi odkrili zdravilo za AIDS, pristali na Marsu(odmislimo, da so bili očitni kriminalci in bolestniki)… Vas obsojam na smrt z obešanjem… Gnusite se mi… In ga pljune v faco.

To je realnost Slovenskih sodišč… oziroma vseh pro- Evropskih in zaščitnikov kriminalčevih človekovih pravic.
#51
Ta drug video k ga je dal gor Mr.T je adijo pamet. Civil forfeiture......wow. Land of the free and the home of the brave...če verjameš.
#52
Kyle ima že 360.000 $ donacij za odvetniške stroške . Slamu jim gre za tistega Floyda so prec nabral par mio 
Ampak mislim da bo dost pa kolikor vem se je javil ne top šit odvetnik ,da ga bo zastonj branil 

https://www.givesendgo.com/GUCZ

#53
MR. T --- Da ne omenjam, da twitter, facebook GoFund,… blokira vse račune, ki izkazujejo podporo Kyle, zaradi kršenja »community guidelines«… Medtem pa se zbira denar za obsojene posiljevalce, serijske morilce,… itd.

Dobesedno za bruhat.
#54
Jah je razlika, ali za agendo stoji korporativna elita in njihov medijski stroj ali pa ljudsko doniranje. ;)
#55
Martin, to Kyle da tepe ženske je dokazano v videu. Poglej si v mojem linku iz twitterja ki sem ga zgoraj objavil. Ne razumem kako nekateri na politično korekten (bodisi desni ali levi) način branijo svojo stran ne glede na vse. Torej sedaj ker je tip pač pro trump, mu je dovoljeno vse? Jaz osebno sem bolj pro demokratsko usmerjen, a sem kljub temu sposoben pohvalit določene dobre stvari ki pridejo s konservativnega pola, ter prav tako grajati slabe stvari ki pridejo iz "mojega", demokratskega pola- recimo nasilni antifa-blm protestniki, kretenska anti gun skupnost, itd...
Zato pa je tako kot je ker vsak svojo politično opcijo brani ne glede na to kakšne neumnosti počnejo. V smislu "dokler si naš, ti je dovoljeno vse". To je politična korektnost ki je ponavadi očitana levi strani, čeprav se jo enako pogosto poslužujejo tudi na desni.
#56
Civil forfeiture - 'kavbojci' morajo nekak nabrat denar za svoje potrebe, ce od davkov premalo poberejo.
Svinjarija.
#57
(02-09-2020, 17:19)Martin1 Napisal: Kar je storil Kyle je bila čista samoobramba… Ko solza.

Niti ni storil nobenega kaznivega dejanje (nekateri govori o nelegalni posesti orožja)… Kar je čista navadna laž(da ne omenjam »tepe ženske«… Kje vas sproducirajo… J)… Poglejte si na YT… To lepo razloži ODVETNIK v tej zvezdni državi… Sem pa prepričan, da veste več, kot on.

Itaq, zato ker si ti tako rekel in en tip iz iste zvezdne države na Youtubeu   Rolleyes

Ampak če povzamem tvoje razmišljanje, je tudi ustrelitev pro-Trumperja, ki je s solzivcem za medvede napadal BLM protestnike čista samoobramba...čista ko suza.

Očitno je v ZDA treba hoditi na proteste s strelnim orožjem, če hočeš, da te resno jemljejo.
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
#58
Konec dneva je res tako ,da če privlečeš orožje v izgrede je samo vprašanje časa ko bo počilo , tiste tri ,ki jih je počil je za Ameristanske razmere počil čist korektno a po drug strani je sam 'generiral' situacijo kjer bo počilo.
#59
(03-09-2020, 16:58)mr.T Napisal: Konec dneva je res tako ,da če privlečeš orožje v izgrede je samo vprašanje časa ko bo počilo , tiste tri ,ki jih je počil je za Ameristanske razmere počil čist korektno a po drug strani je sam 'generiral' situacijo kjer bo počilo.
Sam se ne strinjam, da zgolj posest določenega sredstva apriori ustvarja okoliščine, v katerih bo orožje uporabljeno. Poleg tega se ponovno odpira vprašanje kaj je orožje. Je nekdo opremljen s kolom tudi oborožen? Vzemimo primer policiste. Tudi ti so oboroženi in vendar vsevprek svojega orožja ne uporabljajo. Gre za stvar osebnih vrednot, zakonskih pravil in znanja.

Kolikor sem seznanjem s tem incidentom, je predstavljalo prožilo za napad nanj dejstvo, da je akter storil nekaj, kar je izgrednike zmotilo (pogasil je goreč zabojnik za smeti). Nedvomno mu je ustrezna oprema dala dodatno samozavest za to dejanje, ki ga ob odsotnosti tega nemara nebi storil. Vendar to ni pravi pogled na problematiko! Bistvo je namreč varovati neproblematičen del prebivalstva ter tista ravnanja, ki so družbeno neproblematična, oziroma so vrednota. Preprečiti požig to nedvomno je. V kolikor je bil zaradi tega napaden, je krivda v celoti na strani napadalcev, tudi za vse iz tega izhajajoče posledice.
#60
(03-09-2020, 18:24)Iurium humanorum Napisal: Sam se ne strinjam, da zgolj posest določenega sredstva apriori ustvarja okoliščine, v katerih bo orožje uporabljeno. Poleg tega se ponovno odpira vprašanje kaj je orožje. Je nekdo opremljen s kolom tudi oborožen? Vzemimo primer policiste. Tudi ti so oboroženi in vendar vsevprek svojega orožja ne uporabljajo. Gre za stvar osebnih vrednot, zakonskih pravil in znanja.

Tukaj ni problem posest temveč nošenje strelnega orožja. Zakrito ali odkrito in po možnosti še uperjeno proti drugim ljudem.

Če neseš strelno orožje v konfliktne situacije, je veliko večja verjetnost, da boš dojemal potrebo po uporabi le tega ali pa ga boš moral res uporabiti za lastno obrambo.

Policisti bi naj bili tukaj posebna kategorija, ker naj bi izvajali državni monopol nad nasiljem v interesu večine. Očitno v ZDA in še kje temu ni tako.

Pravica do svobode govora, vključno s protestom, spada med temeljne pravice v neki demokratični družbi. To pa ne velja za tiste, ki med protesti izvajajo nasilje ali na nasilen način nasprotujejo protestom.
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin




Uporabnikov, ki berejo to temo: 2 Gost(ov)