Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vector optics - izkušnje
Pozdravljeni. Ima kdo izkušnje z rdečimi pikami vector optics, predvsem modeli frenzy? Je to čisti low budget kitajc ali so OK. Naj bi imele life time warranty..
Odgovori
Imam, iz vidika uporabnika in prodajalca. NI čisti low budget kitajc, je v bistvu zelo solided, v vrhu med kitajci. Seveda še vedno pod Holosun ki je za malenkost višjo ceno kralj, ampak vseeno zelo solidna izbira. NI pa najboljše za kaj "resnega", torej nenamerni udarci, padci, repetiranje pištole z roko ob piko,..
Odgovori
Jaz imam vector optics sphinx. Stestirana na pcc in brez napak drži nulo. Mi pa ne ustreza, ker pika zaradi mojega astigmatizma ni popolnoma okrogla. Prodam v originalni embalaži za 40 eur, če bi želel.
Odgovori
Iščem nekaj za hellcata pa da ma cowitness, tako da 407k ne pride v poštev. Sightmark mini shot aspec m3 najlepše pride gor, samo sem naletel tud na negativna mnenja na spletu.
Odgovori
Meni so v Optics trade rekli da ima Vector velike težave s servisiranjem lastnih izdelkov v EU. 
Preveri pri njih če to drži, ker izdelek brez podpore ni vreden zame nič.
Odgovori
kitajci pa servis? 
ni njihov servis smetična kanta in nov izdelek za uporabnika?
Odgovori
(23-11-2024, 08:59)BulletGT Napisal: Imam, iz vidika uporabnika in prodajalca. NI čisti low budget kitajc, je v bistvu zelo solided, v vrhu med kitajci. Seveda še vedno pod Holosun ki je za malenkost višjo ceno kralj, ampak vseeno zelo solidna izbira. NI pa najboljše za kaj "resnega", torej nenamerni udarci, padci, repetiranje pištole z roko ob piko,..

Tole z "repetiranje pištole z rokob piko" prečrtaj ker ne drži...
Prvič to ni nič resnega in komot zdrži vsaka pika sploh pa taka z desetletno garancijo
saj vendar niso izdelane iz masla no. Pray
Odgovori
Imel na glock 17 mos. Prva se je pokvarila po par tisoc strelih. Druga je crknila med nuliranjem. Tretja je delala cca 9000 strelov ko sem prodal komplet. 

Ima lifetime warranty, nulonje drzala ves cas. Za ta denar priporocam.
Odgovori
Se strinjam z napisanim... za dobrega zelenca je frenzy presenetljivo dobra pika... par tisoč šusov kasneje še vedno dela, pogled je čist (brez barvnega tona), svetlost prilagaja OK... le z vijaki za nuliranje je potrebna izjemna nežnost... seveda pa to ni holosun ki sveti močneje, je bolj robusten in trpežen, pa načeloma bolj prijazen astigmatizmu... ravno zato ti toplo priporočam da pred nakupom sprobaš...
Odgovori
(23-11-2024, 13:52)Marks Napisal: kitajci pa servis? 
ni njihov servis smetična kanta in nov izdelek za uporabnika?

To je tipičn servis za vse optike pod 1000Eur ker se ne splača servisirat oziroma sploh imet servisni oddelek
Odgovori
Imam in vijak za pomik pike levo desno se premika, ko imaš v njem imbus. Torej ko končaš z nastavljanjem in potegneš imbus ven, se lahko pika ob tem premakne. Leča je s sprednje strani malo bolj izpostavljenja - prekratko ohišje in pri razstavljanju pištole se leče prej po nesreči dodatkneš ter jo zamažeš. Novejši model ima baterijo nekako normalno montirano, stari pa samo vstavljeno od spodaj, torej vprašanje, kaj bi se zgodilo v dežju - še nisem preizkusil. All in all, malo obžalujem nakup. Se mi zdi, da ne prišparaš toliko, kot je minusov.
Odgovori
Kitajski drek. Naredi si uslugo in prišparaj denar za Aimpoint, Trijicon ali Steiner. Noben ni tako bogat, da bi poceni kupoval.
Moons out, goons out!
Odgovori
On a side note... Tole sicer ne vem ali je uradna VO Aliexpress trgovina, ampak montaže ipd. imajo kar konretno znižano za black friday, če kdo kaj rabi:
https://www.aliexpress.com/store/204909/...91203.html
3D natisnjeni dodatki za orožje in shranjevanje orožja - www.shooters3d.com
Odgovori
Ta Vector Optics niti ni tako slaba pika. Sveti, drzi nulo, cena je pa tudi smešna.
V vojno ne gremo, da bi potrebovali piko za jurja. To kar na tekmi streljas cele 2,8 minute je pa vec kot dovolj.
Jaz imam eno viška, 6 MOA… 120 €.
Odgovori

Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)