Tem: 32
Pridružil: May 2019
Ugled:
61
Day 1
https://competitions.ultimateballistics....4/rankings
Samo 13/54 italijanov na finalu italijanskega prvenstva.
Huda EU konkurenca.
Dvodnevne tekme so postala specifika, “merjenje kurcev” na EU ravni, ne dejansko samo nek zaključek lokalnega prvenstva.
Trenutno vodi ponovno enooki norvežan (po 24 urah vožnje).
Meni žal nikakor ni zneslo letos. Prva in zadnja izpuščena VK tekma letos.
Greva pa vsaj dva na podlagi vabila na malokaliberski finale, kjer pa je zaradi premalo udeležb na tekmah skupna uvrstitev že vnaprej zgubljena bitka, ravno tako sama klasifikacija.
Tem: 2
Pridružil: Jul 2012
Ugled:
19
Norvežani razturajo na vsaki tekmi. Na zadnji Kahles DLR sta bila mislim da 1. In 2.
Ugled:
61
Se ne čudim.
Dost tekem, dostopnost do terenov za pokanje, razgiban teren, močnejši vetrovi, drugačna lovska kultura, poka se več na daleč, trikrat višji dohodki, dvakrat višji od večine ostalih v EU.
Tud na češkem so kar uspešni ker lahko brez problemov lovci v svojih območjih pokajo vsak dan na 1000+m na tarče, večina top PRS strelcov tam so lovci in niso omejeni na civilna strelišča, bog ne daj na vojaška kot pri nas.
Tem: 3
Pridružil: Jul 2019
Ugled:
24
Pri nas še za MK težko dobiš plac za trening ali tekmo...
Ugled:
61
https://competitions.ultimateballistics....6/rankings
Kazalo je dobro do zadnjega stagea.
Verjento vsi po malo razočarani razen vodilnega, ki je tudi precej nov na sceni.
Tem: 2
Pridružil: Jul 2012
Ugled:
19
Nevem kaj jamraš!!
Zaenkrat je tole zares vrhunsko. Še en tak dan!!
Tem: 12
Pridružil: Aug 2005
Ugled:
156
Čestitam, odličen rezultat.
administrator / Strelec.si
Tem: 5
Pridružil: Dec 2009
Ugled:
281
(31-08-2024, 20:57)SU84 Napisal: https://competitions.ultimateballistics....6/rankings
Kazalo je dobro do zadnjega stagea.
Verjento vsi po malo razočarani razen vodilnega, ki je tudi precej nov na sceni.
Čestitke.
Pridružil: May 2022
Ugled:
24
Če so rezultati live, Sašo vodi po 12 stageih 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pridružil: Jan 2023
Ugled:
50
Očitno so rezultati live, ker zdele je Sašo trenutno 2. Bravo, držimo pesti.
https://competitions.ultimateballistics....6/rankings
Ugled:
50
Pismo rosno, Sašo bo očitno zmagal, če ga na zadnji progi neznansko ne userje!
Trenutno je na 4.mestu s tem, da edini še ni odstrelil zadnje proge....fak, bravo! Gledam tele live rezultate, kot Evropsko nogometno prvenstvo.?
Ugled:
50
Zmaga!!! 
Bravo, svaka čast.....tudi lovro z 10im mestom, čestitke.
Tem: 0
Pridružil: Aug 2021
Ugled:
3
Bravo naši. Lovro se je zadnji stage raztrgal in se prebil na deseto. Sašotova zmaga pa zelo suverena. Čestitke.
Pridružil: May 2022
Ugled:
24
Bravo!!!  
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tem: 93
Pridružil: Mar 2010
Ugled:
250
01-09-2024, 17:52
Bravo
Pridružil: Jul 2019
Ugled:
24
U, lepo vidt da mamo od doma tolk podpore
Kaj je za rečt....Sašo itak raztura, je vložil veliko v opremo in predvsem v obiske tekem. Mislim da letos skupaj 7 tekem v ITA (centerfire in rimfire).
