Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[split] o teroristih, zelenih, 5G, batinah policajev in podobnem
#1
(02-11-2020, 23:00)Panther Napisal: https://siol.net/novice/svet/teroristicn...YMtj420RWY

Zihr so tile tetoristi iporabljali legalno avtomatsko orožje tipa B7 ...  spet bo sledil ban vsega orožja vkljucno z loki, fracami, vilicami in odpirači butelhk ...
Odgovori
#2
ma to samo ata erdogan skrbi za ognjemet zdaj ko je božič odpovedan... saj jih bo še več... menda ni kdo mislil da bo charli hebdo in slike erdogana itd tam dol kar pozabli?

Se pa vidi da je bila zadeva pričakovana, samo točna lokacija se ni vedela, ker se še ni kdaj v tako kratkem času aktiviralo toliko policije in vojske.
Odgovori
#3
(02-11-2020, 23:56)Symon Napisal:
(02-11-2020, 23:00)Panther Napisal: https://siol.net/novice/svet/teroristicn...YMtj420RWY

Spet se bojo najdli bistroumi, ki bojo trdili, da je dostop do orožja prelahek, da je treba zaostriti zakonodajo.  Rolleyes A teroristi verjetno spet imeli avtomate.
https://www.rtvslo.si/svet/evropa/vec-mr...aju/541072

Normalno v imenu boja proti trgovini z orožjem, mora bit pošten državljan neoborožen, kaj šele dobiti varnostni orožni (v nasprotju s vsakim domačim psihopatom in kriminalcem iz črne kronike v zadnjem času), da ga lahko pokosi kot muho prva radikalizirana mona, ki pride mimo.
Odgovori
#4
Glede na to da gre za albanskega islamista , je to nekaj kar je zdaj relevantno tudi pri nas ,saj so mesta kot so Kranj,Jesenice,Celje že dodobra demografsko predelali zahvaljujoč birokratom na naši ambasadi na kosovu kjer zgleda ,da delovna dovoljenja kar talajo v špar paketu kupiš dva dobiš 3. Še par let pa se bo to največja manjšina v Sloveniji.
Odgovori
#5
Samo razmišljanje. Po eni strani politiki iz EU opozarjajo, da ne smemo posploševati to na vse muslimane, po drugi strani pa sami posplošujejo, da je vsak lastnik orožja iz B7 nevaren in je zato treba prepovedati kar se da veliko orožja, pa še svinčene naboje.
Odgovori
#6
(03-11-2020, 12:50)Symon Napisal: Samo razmišljanje. Po eni strani politiki iz EU opozarjajo, da ne smemo posploševati to na vse muslimane, po drugi strani pa sami posplošujejo, da je vsak lastnik orožja iz B7 nevaren in je zato treba prepovedati kar se da veliko orožja, pa še svinčene naboje.

Bolane buce hitro izkoristijo 'priliko' ker orozje je nepruljubljeno pri vecini ljudi.
Sem skoraj preprican, ce bi se nasel nekdo, ki bi zadevo obrnil dejansko tako kot je, bi imel veliko, veliko vec podpore kot ti flancarji. Zato bi bilo potrebno delo, kar pa 99 % v politiki niti ne ve kaj je.

Cudno pa je, da ti, ki zelijo vse pospravit oz omejit ne razmiljajo niti en korak naprej. Konec koncev tudi sami zivijo z ostalimi ljudmi v isti drzavi. Tesko to pokapirat oz nemogoce.

