Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IPSC LEVEL 3
#41
To bo orto steel ;)
Odgovori
#42
(07-05-2021, 18:32)bob78 Napisal: Pol pa pali Orto ligo in Steel Challenge. Pridemo, Mokronog je zakon.

Ja, saj bo Orto dynamic liga in steel challenge.
Proge so narejene, tarce tudi.... samo se lepo vreme in cim manj covid omejitev  Pray
Odgovori
#43
To to. Se vidimo ju3.
Odgovori
#44
(07-05-2021, 18:09)JRC Napisal: Kot jaz vem, ni nic novega.
Mi (=SK Orto) smo vlogo oddali februarja, predsedstvo je pa ne obravnava, ker ni na obrazcih, ki so jih predpisali marca (ali aprila).

Ja, seveda... s tremi datumi, Mogoče bo zdaj, mogoče bo potem, mogoče pa enkrat konec leta. Seveda pa se lahko tako obnašaš samo do takrat ko rabiš vpisat datum  v obrazec za prijavo L3 na ipsc.org saj brez tega prijava L3 tekme ne bo sprejeta.
In vsi ki dotičnega poznajo dlje časa vedo, da bo prvi pokazal s prstom na trenutno predsedstvo, "glejte, svojih pravil ne upoštevajo" če mu dajo soglasje brez pravilne prijave.

Tako da za vse ki še ne vedo zakaj se gre... zato ker je Boštjanu pretežko izpolnit online obrazec in napisat datum tekme. Evo, zato...pa tudi zato ker se je zgodila odstavitev z mesta predsednika, ranjen ego pa boli, zato trmari po svoje in razdira, namesto da bi povezoval. Ampak to ni nič novega, mar ne?
Stane vse vidi, Stane vse ve...
Odgovori
#45
Mozne datume smo poslali, vendar pa zaradi covid19 v februarju nismo mogli fiksno dolociti.
Nacionalna zveza z Level3 nima nic; zgolj formalno soglasje je potrebno, da lahko oddamo prijavo na mednarodno zvezo.
Kdo koga ...in zakaj ga...niti ne bi komentiral, ker nisem nikogarsnji advokat.
Videl sem pa dokumentacijo o problemih, na katere je Bostjan opozarjal, kar je bilo potem predmet spora in vzrok, da ste/so ga preglasovali in nepravilnosti raje pometli pod preprogo.
Vsi srecni in vsi zadovoljni....oziroma vsaj interesna vecina.

Razpravljanje o egih in osebnostnih lastnostih je izguba casa.
Stejejo in pomembna so dejanja, dejstva, dogodki, zapisniki....ti so pa povsem jasni in nedvoumni vsakemu, ki zaradi osebnih interesov ni obremenjen ali vpleten.
Odgovori
#46
Mislim, da si nobeden od nas ne želi poslušati/brati očitkov ene ali druge strani. Po mojem nobeden, ki ni direktno vpleten, ne more podati objektivnega mnenja na to temo... Od vsega blatenja in obtoževanja pa imamo strelci še najmanj koristi, sploh če se osebne zamere izražajo v vseh objavah na tem forumu, ki z osnovnim problemom nimajo nobene zveze. Ni vse dobro in ni vse slabo, zagotovo pa podpihovanje ognja ne koristi nobenemu, razen tistim, ki iščejo potrditev za pogled na zadevo iz svojega zornega kota, od česar pa bo na koncu koncev le škoda za vse strelce, ki si želimo le čim več, čim bolje organiziranih tekem....
Odgovori
#47
Seveda, najlazje je gledati samo nase in drugim pametovati in soliti pamet....iz kavca, s tastaturo.
Pa daj(te), it’s a free world.
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)