Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PRS Italy Centerfire National Championship FINALE
Day 1

https://competitions.ultimateballistics....4/rankings

Samo 13/54 italijanov na finalu italijanskega prvenstva.
Huda EU konkurenca. 
Dvodnevne tekme so postala specifika, “merjenje kurcev” na EU ravni, ne dejansko samo nek zaključek lokalnega prvenstva.
Trenutno vodi ponovno enooki norvežan (po 24 urah vožnje).

Meni žal nikakor ni zneslo letos. Prva in zadnja izpuščena VK tekma letos.

Greva pa vsaj dva na podlagi vabila na malokaliberski finale, kjer pa je zaradi premalo udeležb na tekmah skupna uvrstitev že vnaprej zgubljena bitka, ravno tako sama klasifikacija.
Odgovori
Norvežani razturajo na vsaki tekmi. Na zadnji Kahles DLR sta bila mislim da 1. In 2.
Odgovori
Se ne čudim. 
Dost tekem, dostopnost do terenov za pokanje, razgiban teren, močnejši vetrovi, drugačna lovska kultura, poka se več na daleč, trikrat višji dohodki, dvakrat višji od večine ostalih v EU.
Tud na češkem so kar uspešni ker lahko brez problemov lovci v svojih območjih pokajo vsak dan na 1000+m na tarče, večina top PRS strelcov tam so lovci in niso omejeni na civilna strelišča, bog ne daj na vojaška kot pri nas.
Odgovori
Pri nas še za MK težko dobiš plac za trening ali tekmo...
Odgovori
https://competitions.ultimateballistics....6/rankings

Kazalo je dobro do zadnjega stagea. 
Verjento vsi po malo razočarani razen vodilnega, ki je tudi precej nov na sceni.
Odgovori
Nevem kaj jamraš!! 
Zaenkrat je tole zares vrhunsko. Še en tak dan!!  Smile
Odgovori
Čestitam, odličen rezultat.
administrator / Strelec.si
Odgovori
(31-08-2024, 20:57)SU84 Napisal: https://competitions.ultimateballistics....6/rankings

Kazalo je dobro do zadnjega stagea. 
Verjento vsi po malo razočarani razen vodilnega, ki je tudi precej nov na sceni.

Čestitke.  Clap
Odgovori
Če so rezultati live, Sašo vodi po 12 stageih

Sent from my iPhone using Tapatalk
www.Shooters3D.com - 3D natisnjeni dodatki za orožje in shranjevanje orožja
Cults3D - 3D dizajni za lasten tisk
Odgovori
Očitno so rezultati live, ker zdele je Sašo trenutno 2. Bravo, držimo pesti. S-sniper

https://competitions.ultimateballistics....6/rankings
Odgovori
Pismo rosno, Sašo bo očitno zmagal, če ga na zadnji progi neznansko ne userje!
Trenutno je na 4.mestu s tem, da edini še ni odstrelil zadnje proge....fak, bravo! Gledam tele live rezultate, kot Evropsko nogometno prvenstvo.?
Odgovori
Zmaga!!! Bow Bow S-clay
Bravo, svaka čast.....tudi lovro z 10im mestom, čestitke.
Odgovori
Bravo naši. Lovro se je zadnji stage raztrgal in se prebil na deseto. Sašotova zmaga pa zelo suverena. Čestitke.
Odgovori
Bravo!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
www.Shooters3D.com - 3D natisnjeni dodatki za orožje in shranjevanje orožja
Cults3D - 3D dizajni za lasten tisk
Odgovori
Thumbs Up 
Bravo  Bow
Odgovori
U, lepo vidt da mamo od doma tolk podpore  Dumb

