Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PONOVNO DOBAVLJIVO - Savage Arms A17
#1
Savage Arms A17

Cena: 859,00€
[Image: dda1a9ca240a66c9aaca85e5ea69e18da6cb8517...3365f9.png]


Pri Savage puškah vam lahko zagotovimo, da so njihove perfromace na najvišjem možnem nivoju na vsakem kosu njihovega orožja. Ne glede na to ali jih boste uporabljali za rekreativno ali tekmovalno streljanje, ali pa lov, je vsak centimeter zasnovan in izdelan zelo precizno in bo zadovoljil še tako zahtevnega posameznika.
 
Pri podjetju Savage nenehno gledajo naprej v izboljšave na področju puškarstva in nenehno iščejo rešitve kako bi lahko še bolje izkoristili tehnologijo in s tem dosegali še boljše rezultate.
 
 
01. ACCUTRIGGER
Prvovrstni sistem, kateri je enostavno nastavljiv s strani vsakega strelca. Nudi vam lahkotno in čisto proženje. Sistem tudi preprečuje, da bi se strelno orožje sprožilo samo v primeru padca.
 

 
02. ACCUSTOCK CHASSIS
Masivni mehanizem trdno vgrajen v kopito puške se po celotnem delu prilagaja enakomerno. Namesto enega ali dvojnega vijaka kateri držijo mehanizem puške v kopitu  njihova tehnologija vijačenja deluje po celotnem delu in s tem omogoča boljšo povezanost med mehanizmom in kopitom.
 

 
03. HEADSPACE CONTROL
S posebno skrbnostjo izdelan navoj na cevi s posamičnim delovanja in ročno izdelan zaklep, kateri tvori skupek z cevjo in zaklepom. To se imenuje Savagev pristop ''ničelne tolerance''.
 

 
04. FLOATING BOLT HEAD
Savage zaklep ima zasnovano ''plavajočo'' glavo zaklepa tako, da omogoča nekaj tisočink milimetra gibanja, da se lahko prilagodi za popolno prileganje, katero je običajno možno samo pri  repetirnem zaklepu.
 

 
05. PRECISION RIFLED BARRELS
Savage ponosno uporablja samo posebno specializirane stroje in samo izkušene puškarje. Prav vsaka Savage cev je skrbno preverjena in če je potreben kak malenkostni popravek, ga izvede posebno kvalificiran puškar za cevi.
 

 
06:FACTORY-BLUEPRINTED ACTIONS
Na izbranih long-rage in preciznih puškah Savage naredi dodatni ''sijaj'' individualni trud posameznih puškarjev. To naredi dodano vrednost vsaki puški in s tem zagotavlja kvalitetno izdelavo posledično boljše zadetke.

Koda:
Kategorija: B 4
Način delovanja: Polavtomatsko
Kaliber: .17 Hornady Magnum Rimfire
Kapaciteta nabojnika: 10
Cev: Nerjaveče jeklo
Dolžina cevi: 560 mm
Skupna dolžina: 1060 mm
Teža: 2450 g


[Image: dda1a9ca240a66c9aaca85e5ea69e18da6cb8517...3365f9.png]


Več...
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)