Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
... kako v Šoštanju z zračno puško streljajo na policiste
#1
(17-11-2020, 14:22)maus Napisal: https://www.24ur.com/novice/crna-kronika...istko.html

tole je šlo pa res že malo predaleč vse skupaj  Eek

Še dobro, da je bilo v Šoštanju in ne na Dolenjskem.
#2
(17-11-2020, 14:22)maus Napisal: https://www.24ur.com/novice/crna-kronika...istko.html

tole je šlo pa res že malo predaleč vse skupaj  Eek

se bojim, da je bilo to samo opozorilo....
#3
Za tista leta bi pa strelec že lahko vedel kaj se sme in kaj ne sicer pa je zračna puška za to,da se strelja v tarčo in nikamor drugam.
Kar ne probaš ne veš
#4
no eni tu so rekli da je na mačke tud ok al kak že...
#5
Žal, če smo prišli tako daleč, bo morala policija odreagirat. Tistega, ki strelja na policijo , je potrebno na licu mesta ubit. Prez pardona in pregovarjanja o raznih pravicah.
#6
Se skoraj strinjam z AndrejemK, moj predlog je dosmrtni zapor. Tudi udariti, zmerjati, obmetavati, pljuvati policista je enako podlo in nizkotno, kot da bi to delal gorskemu reševalcu, gasilcu, poštarju, zdravniku!
#7
(21-11-2020, 13:38)AndrejK Napisal: Tistega, ki strelja na policijo , je potrebno na licu mesta ubit. Prez pardona in pregovarjanja o raznih pravicah.

tudi če strelja z airsoft, zračko ali nerfko?
#8
Se strinjam. Policija dela svoje delo! In vsak ki napade policaja mora biti pripravljen na posledice. In prav je tako! Potem pa pogumni kvazi junaki, razni Anusi Ličine jokajo v policijskih avtomobilih ko jih primejo zaradi žaljenja in napadanja policije seveda v skupini. Vem iz prve roke......
#9
Le kaj se je zgodilo, da so zadnje čase policisti prišli na tako slab glas? A je to mogoče zaradi inkasantarstva prometnih prekrškov, nastavljanje radarjev po vaških ulicah ...... ? Kontrole, če kdo krši pol. uro ali malica na ulici? Če pa teh prekrškov ni dovolj, pa lovijo državljane, ki se nahajajo v sosednjih občinah. Sem proti temu, da se nad policistom vrši fizično nasilje v kakršnikoli obliki. So ljudje, ki pač opravljajo delo, kakršno pač je.
Državljanom pa že malo prekipevajo te coronske omejitve. Marsikdo je v tem času zgubil službo, promet v svojem podjetju in to niso lahke zadeve. Ta Šoštanjski primer je bolj osamljen, bolj so nevarni protesti raznih skupin kot npr. zadnjič v LJ.
Več strpnosti med vsemi, pa bo!
#10
vojna med dilerji za dostop do vladajoče elite je nekaj čisto normalnega ob spremembi oblasti... policaji so pa ob vsem tem koronskem sranju dosegli novo dno... s tem se bodo sedaj morali sprijaznit...
#11
Če policistom ne bi nadrejeni dajali norm za pisanje kazni, bi bilo drugače. Tako pa z normami povzročimo to, da se obesijo na vsak prekršek in pišejo kazni dobesedno za vsak drek. In jih ponižamo na nivo inkasanta, ja. Potem imamo pa situacijo, ko je narod vedno bolj brez denarja (covid ukrepi), policisti pa pišejo vedno več kazni, da v proračun prinesejo kak evro za te iste covid ukrepe. In potem imaš občutek da te j..... od spredi in od zadi.
#12
ni videt da bi kje kaj policaj bil proti normam....
#13
(21-11-2020, 21:30)savinjčan Napisal: Le kaj se je zgodilo, da so zadnje čase policisti prišli na tako slab glas? A je to mogoče zaradi inkasantarstva prometnih prekrškov, nastavljanje radarjev po vaških ulicah ...... ? Kontrole, če kdo krši pol. uro ali malica na ulici? Če pa teh prekrškov ni dovolj, pa lovijo državljane, ki se nahajajo v sosednjih občinah. Sem proti temu, da se nad policistom vrši fizično nasilje v kakršnikoli obliki. So ljudje, ki pač opravljajo delo, kakršno pač je.
Državljanom pa že malo prekipevajo te coronske omejitve. Marsikdo je v tem času zgubil službo, promet v svojem podjetju in to niso lahke zadeve. Ta Šoštanjski primer je bolj osamljen, bolj so nevarni protesti raznih skupin kot npr. zadnjič v LJ.
Več strpnosti med vsemi, pa bo!

