Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GRIPE NI VEČ
#1


https://www.youtube.com/watch?v=Hp_kWN9DnB8

Odgovori
#2
Seveda gripe ni več. Nisem Nostradamus, pa sem to napovedal poleti. Če kdo ne verjame, lahko vpraša mojo boljšo polovico (ampak samo vpraša! Lol)
Zadeva je logična. Vsi ukrepi, ki se trenutno izvajajo spričo covid-19 so preprečili ne le gripo ampak tudi kaj drugega.
Da ne bo pomote - sam sem bil v spomladanskem delu skeptičen do zadeve, sedaj nisem. Nikakor ne. Preveč ljudi poznam, ki so najebali. In ne, to NI isto kot gripa.
Odgovori
#3
Normalno da gripe ni vec ce se nosijo maske.....res za popizdit folk je sel cisto v kurac....
Odgovori
#4
Še en nagib od narave stran več.. od narave se oddaljujemo na potenco. Sprašujem se kam to pelje.
Odgovori
#5
Videoposnetek ni na voljo...
Odgovori
#6
(01-01-2021, 22:34)zan89 Napisal: Še en nagib od narave stran več.. od narave se oddaljujemo na potenco. Sprašujem se kam to pelje.

Vsaka oblika življenja spreminja svojo okolico in skuša zagotoviti ohranitev svoje vrste. Če isto počne človek, je to naenkrat odmik od narave?
Odgovori
#7
Seveda je, ker narava ni elektrika in racunalnik. Me zanima kako bi svet shajal ko bi mu odvzel elektriko, takrat bi videli kako smo stran od narave.
Narava je zame samo tisto kar lahko narava obnovi nekaj kar ji odvzames v casu preden ji zopet odvzameš to isto stvar, vse ostalo ni narava ampak unicevanje, ki ne more trajati večno.
Odgovori
#8
A kako bi shajal brez elektrike? Imamo kar dobro časovno vrsto podatkov. Poglej od začetka naše vrste do (cca 200.000 let nazaj) do leta 1900. Nekak nam je šlo.
Odgovori
#9
(02-01-2021, 18:23)romunov Napisal: A kako bi shajal brez elektrike? Imamo kar dobro časovno vrsto podatkov. Poglej od začetka naše vrste do (cca 200.000 let nazaj) do leta 1900. Nekak nam je šlo.

No ravno to hocem rečt. Seveda so shajali, tudi zdaj bi najbrz, potem ko bi 3/4 zemljanov poginilo, ko ne bi več bilo dosti za gretje pritisnit gumb ali pa za hrano potegnit kartico.
Odgovori
#10
Laure tut ni več, čeprav je še vedno nekje  Cool
Ljubezen in sovraštvo, sovraštvo in ljubezen, vse sem preživel. Vendar ni tega ostalo v meni niti sled, ostal sem enak.
(Heine, Heinrich, 1797-1856)
Nisem lep - imam pa revmo
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)