Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ORTO DYNAMIC SHOOTING-III
#1
Vabljeni na tekmo Orto Dynamic Shooting 2021-III

Dne 21.08.2021 ob 9.00 uri v Mokronogu.

Prijave na https://practiscore.com/orto-dynamic-sho...i/register

CONFIRMATION OF REGISTRATION/Potrditev prijave pred pričetkom tekmovanja je obvezna - 21.8.2021 od 8.00 do 8.55 pri kontejnerju na strelišču - Preloge 21.
Parkiranje je dovoljeno na strelišču (Preloge 21) in pred lovsko kočo, ob koči in za kočo. Parkiranje ni dovoljeno ob cesti.

Zaradi epidemioloških ukrepov bo zaključek izveden v skladu s trenutno veljavnimi epidemiološkimi ukrepi NIJZ. Tekmovalci morajo ves čas upoštevati trenutno veljavne NIJZ ukrepe. Za vse tekmovalce bodo na voljo zaščitne maske, na vsaki progi bodo razkužila.

Predtekmovanje bo organizirano v torek, 17.8.2021 ob 14.00, kapaciteta predtekmovanja je 20 tekmovalcev.

Tekmovalci se bodo v streljanju s kratkocevnim in dolgocevnim (pištola, revolver, PCC) pomerili na 10 progah; 2xdolga – 2x32 nabojev, 3xsrednja – 3x24 nabojev, 5xkratka – 5x12 nabojev, skupno 196 nabojev.

Oprema:
Tekmovalci lahko uporabljajo opremo in tokove, ki so namenjene disciplinam dinamičnega strelstva. Omejitev; vsa oprema mora biti na pasu v višini bokov, za medenično kostjo. Pravila tolmači organizator.

Število strelov: 196

Tekmovalne skupine: Limited, Carry Optic, Production, Open, Revolver, Single Stack, PCC. Tekmovalne kategorije: Senior, Lady, Junior.

Posebnosti:
Tekmovalec po startnem signalu na progi strelja na tarče. Začetni signal je zvočen, zaključek je zadnji strel. V kolikor tekmovalec ne zadane vseh tarč, zadane kazensko, ne spoštuje procedure, lahko dobi kazen 10 točk odbitka od seštevka točk (glede na število strelov). Tarče imajo tri polja, točkovane A-5, B 4/3, C-2/1. Vse morebitne nejasnosti pri pravilih tolmači organizator tekmovanja.

Nagrade:
Najboljši v tekmovalnih skupinah dobijo pokale, medalje za kategorije (če je vsaj 5 tekmovalcev v posamezni tekmovalni skupini prijavljenih do 14.8.2021). Če so vsaj tri ekipe v tekmovalni skupini, so podeljene tudi medalje ekipam. Organizator po tekmovanju podeli praktične nagrade.

Zadnji rok potrditve prijave (plačilo prijavnine)/ the last day for registration and payment: 18.8.2021 20:00 ali do zapolnitve kapacitete tekmovanja/ or until full capacity.

Višina prijavnine / Fee: 31 EUR. Juniorji tekmujejo brezplačno. Prijava ekip je brezplačna (ekipa šteje 4 tekmovalce, najboljši trije rezultati štejejo za razvrstitev). Prijavnina za predtekmovanje mora biti plačana do 15.8.2021.

Plačilo štartnine individualno na TRR/ match fee to be paid individually to IBAN: SI56 6100 0002 5668 681, Strelska akademija Orto, Majcnova ulica 8, 8230 Mokronog; Delavska Hranilnica d.d., namen plačila/ payment purpose: IME PRIIMEK, ODS 2021-III.

Točen naslov: peskokop na Prelogah pri Mokronogu. V navigacijo vnesite naslov Preloge 20, od te hiše (koča LD Mokronog) je 160m naprej na levi označen vhod na strelišče (mimo vhoda na gradbišče!). Parkiranje je dovoljeno samo na označenih mestih, pred kočo, ob koči, za kočo in na strelišču, parkiranje ni dovoljeno ob cesti. Strogo prepovedano je prestopanje čez opozorilne trakove. Nespoštovanje reda na strelišču je razlog za izključitev s tekmovanja.

Vse dodatne informacije dobite na [email protected]
Odgovori
#2
Na voljo so še 4 mesta v predtekmovanju in nekaj več mest v glavnem delu tekmovanja.
Odgovori
#3
Hvala vsem za udeležbo, rezultati so na https://practiscore.com/results/new/144782

Naslednja tekma bo predvidoma v oktobru.

Lep pozdrav!

Orto shooting team
Odgovori
#4
Odlicna tekma
Zanimive proge in odlicno pripravljene
Cestitke organizatorju, sodnikom in vsem ki so pomagali pri pripravi tekme
Hvala in se vidimo
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)