Tem: 0
Pridružil: Sep 2015
Ugled:
1
Kontaktiraj Rebca, mogoče ti bo on znal pomagat. Oni prodajajo revolverje znamke Uberti. Ali pa trgovino Fuliber na Opčinah. Govorijo slovensko.
Tem: 22
Pridružil: Dec 2007
Ugled:
5
Pozdravljen
Prosim če ne pozabiš da je ta in vsi drugi revolverji ( D3) narejen za Črni smodnik! Če boš slučajno dobil menjalni bobnič, je ponavadi naboj polnjen z brezdimnim smodnikom in so z tem tudi pritiski drugačni - močnejši ! Tudi sam sem iskal ta bobnič ko sem še imel revolver na črni smodnik, vendar so mi vsi kolegi na tekmi odsvetovali da kaj takega probam ( tekme na črni smodnik SD Kamnik), tako da sem potem odnehal z iskanjem. Bil je tudi članek na ameriški strani glede tega ( na žalost se ne spomnim kje) , da ne priporočajo streljanje z konvertiranim bobničem, razen če so naboji polnjeni z Črnim smodnikom, kar pa jih je skoraj ne mogoče dobiti v trgovski ponudbi, razen če polniš sam. Upam da sem kaj pomagal z to informacijo.
lp
Tem: 1
Pridružil: Jan 2017
Ugled:
0
19-09-2022, 11:54
(Ta prispevek je bil nazadnje popravljen: 19-09-2022, 11:54 od kraken.)
Sej streljam izkljucno s crnim smodnikom, o teh konverzijah pa sem prebral veliko…kot pravim streljam izkljucno s crnim smodnikom
Pa hvala useeno za opozorila:)