Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SEB NEO front bag dimenzije
Zdravo.

Verjamem, da je med forumaši kar nekaj lastnikov SEB NEO rest-a. Bi bil kdo prijazen in pomeril dimenzije spodnjega dela bag-a, ki se vpne v front rest top? Sori za skrpucalo od skice :)

[Image: Posnetek-zaslona-2023-08-29-093532.png]
Sem skal po speltu, pa ne najdem... Hvala!
3D natisnjeni dodatki za orožje in shranjevanje orožja - www.shooters3d.com
Odgovori
bom premeril dinemzijo od drugega žaklja, ki paše v ta rest, ker tega ne bom jemal ven.

vendar pa tudi razmisli, zakaj boš rabil mere žaklja. namreč v samem restu je narejen utor, v katerega gre ta žakelj. ampak ta utor NE blokira žaklja, ker kljub polno privijačenem železju, se ta žakelj prosto giba po restu sem ter tja !

tako da ti bo morda več povedala dimenzija utora v restu za ta žakelj ? sam bi raje videl, da se mi žakelj ne more gibati po restu, če bi izbiral. čeprav so lahko s fiksnim žakjem povezane druge težave, recimo ta da se ti puška nagne ker je ena stran bolj zbita kot druga in potem moraš žakelj prestaviti tako, da odvijačiš vse vijake.
Odgovori
Rainbow 
in koliko so te nadgradnje Caldwell Fire Control-a prišle? vse skupaj z restom za pol SEB-a?
Odgovori
Živijo.

Tole ni za Fire Control.. 

Nadgradnje Fire Control-a so vsekakor izboljšale rest, vključno s 3d printanim top-om, ki se je izkazal za čisto zadosti solidno bazo za 22lr. Nisem pa z njim tekmoval in je že naprodaj med oglasi. :)

Vmes sem nabavil nov rest (tole) in mi top deluje kopija SEB-a, zato me je zanimalo če bag paše.

Pri SEB-ovem bag-u mi je všeč ravno to, da je deljen in znižan na sredini, kar naj bi preprečevalo to, da se ti pesek ravno tam zbije in ostaneš brez solidne podlage.
Odgovori
(04-09-2023, 11:53)milanjungic Napisal: Vmes sem nabavil nov rest (tole) in mi top deluje kopija SEB-a, zato me je zanimalo če bag paše.

Pri SEB-ovem bag-u mi je všeč ravno to, da je deljen in znižan na sredini, kar naj bi preprečevalo to, da se ti pesek ravno tam zbije in ostaneš brez solidne podlage.

1- bom premeril, samo povej če te še vedno zanima dimenzija žaklja, ali rajši izmerim utor na restu?
tale tvoj rest pa izgleda zelo resno in kvalitetno ter za pravo ceno!

2- točno zaradi tega tudi jaz ne uporabljam enodelnega žaklja.
Odgovori
(04-09-2023, 13:09)Marks Napisal:
(04-09-2023, 11:53)milanjungic Napisal: Vmes sem nabavil nov rest (tole) in mi top deluje kopija SEB-a, zato me je zanimalo če bag paše.

1- bom premeril, samo povej če te še vedno zanima dimenzija žaklja, ali rajši izmerim utor na restu?
tale tvoj rest pa izgleda zelo resno in kvalitetno ter za pravo ceno!

2- točno zaradi tega tudi jaz ne uporabljam enodelnega žaklja.

Tale Ginklasov rest se je že izkazal tole soboto na Adriatix tekmi v kozini. Z Anschutzko 54x l. 1978, ki mi jo je lani prodal @SteyrAUG sem nastreljal 194 točk in 14 mušev na 50m OPEN. Glede na to, da sem sploh prvič streljal OPEN tekmo, prvič s tem rest-om, sem super zadovoljen.... Gre pa še vedno za ne popolnoma dodelan rest. Pričakoval sem, da bo prišel s sandbagom na topu, namesto tega je bila na restu nameščena le neke vrste usnjena tuba z opdrtima stranicama, notri pa vstavljena zavita plastična plošča. Napolniti pesek je bilo seveda nemogoče, zaradi odprtih stranic... Na messengerju sem našel proizvajalca, očitno gre za manjši rifle shop v Litvaniji, kjer možakar dela custom kopita, tunerje, ipd., in je povedal, da sandbaga še ni do konca razvil, accuracyreloading pa je ga je odločil vseno prodajati... Jaz sem zadevo rešil v 1 popoldnevu, zmodeliral čepe, ki sem jih fiksiral v tisto usnjeno tubo in zadevo napolnil s peskom... 

Utor me zanima, absolutno!
Odgovori
Lightbulb 
Utor je dolg 47,8mm, višina 2,4mm, in zgornji prazen del je dolg 39,6mm.
Odgovori
Hvala, bi morala pasati bp.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odgovori
Lahko potrdim da paše, je pa tako kot si rekel, zakelj se prosti giblje levo desno… Zdaj sem spodaj prišil tanek kos plastike, ki je ravno toliko širši, da ga vijaki zagrabijo….

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odgovori

Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)