29-05-2023, 07:51
Jaz sem pisal "ta zelenim", pa sem čez kak teden ali dva po pošti dobil kuverto z mehurčki in nekaj nastavki.
Ponudba izdelkov za polnjenje streliva
|
29-05-2023, 07:51
Jaz sem pisal "ta zelenim", pa sem čez kak teden ali dva po pošti dobil kuverto z mehurčki in nekaj nastavki.
29-05-2023, 15:08
(29-05-2023, 07:51)romunov Napisal: Jaz sem pisal "ta zelenim", pa sem čez kak teden ali dva po pošti dobil kuverto z mehurčki in nekaj nastavki. matica RCBS kladivo (strelec.si)
09-06-2023, 11:31
(26-05-2023, 16:00)jabolko Napisal: Precej časa je mimo pa me zanima če ste uspeli nabavit matice za RCBS kladivo. Pozdravljeni. Kot omenjeno v eni izmed naših preteklih objav, matice v naši trgovini trenutno ne prodajamo, saj so trenutni dobavni roki za posamezne dele nepredvidljivi in navadno izjemno dolgi. Svetujemo vam, da ponudbo preverite pri ostalih ponudnikih, ki omenjen del lahko dobavijo v doslednem času. Hvala za razumevanje. Lep strelski pozdrav,
Shooting Trade - trgovina s široko ponudbo lovske in strelske opreme, streliva, nočne in termovizijske športne optike, nožev, opreme za reloading ter nego orožja.
Partizanska ulica 10 2310 Slovenska Bistrica Mail: [email protected] Telefon: 064 243 255
09-06-2023, 13:11
Drage stranke!
Za zelo precizno doziranje smodnika potrebujemo primerno napravo. Pri nas dobite širok izbor ročnih tricklerjev, ki vam bodo v pomoč pri natančnem merjenju ustrezne količine smodnika. Ponudbo lahko preverite na spodnji povezavi, ali pa nas obiščete v naši trgovini v Slovenski Bistrici. ![]() Lep strelski pozdrav
Shooting Trade - trgovina s široko ponudbo lovske in strelske opreme, streliva, nočne in termovizijske športne optike, nožev, opreme za reloading ter nego orožja.
Partizanska ulica 10 2310 Slovenska Bistrica Mail: [email protected] Telefon: 064 243 255
09-06-2023, 17:30
(09-06-2023, 11:31)Shooting Trade Napisal:(26-05-2023, 16:00)jabolko Napisal: Precej časa je mimo pa me zanima če ste uspeli nabavit matice za RCBS kladivo. Nič hudega tud leto lahko počakam...samo da takrat pol bo...kako pa da mi je iz Amerike prišla v mesecu, trgovec ki ima vsega jo pa ne more dobit, spet neki tu ne štima... ![]()
11-06-2023, 07:20
Kateri ročni trickler bi priporočali za po eno zrno dozirat ?
Je sploh kateri od teh primeren, al se zrna grupirajo na robu k albanci na meji pri vseh tu pa tam ? (Drobna zrna n140 ipd)
16-06-2023, 13:37
(11-06-2023, 07:20)SU84 Napisal: Kateri ročni trickler bi priporočali za po eno zrno dozirat ? Pozdravljeni. Žal noben izmed tricklerjev na seznamu ni primerem za tovrstno natančost doziranja (zrno po zrno). Za nevšečnost se opravičujemo. Lep pozdrav,
16-06-2023, 13:51
Podloge z utori za tulce
Pri preciznem polnjenju streliva je en od ključnih pripomočkov kvalitetna podloga za tulce, ki omogoča stabilno podlago za odlaganje tulcev napolnjenih s smodnikom, tako da so varno pri roki pred vstavljanjem v prešo. V Shooting Tradeu najdete širok izbor plastičnih in aluminijastih podlog za tulce. Ponudbo lahko preverite na spodnji povezavi, vabljeni pa ste tudi, da nas obiščete v naši trgovini v Slovenski Bistrici. ![]() Lep strelski pozdrav
31-07-2023, 14:19
Tehtnice za smodnik
Drage stranke! Pri Shooting Trade imamo na voljo širok nabor tehtnic za smodnik, vključno z analognimi, digitalnimi in avtomatskimi dozirnimi tehtnicami. Vabimo vas, da ponudbo preverite na naši spletni strani ali pa nas obiščete osebno v trgovini v Slovenski Bistrici. Naša ekipa vam bo z veseljem pomagala pri izbiri najprimernejšega izdelka za vas. Za več informacij smo na voljo tudi po telefonu ali elektronski pošti. Želimo vam prijeten dan. ![]()
18-08-2023, 11:28
(Ta prispevek je bil nazadnje popravljen: 18-08-2023, 11:31 od Shooting Trade.)
Cenjene stranke!
Vsak izkušen strelec ve, da je kvalitetna škatla za strelivo osnovna oprema, ki ne sme manjkati v njegovi zbirki. Vabimo vas, da preverite našo široko ponudbo škatel za strelivo priznanih proizvajalcev, kot so Frankford Arsenal, MIL-TEC, MTM in drugi. Obiščite nas v trgovini Shooting Trade v Slovenski Bistrici in izberite škatlo za strelivo, ki najbolj ustreza vašim potrebam ali pa ponubo preverite na spodnji povezavi: ![]() Veselimo se vašega obiska!
18-08-2023, 14:22
Matica kladiva rcbs...se kaj dela na tem.
![]()
08-09-2023, 14:06
(18-08-2023, 14:22)jabolko Napisal: Matica kladiva rcbs...se kaj dela na tem. Spoštovani, žal zaradi že omenjenih razlogov matice še vedno ni na zalogi. S prijaznimi pozdravi,
08-09-2023, 14:28
Spoštovane stranke!
Za vas smo pripravili izbor čistilcev tulcev za vse vaše potrebe. Na spodnji povezavi najdete:
Ne pozabite: mediji za suho čiščenje in mokro čiščenje niso izmenljivi. Vabimo vas, da nas obiščete v Slovenski Bistrici ali pa preverite našo ponudbo na spletu. ![]() ![]()
08-09-2023, 15:34
Kdaj se pričakuje matica
![]() ![]()
15-09-2023, 14:25
Drage stranke!
Za temeljito nego tulcev priporočamo ultrazvočno čiščenje, ki doseže tudi najbolj nedostopna mesta, kot je luknja za netilko. Pred uporabo je priporočljivo tulce na grobo očistiti. Za najboljše rezultate svetujemo kombinacijo z ustreznim detergentom ali čistilnim sredstvom. Zagotovite si optimalne pogoje za streljanje z brezhibno pripravljenimi tulci in preverite ponudbo pripomočkov za ultrazvočno čiščenje na spodnji povezavi, ali pa nas obiščite v naši trgovini v Slovenski Bistrici. Lep pozdrav ![]()
Partizanska ulica 10 2310 Slovenska Bistrica Mail: [email protected] Telefon: 064 243 255 |
|