Se pa pomoje slovenska strelska srenja ne zaveda, kaj ta rezultat pomeni in kako visoko bi s tako tekmo kotiral Sašo tudi v svetovnem merilu. Tko da kapo dol, sploh glede na pogoje za to zvrst strelstva pri nas...
In ne smemo pozabit da je bilo iprf svetovno eno leto nazaj za Sašota prva mednarodna tekma in ima noro hiter vzpon v tej sceni in premaguje mnogo bolj izkušene fante. Kako dober bo čez leto, dve...kdo ve
Jest sem precej manj vložil v tale hobi predvsem ker mi jemlje čas in energijo od meni bolj pomembnih stvari (Beri: familija, služba).
Se pa potem pozna manjko izkušenj (manj naštudirana puška, slabša stabilnost v raznih pozicijah) in slabša oprema predvsem ker nimam in ne znam streljati s pomočjo tripoda za podporo zadaj.
Pa tudi centerfire puške (še) nimam 
Prvi dan je bil preveč poln nesmisenlih napak in še puška se mi je 2x zataknila.
Za drugi dan sem puško zrihtal in začel bolje, zmaga na zadnji progi in "vrinitev" na 10. mesto je bila dober obliž na slab 1. dan in obet za naprej.
Je pa vsaka taka tekma, huda učna lekcija in glede na to, da je bila tale šele druga moja mednarodna tekma sem kar zadovoljen.
V prihodnje vabljen še kdo z željo v tem športu!
Tem: 93
Pridružil: Mar 2010
Ugled:
250
(01-09-2024, 19:08)lovro14 Napisal: U, lepo vidt da mamo od doma tolk podpore 
Kaj je za rečt....Sašo itak raztura, je vložil veliko v opremo in predvsem v obiske tekem. Mislim da letos skupaj 7 tekem v ITA (centerfire in rimfire).
Se pa pomoje slovenska strelska srenja ne zaveda, kaj ta rezultat pomeni in kako visoko bi s tako tekmo kotiral Sašo tudi v svetovnem merilu. Tko da kapo dol, sploh glede na pogoje za to zvrst strelstva pri nas...
In ne smemo pozabit da je bilo iprf svetovno eno leto nazaj za Sašota prva mednarodna tekma in ima noro hiter vzpon v tej sceni in premaguje mnogo bolj izkušene fante. Kako dober bo čez leto, dve...kdo ve 
Jest sem precej manj vložil v tale hobi predvsem ker mi jemlje čas in energijo od meni bolj pomembnih stvari (Beri: familija, služba).
Se pa potem pozna manjko izkušenj (manj naštudirana puška, slabša stabilnost v raznih pozicijah) in slabša oprema predvsem ker nimam in ne znam streljati s pomočjo tripoda za podporo zadaj.
Prvi dan je bil preveč poln nesmisenlih napak in še puška se mi je 2x zataknila.
Za drugi dan sem puško zrihtal in začel bolje, zmaga na zadnji progi in "vrinitev" na 10. mesto je bila dober obliž na slab 1. dan in obet za naprej.
Je pa vsaka taka tekma, huda učna lekcija in glede na to, da je bila tale šele druga moja mednarodna tekma sem kar zadovoljen.
Super
Bom zbil še par barikad za nove proge
Ugled:
61
Neki rezerve je še blo, polovici zgrešenih tarč se bi dalo izognit že samo z malo več pameti in manj rokoborbe z opremo, pa enmu posledičnemu timeoutu tudi.
Toplo je blo za crknt, na CF finalu v juliju, ki sm ga mogu spustit letos, pa menda še huje.
Hvala drgač, pa predvsem naj pride še kdo kdaj pokat.
Pridružil: Dec 2009
Ugled:
281
(01-09-2024, 19:08)lovro14 Napisal: U, lepo vidt da mamo od doma tolk podpore 
Pridružil: Oct 2014
Ugled:
0
|