Kaj je za rečt....Sašo itak raztura, je vložil veliko v opremo in predvsem v obiske tekem. Mislim da letos skupaj 7 tekem v ITA (centerfire in rimfire).
Se pa pomoje slovenska strelska srenja ne zaveda, kaj ta rezultat pomeni in kako visoko bi s tako tekmo kotiral Sašo tudi v svetovnem merilu. Tko da kapo dol, sploh glede na pogoje za to zvrst strelstva pri nas...
In ne smemo pozabit da je bilo iprf svetovno eno leto nazaj za Sašota prva mednarodna tekma in ima noro hiter vzpon v tej sceni in premaguje mnogo bolj izkušene fante. Kako dober bo čez leto, dve...kdo ve  Dumb

Jest sem precej manj vložil v tale hobi predvsem ker mi jemlje čas in energijo od meni bolj pomembnih stvari (Beri: familija, služba).
Se pa potem pozna manjko izkušenj (manj naštudirana puška, slabša stabilnost v raznih pozicijah) in slabša oprema predvsem ker nimam in ne znam streljati s pomočjo tripoda za podporo zadaj.
Pa tudi centerfire puške (še) nimam  Dumb
Prvi dan je bil preveč poln nesmisenlih napak in še puška se mi je 2x zataknila.
Za drugi dan sem puško zrihtal in začel bolje, zmaga na zadnji progi in "vrinitev" na 10. mesto je bila dober obliž na slab 1. dan in obet za naprej.

Je pa vsaka taka tekma, huda učna lekcija in glede na to, da je bila tale šele druga moja mednarodna tekma sem kar zadovoljen.
V prihodnje vabljen še kdo z željo v tem športu! S-sniper
Odgovori
(01-09-2024, 19:08)lovro14 Napisal: U, lepo vidt da mamo od doma tolk podpore  Dumb

Kaj je za rečt....Sašo itak raztura, je vložil veliko v opremo in predvsem v obiske tekem. Mislim da letos skupaj 7 tekem v ITA (centerfire in rimfire).
Se pa pomoje slovenska strelska srenja ne zaveda, kaj ta rezultat pomeni in kako visoko bi s tako tekmo kotiral Sašo tudi v svetovnem merilu. Tko da kapo dol, sploh glede na pogoje za to zvrst strelstva pri nas...
In ne smemo pozabit da je bilo iprf svetovno eno leto nazaj za Sašota prva mednarodna tekma in ima noro hiter vzpon v tej sceni in premaguje mnogo bolj izkušene fante. Kako dober bo čez leto, dve...kdo ve  Dumb

Jest sem precej manj vložil v tale hobi predvsem ker mi jemlje čas in energijo od meni bolj pomembnih stvari (Beri: familija, služba).
Se pa potem pozna manjko izkušenj (manj naštudirana puška, slabša stabilnost v raznih pozicijah) in slabša oprema predvsem ker nimam in ne znam streljati s pomočjo tripoda za podporo zadaj.
Prvi dan je bil preveč poln nesmisenlih napak in še puška se mi je 2x zataknila.
Za drugi dan sem puško zrihtal in začel bolje, zmaga na zadnji progi in "vrinitev" na 10. mesto je bila dober obliž na slab 1. dan in obet za naprej.

Je pa vsaka taka tekma, huda učna lekcija in glede na to, da je bila tale šele druga moja mednarodna tekma sem kar zadovoljen.

Super

Bom zbil še par barikad za nove proge
Odgovori
Neki rezerve je še blo, polovici zgrešenih tarč se bi dalo izognit že samo z malo več pameti in manj rokoborbe z opremo, pa enmu posledičnemu timeoutu tudi.
Toplo je blo za crknt, na CF finalu v juliju, ki sm ga mogu spustit letos, pa menda še huje.
Hvala drgač, pa predvsem naj pride še kdo kdaj pokat.
Odgovori
(01-09-2024, 19:08)lovro14 Napisal: U, lepo vidt da mamo od doma tolk podpore  Dumb

Hand Clap
Odgovori
Čestitke, obema  Bow Bow Bow
Odgovori

Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)