Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Resource Time opozorilo
Resource Limit Is Reached
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.

Zadnje čase mi zelo pogosto javlja to opozorilo, ko odprem kakšno temo, če pa odgovarjam pa skoraj zmeraj.
#sampovem
Odgovori
Hvala za opozorilo. Vem za težavo, gre za neko drugo skripto, ki je inštalirana na istem strežniku in je precej požrešna glede resursov.
Bom uredil asap, tako ali drugače.
Thumbup
administrator / Strelec.si
Odgovori
Tole še vedno povzroča težave. Forum je nedostopen tudi po 5 min.
Odgovori
Danes sem se kar namatral s tem, upam da bo zdaj bolje... Notsure
Odgovori
Še vedno se pojavlja.
Odgovori
Meni se tudi še pojavlja.
Odgovori
Tudi meni, ravno včeraj, ampak takole čez palec manj kot prej…

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odgovori
Meni se zdi da je tole šlo iz bad na worse.. včeraj okoli 23h je bilo še vedno velikokrat opozorilo.. ravno tako danes..
Opažam pa da stran dela precej počasneje kot je bilo to prej..

lp
Lead me, follow me, or get the hell out of my way. -- George S. Patton Jr.
Odgovori
Se zadnje čase res pogosteje pojavlja nedostopnost do tega foruma. Danes zjutraj, okoli petih recimo.
Odgovori
Po mojem so krivi sponzorji. Tukaj je 29 sponzorjev, pa imamo probleme, forumi, kjer je samo en al pa dva, delajo b.p.  Dumb
Banat sponzorje  Papers
Odgovori
Dumb
Samo na kratko, niso krivi sponzorji ali temne sile. Težave ni na forumskem delu ampak na portalu.
Intenzivno delam na tem, ampak ni tako enostavno kot morda izgleda.

Če pa imamo kakšnega stručkota za php, apache, Wordpress, optimizacijo in podobno na dosegu, pa ga vljudno vabim na pomoč, tudi proti plačilu. Wink
Odgovori
Zdej javlja že 403 Forbidden access napako XD. Srečno.

Btw zakaj po defaultu copy paste spremeni v najmanjši mogoč font ?
Odgovori
(12-09-2023, 16:49)admin Napisal: Dumb
Samo na kratko, niso krivi sponzorji ali temne sile. Težave ni na forumskem delu ampak na portalu.
Intenzivno delam na tem, ampak ni tako enostavno kot morda izgleda.

Če pa imamo kakšnega stručkota za php, apache, Wordpress, optimizacijo in podobno na dosegu, pa ga vljudno vabim na pomoč, tudi proti plačilu. Wink

Si uspel makro locirati kje je težava? CPU/memory resursi, procesi, ...? Tale kombinacija v zadnjem času "Resource limit exceeded in "403 Forbidden access" lahko nakazuje na težave s kakšnim pluginom..?

Bi ponudil pomoč ampak se s temi stvarmi ne ukvarjam že 10+ let....
Odgovori
Tudi jaz imam enake probleme, 403 napaka
Odgovori

Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)