Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Število strelcev
Iz firbca me zanima kolik je kaj strelcev in orožja v Sloveniji. Se pravi lovcev, športnih strelcev, koliko je tistih, ki so vsaj malo ali veliko aktivni.

V bistvu me zanima povezava med številom strelcev in orožja in incidentov z orožjem.
Odgovori
(12-09-2023, 01:04)twom Napisal: Iz firbca me zanima kolik je kaj strelcev in orožja v Sloveniji. Se pravi lovcev, športnih strelcev, koliko je tistih, ki so vsaj malo ali veliko aktivni.

V bistvu me zanima povezava med številom strelcev in orožja in incidentov z orožjem.

a to diplomsko delaš al nov zakon?
Black rifles matter..
Odgovori
(12-09-2023, 05:02)mm38 Napisal:
(12-09-2023, 01:04)twom Napisal: Iz firbca me zanima kolik je kaj strelcev in orožja v Sloveniji. Se pravi lovcev, športnih strelcev, koliko je tistih, ki so vsaj malo ali veliko aktivni.

a to diplomsko delaš al nov zakon?

Najprej "tulec v šoli" sedaj pa še število strelcev. Si mogoče kakšen nevladnik / novinar, ki entuziastično išče mnenja strelcev na forumu? 

Zanimivo..
Odgovori
Wink 
(12-09-2023, 01:04)twom Napisal: V bistvu...

v bistvu si debil.   2c
Odgovori
Točnega števila aktivnih strelcev se ne ve, najbližji približek pa je število registriranih orožnih listin za šport. Več o tem si lahko prebereš tule.
Odgovori
(12-09-2023, 09:21)Marks Napisal:
(12-09-2023, 01:04)twom Napisal: V bistvu...

v bistvu si debil.   2c

Dumb Dumb Dumb Dumb Dumb Dumb Dumb
Vse te podatke, ki jih bog ve zakaj iščeš, najdeš na uradnih straneh, le google je potrebno uporabiti. In, ko boš našel dokazljivo povezavo med številom kosov orožja v Sloveniji in incidentov z orožjem, nam pa le sporoči. Dumb Dumb
Odgovori
Glede na vprašanja in teme, ki si jih naslovil v zadnjih dveh objavah, si v najboljšem primeru bumbar, ki provocira in išče težave, kjer jih ni.
Odgovori
(12-09-2023, 01:04)twom Napisal: V bistvu me zanima povezava med številom strelcev in orožja in incidentov z orožjem.

zelo veliko incidentov... vsakič ko vidi da sem prinesel domov nov kos  Dumb
Odgovori
Don't feed a troll. If you ignore it, it may go away.
Better be judged by twelve than carried by six
Gun Control is the comforting lies that people tell themselves in order to deal with media induced hoplophobia.
Odgovori

Ni povezave! Švica ima 400% več orožja na prebivalca kot mi in ni slišati nič o incidentih.
Odgovori
Je  Robert91922 lepo napisal...
Don't feed a troll. If you ignore it, it may go away.
...You know, you come from nothing - you're going back to nothing. What have you lost? .... NOTHING! (Monty Python)

Odgovori

Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)