Zalostno vse skupaj.
Odgovori
#7
Avstrijski Zeleni so pred kratkim zahtevali, da se razoroži policijo, da orožje nima mesta v "civilizirani" družbi in da bi orožje obdržali samo specialne enote.
Odgovori
#8
Bodo lahko razorožili terorista z nasmehi in objemi.
Odgovori
#9
Kar nekaj bluzijo vsi povprek. Po drugi strani pa vabijo dejansko necivilizirane barbare oz ljudi z zelo drugacnim pogledom na svet.
Naj se z rozicami v prvo linijo postavijo. Si bodo hitro premislili.
Grem, nas bo admin razmetal vse okrog ;)
Odgovori
#10
Najbolj zalostno je, da so se policaji toliko v strahu, ker jih jebejo v glavo vsak dan, da ne upajo streljat dokler niso ze na tleh... na enem posnetku kjer sta dva policaja šla proti temu indijancu se lepo vidi da sta ga imela na nišanu, ampak sta šla v razorožitev in čakala da je začel streljat nato je enega položil drugi pa je zbezal... ce bi takoj dobil v hrbet bi bila zadeva rešena v trenutku...
Odgovori
#11
(03-11-2020, 13:50)Kristian Napisal: Avstrijski Zeleni so pred kratkim zahtevali, da se razoroži policijo, da orožje nima mesta v "civilizirani" družbi in da bi orožje obdržali samo specialne enot
Vpliv kitajcev verjetno, tako je pri njih ... je sprejela Avstrija že Huawei ?  5g ... čipi ... pranje možganov XD ... umiram
Odgovori
#12
Pri 5G je treba vedt da ne gre za Huawei ampak za to kdo postavlja standarde za določeno tehnologijo , v preteklosti so bili to amiji ,ki je v standardih vedno dodali par bitov za backdoor špijonažo ,veš da jih je zdaj strah da bi se kak nov standard sprejel kjer ne bi imeli backdoor dostopa kto ga imajo dosedaj.

Drugače pa zgre tu za enga ši*tarja ,ki je že sedel zaradi pripadnosti ISIS ,in so ga predčasno izpustili iz čuze. Policisti so bili kar hitri saj je od prvega strela do takrat ,ko so ga pokosili trajalo vsega 9minut.,kar je sicer cela večnost pri streljanju a hitreje res ni za pričakovat efekta.

'''' Kujtim Fejzulai. There was no doubt that he was a supporter of the radical Islamist terrorist militia "Islamic State" (IS). He was sentenced to 22 months in prison on April 25, 2019 for attempting to travel to Syria to join ISIS.

On December 5, 2019, he was conditionally released early - he was considered a young adult and thus fell under the privileges of the Juvenile Court Act (JGG). The 20-year-old was shot dead by police forces on Monday evening near the Ruprechtskirche, the Minister of the Interior announced.'
Odgovori
#13
Tipični primer, da islam nima kaj iskat v EU. Saj prinaša samo že znane scene, ki niso nič kaj podobne demokraciji. Žal njihovi posamezniki to lepo dokazujejo. Res niso vsi teroristi. Mislim, da ti primeri škodijo ostalim. Bi pa bilo najbolje, da gredo vsi nazaj. Bodo tam dolih lepo v miru živeli, ali pa tudi ne.
Ja, kakšna EU direktiva pa bo ponovno zategnila pas navadnim športnim strelcem. Tako, malo za vzor. Na črnem trgu pa bodo še naprej avtomati na prodaj.
Odgovori
#14
Evo se je že začelo .............

''Slovaška policija preiskuje navedbe, da je napadalec orožje morda kupil na Slovaškem. "Imam informacijo, da so napadalci oz. eden od njih morda bili tukaj in da so bili zainteresirani za nakup streliva," je za zasebno radijsko postajo JOJ dejal slovaški notranji minister Roman Mikulec. Dodal je, da to informacijo še preverjajo.''
Odgovori
#15
(03-11-2020, 14:59)dani_79 Napisal: Najbolj zalostno je, da so se policaji toliko v strahu, ker jih jebejo v glavo vsak dan, da ne upajo streljat dokler niso ze na tleh... na enem posnetku kjer sta dva policaja šla proti temu indijancu se lepo vidi da sta ga imela na nišanu, ampak sta šla v razorožitev in čakala da je začel streljat nato je enega položil drugi pa je zbezal... ce bi takoj dobil v hrbet bi bila zadeva rešena v trenutku...

to majo samo v določenih brezjajčnih državah, kot je avstrija, slovenija... v franciji zelo dobro vedo kako se stvarem streže, tam se nič ne delajo francozov  Smile izkušnje iz kolonij kar dobro vnovčujejo
Odgovori
#16
(03-11-2020, 13:36)MarkB Napisal: Cudno pa je, da ti, ki zelijo vse pospravit oz omejit ne razmiljajo niti en korak naprej. Konec koncev tudi sami zivijo z ostalimi ljudmi v isti drzavi. Tesko to pokapirat oz nemogoce.