Dejansko lahko opazujemo razkroj družbe , z vladnimi ukrepi ,ne z korono , korona ni ustavila prov dost zadev . Privat sektor in velik del gospodarstva komaj shaja, v javnem sektorju pa borbe za to a jim pripada 30 ,65 ali 100% povišanje plače za delo v koroni , dela se pa na štandgas , folk bi lahko mirno zmetali iz službe ne pa plačeval dodatke za to storilnost , velik del javnega sektorja , tudi v večjem delu zdravstva vse stoji in se dela absolutni minimum(isti kadri popoldne brez težav delajo na polno privat).Potem dodaš še vedno bolj inkasantsko policijsko delo ,pa vse omejitve ,mnoge med njimi so brez kakršne koli logične podlage , pač nekaj kar pade na pamet ne preveč brihtnim birokratom , ki seveda varno visijo na javnih sredstvih z korona dodatkom , zraven pa seveda še totalni rop države in novi miljardni pufi namenjenu kupovanju politične podpore v koaliciji Alibabe in 40 roparjev , zraven pa še porazna komunikacija Alibabe in razbojikov okoli nejga,prov nič čudno da se folku počas meša.
#14
Seveda, policija je roka politike, oni se zakon samo zmislijo, izvajajo ga pa policaji. Nekateri pa to razumejo direktni napad policistov na njih. Ceprav oni to zal samo delajo po narocilu. Je pa res, da ce bi policaji bili po vecini razumni bi na koncu sami sebi naredili manj dela v prihodnosti. Recimo da komaj shajas zaradi situacijez gres na sprehod v gozd, policaj ti napise kazen ker nimas maske(saj je vseeno upraviceno ali ne) tebi teh 400€ pomeni konec shajanja, ne vidis vec resitve, pades v financne tezave, te pa spodbudijo se vec kaznivih dejanj. Začaran krog.
#15
Ne serite klamf. Štiri! pravila si v koroni moraš zapomnit: distanca, uporaba zaščitne maske ,kadar ne moreš zagotoviti prvega pravila, umivanje rok in ostani doma ob prehladnih znakih. Opica si to zapomni v tednu dni, pri nas pa po 9 mesecih še vedno kup idiotskih vprašanj in zmedenost.
Res bi rad videl, kdo je dobil kazen za sprehod skozi gozd. Če pa sediš na stopnicah Frančiškanske cerkve v samem centru Ljubljane in namerno ne nosiš maske, ker s tem protestiraš proti vladi, ki po ne vem koliko letih ni po tvojem okusu, potem je pa 400€ premalo.
In recimo prejšnji vikend, v zavetju pridušenih luči, se je precej proslavljalo sv. Martina. In potem zaradi teh 10% zabitih in pokvarjenih slovenčkov, ki jim ni mar nihče drug kot njihova posrana rit, trpi ostalih 90% družbe in s tem seveda tudi gospodarstvo. Večina slednjega pa, če ima seveda vse papirje urejene kot se pričakuje, dobi pokrite stroške zato, da zaposleni sedijo doma. 

Edinikrat, ko sem imel opravka s policijo je bilo v 2. razredu, ko so mi upravičeno vzeli petarde in nato nikoli več. Se pa družbeno zavestno obnašam, upoštevam prometna pravila, ne kršim nobenih zakonov ter družbenih norm in zato nimam nikakršnih problemov z inkasantstvom. Eni pa imajo stalno nekakšne probleme. Naključje?
#16
Če uporabim tvoj stavek, ne seri klamf.
Praviš distanca ali maska. OK, pa poglejmo v Kranj. Družina sredi trga, sama samcata, je tisti zloglasni rogljiček. Razplet poznamo, 400€. Uradna razlaga? Ne smeš se premikat in jest hkrati. Seveda niti besede o distanci. Za povrhu pa organ, ki uživa v izvajanju nadoblasti nad sodržavljani. Podobno kot sosed, ki pokliče policijo, ker se mu zdi da sosed krši eno od omejitev karantene. Pa čeprav so vsi na obisku že preboleli korono....

Dumbfuckingstan smo, evo to.

ena, ki sem jo slišal danes: bumbarjev je veliko po svetu ampak izgleda da je pri nas centrala.
#17
To je šele začetek... prave sprostitve pridejo šele po veliki noči... do takrat bo še veselo...
#18
(22-11-2020, 17:38)dani_79 Napisal: To je šele začetek... prave sprostitve pridejo šele po veliki noči... do takrat bo še veselo...
a si ti Nostradamus....

Poslano z mojega POCOPHONE F1 z uporabo Tapatalk
#19
Ne samo n evidim po kaki logiki bi lahko bilo prej...
#20
kot pravni zastopnik logike bi prosil da jo ne omenjate !! nasa stranka se distancira od dogajanja v sloveniji ker ni sodelovala v nobeni zadevi !!!.vse kar ste slisali je zgolj blatenje dobrega imena in casti. bog in vrag pa ze piseta obvestila za javnost oziroma bosta poslala mail vladnemu govorcu.z vsem postovanjem odvetniska pisarna BIG,BLACK AND DINGUS




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)