Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Slovenija brez ognjemetov in pirotehnike?
#61
Vidiš Kristian in ostali pasjemrzci, vi tega ne boste nikoli razumeli.
https://www.24ur.com/novice/tujina/stevi...torih.html
#62
Madman, očitno si zelo jezen v življenju. Kar dajte si duška, vse kar lahko naredite je to, da nekoga ocenjujete preko tipkovnice. Ni mi do podjebavanja niti prepira. Sploh pa ne zdaj, ko se nam je hiša podrla oz jo bo treba podreti (ne igram na patetiko)...je pa vsaj Porše (zelo redek) ostal cel...in še en avto, in človeško življenje. Vsi niso imeli te sreče. In sploh ne preko satelita, v živo pa ne bi upal. Zadnji, ki je probal, se pravi drezal v mene iz čistega miru...sem mu samo malo jebal mater...usral se je živ. Žal mu je uspelo, da me je sprovociral, na srečo ga pa nisem zlomil pod kamerami. In tako je sledila nova prijava...ampak na sodišče ga itak ne bo. Lp jezni ćlovek
#63
Hehehe... Klasični obramni mehanizem ''projekcije''. Google it!!
Nisem prav nič jezen v življenju (tako, generalno gledano). Iz zgornjih zapisov, bi pa si upal trdit, da to ne velja za vse vpletene v tem dialogu... ;)

Želim ti vse dobro! Pa da si nazaj bajto čimprej urediš/postaviš. Čeprav prikrito vsem po vrsti groziš in se duvaš kaj vse imaš in koga si že in še boš razbil...
Noo, morda ti pa ravno zato želim vse dobro!!

In ja v živo se takim na daaaaleč izogibam...
Lp in srečno
p.s. Retorično vprašanje (prosim, ni treba odgovarjat): Kaj točno ima ta zgornja objava z uporabo pirotehnike in ognjemetov v Slo... Aja, nič... sam ventil pač... Razumem.
Vsak ti je lahko učitelj; lahko kot svetel vzor, ali kot zastrašujoč primer.
Znanje je orodje, ki ne tehta nič. 
#64
Jezni, ni to duvanje...vem pa in to zelo dobro, da bodo take neumesne stvari, požgale vas določene, ker mislite, da ste toliko boljši od nas...vi generali, stotniki... Dumb . Še dobro, da sem imel telefon to celo uro, in me je zdaj minilo, da vam prilepim oz pokažem par lepih kosov orožja, tudi kakšen zelo redek bi se našel. In to še slikano zraven rdečega lepotca. Ja, za nekoga bi to izpadlo duvanje, za drugega pa zelo lepo, ker takih stvari ne vidiš ravno vsak dan.
#65
Kristian, bolje biti bumbar, kot strahopetec. Kako si samo cvilil, ko te je možakar prijel v roke (pa naj tukaj končam). Veš, ti boš še imel probleme v življenju, zaradi ega. In ne bo te mogla ženička vedno branit. In ti bi podpisoval peticije proti psom. Ljudje smo si zelo različni, večina vas strelcev se boji lastne sence, da ne boste slučajno komu ponesreči stopili na prst in da vam zato ne bodo pobrali orožja. Morate se branit, na ulici, če ste napadeni. Ne se bati, kaj bo potem z orožjem, če bo. Na koncu bodo itak pobrali oz tako omejili, da boste sami vračali. Malo sem vam popestril konec leta na temu forumu, ki je itak mrtev...da se malo samozadovoljujete pri ocenjevanju, pa izvolite. Upam, da sem za letos, pa tudi za neprej končal s pisanjem. Ok, še cca 24ur.
Očitno me je nekaj res zmotilo.
#66
hahahahaha... ''Jezni''. To je tko nekak kot je dobil nadimek John Little iz Robin Hood-a, huh?

Da te pa lahko tako iz tira vrže en telefonski pogovor,... pa tut ne vem. Daj pokaži malo kaj premoreš. Seveda zna bit kaj zanimivega za vidit... In še vedno bo duvanje.

Desetnik, ste si poguuglali termin ''projekcija'' v psihološkem smislu, kot obrambni mehanizem?

Čakam slike...
Vsak ti je lahko učitelj; lahko kot svetel vzor, ali kot zastrašujoč primer.
Znanje je orodje, ki ne tehta nič. 
#67
Sem šel še enkrat brat, tko mal, za popestritev, pa da se lepo začne ta zadnji dan v letu... da se še malo nasmejem, preden grem spat.

(31-12-2020, 00:47)RWbPorsche Napisal: Upam, da sem za letos, pa tudi za neprej končal s pisanjem.

Upam, da tale novoletna ubljuba zdrži... ;)

Vse dobro, pa srečnga in zdravga v 2021!! Peace brotha
Vsak ti je lahko učitelj; lahko kot svetel vzor, ali kot zastrašujoč primer.
Znanje je orodje, ki ne tehta nič. 




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)