v resnici ne živijo med nami, pač pa v svojih dobro ograjenih in zastraženih soseskah. ostali navdušeni plebos pa so samo kositni idioti, ki so mentalno retardirani.

nič ni lepšega kot vabiti golazen sem, potem neizbežno pride sranje, in krčenje svoboščin ter nadzor se lahko začne s privolenjem prestrašene raje. vse v naprej znano in planirano...
Odgovori
#17
(03-11-2020, 12:47)mr.T Napisal: Glede na to da gre za albanskega islamista , je to nekaj kar je zdaj relevantno tudi pri nas ,saj so mesta kot so Kranj,Jesenice,Celje že dodobra demografsko predelali zahvaljujoč  birokratom na naši ambasadi na kosovu kjer zgleda ,da delovna dovoljenja kar talajo v špar paketu kupiš dva dobiš 3. Še par let pa se bo to največja manjšina v Sloveniji.

Tukaj ne gre za birokrate na veleposlaništvu temveč za podjetja za posredovanje delovne sile, ki vse to uredijo in potem vlečejo provizije medtem, ko ti Albančki delajo v vstriji, Nemčiji in še kod. Seveda ti delavci privlečejo družine, ki so potem tukaj na strošek našega socialnega in zdravstvenega sistema. Eni imajo dobiček, vsi ostali imamo izgubo. Sicer standarden recept.

Me pa veseli ker si med redkimi, ki ločijo med islamisti in muslimani.

So pa te IS tipi popolni šalabajzerji. Dva napadalca in avtomatsko orožje pa ne sežejo Breiviku in tistemu moronu iz Christchurcha niti do kolen. Sem pa prepričan, da bi bilo med ranjenimi še več mrtvih, če bi uporabljala 5,56 ali 5,45. Avstrijska policija je kar dobro in hitro reagirala in ne gre soditi po nekih posnetkih, ki ne pokažejo celotnega dogajanja. Da bi lahko streljal se ti mora vsaj približno sanjati kaj se okrog tebe dogaja.
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
Odgovori
#18
(03-11-2020, 18:01)Marks Napisal:
(03-11-2020, 14:59)dani_79 Napisal: Najbolj zalostno je, da so se policaji toliko v strahu, ker jih jebejo v glavo vsak dan, da ne upajo streljat dokler niso ze na tleh... na enem posnetku kjer sta dva policaja šla proti temu indijancu se lepo vidi da sta ga imela na nišanu, ampak sta šla v razorožitev in čakala da je začel streljat nato je enega položil drugi pa je zbezal... ce bi takoj dobil v hrbet bi bila zadeva rešena v trenutku...

to majo samo v določenih brezjajčnih državah, kot je avstrija, slovenija... v franciji zelo dobro vedo kako se stvarem streže, tam se nič ne delajo francozov  Smile izkušnje iz kolonij kar dobro vnovčujejo

Čisto enako delajo v Franciji. Nazadnje so tistega z mačeto kar nekaj časa prepričevali preden je dobil kroglo v vampe.

Kar se tiče nezakonitih migrantov si lahko pogledate tole in mi potem lahko nekdo razloži zakaj desna vlada ni kriminalizirala ilegalnega prehajanja meje. Sem levičar pa bi z veseljem pozdravil takšno dikcijo v Kazenskem zakoniku.

https://www.dz-rs.si/wps/portal/Home/del...andat=VIII
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
Odgovori
#19
hitro so ga dobili ker so bili več kot očitno pripravljeni edino kar niso vedeli je bila točna lokacija bi jaz rekel... drugače si jaz ne znam predstavljati tolikšne mobilizacije vojske in policije v roku praktično slabe pol ure na en ponedeljek zvečer.... lahko pa da se motim pa je to njihov standard... si ne predstavljam kako dolgo bi trajalo pri nas. Kot pravim pa se lahko motim.
Odgovori
#20
Se moram popraviti. Avstrijci pravijo, da je šlo za enega napadalca in ne dva, kot sem sam pisal. Ostalo še vedno drži.
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)