Ocena teme:
  • 1 Glas(ov) - 3 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
... keglanje za Kranj
#21
Sama sreča, da je poba tolk smotan, da je šel brskat po netu... to jim danes bolj ustreza.
Če bi šel po pištoljo u pekaro al pa reku kolegotu z bimerjem, vprašanje kdaj bi ga dobili v roke.
Odgovori
#22
Še dobro, da imamo tako restriktivno zakonodajo, tako genialne ideje s strani EUja o še večji omejitvi legalnega lastništva in desničarsko vlado, ki je svašta obljubljala, dobili bomo pa skropucalo zlizano z direktivo EUja, ki meji na Kalifornijske nebuloze.

Brez naše policije pa sploh ne vem kaj bi, kdo nas bi rešu pred prvim množičnem pokolom ? Morda kak 150 kilski kmet, ki se bi vrgu nanj.
Odgovori
#23
No, prejle v Odmevih: Matjaž Jerkič, pomočnik direktorja uprave kriminalistične policije, GPU,
Je razložil definicijo dogodka AMOK...  je izvedba aktivnega življenju nevarnega dogodka, ki ga izvede posameznik, ki pri tem uporabi STRELNO OROŽJE, z namenom škodovati življenju druge osebe...

  Super, pozabil je povedat, (z namenom ali nevede) da bi lahko uporabil cevno bombo, jeklenko gospodinjskega plina, sekiro, palico za golf,  potem ko se z bencinsko gnanim vozilom zapelje v množico ljubiteljev živali.
Odgovori
#24
Mene zanima samo znamka in model mikrovalovne pečice...
Odgovori
#25
Po vsem kar so napletli jaz trenutno bolj verjamem v dedka mraza kot v tole štorijo... Pričakujem da bo mulo pod hitro na tako močnih tabletah nekje da zase ne bo vedel...
Odgovori
#26
Pri tej zgodbi gre za to da so dobil enea ,ki je v ZDA kupil orožje na črno , konec zgodbe ,vse te zgodbice kako bo streljal v javnih ustanovah pa so teater ,dramatična prestava za javnost. Lahko si tudi domišljamo za kakim namenom.
Glede na to kako v ZDA strežejo tem zadevam je precej vrjetno, da je bil 'prodajalec' kar FBI oz eden od njihovih.

Kot dobijo kakega na meji za polnim avtomobilom kalašikov in ročnih granat, je objava v stilu zasegli nelegalno orožje,osumljenec v pridržanju sledi ........ Lahko pa bi ,če bi hoteli tako ko tukaj naredili še eno teatrični vložek in podali še domneve ,da bo to uporabljeno za množični pokol nekje v Evropi ker vrjetno res ne uvaža kosov za lov na fazane .
Odgovori
#27
(28-04-2021, 20:20)HorseFly Napisal: Poglejmo situacijo iz pozitivne strani. V Sloveniji je očitno zakonodaja že sedaj tako ustrezno urejena, da se kljub polnoletnosti ni odločil za pridobitev legalnega orožja, kljub temu, da bi bilo to verjetno zanj ceneje. Očitno je spregledal, da nebi prišel skozi vse varovalke v sistemu. 
Se pa tu postavlja vprašanje ali z strogostjo nismo že na tistem robu ko ljudje razmišljajo o orožju na črno.  To pa žal za državo pomeni izgubo evidence in kontrole s tem pa posledično anarhijo. Prohibicije niso uspele nikjer.

Da, sistem deluje. Enako deluje tudi v ostalih državah članicah. Včasih z izjemami. Primer je poskus nakupa streliva na Slovaškem s strani strelca z albanskimi koreninami. Le-ta je želel kupiti sterlivo na Slovaškem, ampak mu ga nobeden ni prodal. Trgovci, pri katerih je poskusil kupiti strelivo so takoj ovestili slovaško policijo, ta pa avstrijsko policijo. Le-ta pa je totalno zajebala celo situacijo. Sploh niso obravnavali podatkov posredovanih s strani Slovaške. Potem je ta isti primat želel kupiti strelivo v Nemčiji od svojih bratov. In so Nemci obvestili Avstrijce. In le-ti so ponovno zajebali po celi črti. In se je zgodil strelski pohod. Sankcije je pobrala oseba, ki je bila objektivno odgovorna po politični ravni. In življenje teče dalje.
Odgovori
#28
Policisti so po neuradnih podatkih na njegovem domu našli zelo natančen seznam z imeni in lokacijami napada na več deset straneh. V njem naj bi osumljeni opisal tudi, kdo vse in kako ga je prizadel. - pa smo se smejali ko so američani pol zažgane pasuše teroristov našli pod wtc ali une osebne v franciji...
Odgovori
#29
Ima kdo kakšne veze v ZDA, da bi našim policajem namignili še kaj o "naseljih in občanih" v okolici Novega mesta, Krškega, Kočevja...
En mulc v Kranju je zdaj senzacija, za cele horde po Dolenjskem pa nihče noče vedeti.
Odgovori
#30
(30-04-2021, 11:56)slavcr Napisal: Ima kdo kakšne veze v ZDA, da bi našim policajem namignili še kaj o "naseljih in občanih" v okolici Novega mesta, Krškega, Kočevja...
En mulc v Kranju je zdaj senzacija, za cele horde po Dolenjskem pa nihče noče vedeti.

A ne hodijo brazilci na romanje na Brezje ? Mogoče je pa imel njih v mislih...
Odgovori
#31
Majstr je itak pritisnjen. Sedaj to politizirajo, novinarji pa napihujejo. Dejstvo je, da tip verjetno ni glih neki intelekt (hodil je na posebno šolo), kar pomeni da je ta famozni "dark net" skoraj zagotovo bil FBI honeypot za loviti takšne tepce. Naj ga dajo hladit, pa mir.
Odgovori
#32
Glede na slovenske fake news portale, strelca že podtikajo nasprotni politični opciji, čeravno je na socialnih omrežjih več kot jasno kazal pripadnost povsem drugi politični opciji.
Odgovori
#33
Prosim, da ga ne podtikamo nobeni politični opciji. Večina ljudi je v redu, ne glede na to, kateremu polu pripadajo. Iz ene osebe ne moremo in ne smemo ekstrapolirati na večino.
Odgovori
#34
(30-04-2021, 18:49)topostrelec Napisal: Glede na slovenske fake news portale, strelca že podtikajo nasprotni politični opciji, čeravno je na socialnih omrežjih več kot jasno kazal pripadnost povsem drugi politični opciji.

Lahko pojasniš katerega strelca si imel v mislih.  Pray
Odgovori
#35
(01-05-2021, 20:43)jabolko Napisal:
(30-04-2021, 18:49)toposralec Napisal: Glede na slovenske fake news portale, strelca že podtikajo nasprotni politični opciji, čeravno je na socialnih omrežjih več kot jasno kazal pripadnost povsem drugi politični opciji.

Lahko pojasniš katerega strelca si imel v mislih.  Pray

Pardon, mišljeno je bilo nesojenega strelca, ki to ni bil, ker je bil prej ujet.

In pa, ne podtikam ga jaz nobeni politični opciji, pač pa to počnejo znani slovenski fake news portali. Zakaj to počnejo, ne vem, malo verjetno zaradi privošljivosti, malo pa iz hudobije.
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)