Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
uberti 45 colt conversion
lep pozdrav,

kako pri nas v sloveniji pridem do takega cilindra, oziroma ali je žekdo naročal kaj takega

https://taylorsfirearms.com/hand-guns/ca...rsion.html
Odgovori
To pa tudi mene zanima.
Odgovori
Kontaktiraj Rebca, mogoče ti bo on znal pomagat. Oni prodajajo revolverje znamke Uberti. Ali pa trgovino Fuliber na Opčinah. Govorijo slovensko.
Odgovori
Pozdravljen

Prosim če ne pozabiš da je ta in vsi drugi revolverji ( D3) narejen za Črni smodnik! Če boš slučajno dobil menjalni bobnič, je ponavadi naboj polnjen z brezdimnim smodnikom in so z tem tudi pritiski drugačni - močnejši ! Tudi sam sem iskal ta bobnič ko sem še imel revolver na črni smodnik, vendar so mi vsi kolegi na tekmi odsvetovali da kaj takega probam ( tekme na črni smodnik  SD Kamnik), tako da sem potem odnehal z iskanjem. Bil je tudi članek na ameriški strani glede tega ( na žalost se ne spomnim kje) , da ne priporočajo streljanje z konvertiranim bobničem, razen če so naboji polnjeni z Črnim smodnikom, kar pa jih je skoraj ne mogoče dobiti v trgovski ponudbi, razen če polniš sam. Upam da sem kaj pomagal z to informacijo.

lp
Odgovori
Sej streljam izkljucno s crnim smodnikom, o teh konverzijah pa sem prebral veliko…kot pravim streljam izkljucno s crnim smodnikom

Pa hvala useeno za opozorila:)
Odgovori

Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)