Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
iwa2006
#1
Pozdravljeni

Od 10. do 13. marca 2006 bo v Nurnbergu potekal tradicionalni sejem IWA, več na [url="http://www.iwa.info/main/Page.html"]http://www.iwa.info/main/Page.html[/url] .

Zanima me če morda kdo organizira skupinski ogled sejma, saj bi s tem priA!parali precej stroA!kov. Sam vem za A!e dva do tri interesente in se priporočamo.

Srečno in zdravo 2006!

Mare
Odgovori
#2
Zdravo,
mislim da glede organizacije ne bi bil problem, bolj me zanima kako je glede samih kart? Sejem ni odprt za A!iroko javnost in kolikor vem, je treba karte zrihtat bolj "po vezah".
Če ima kdo več informacij o tem, naj prosim malo pojasni...
admin
administrator / Strelec.si
Odgovori
#3
Ja res je. Sem prebral malo boj podrobno, karte so dostopne samo trgovskim podjedjem, komercialnim uporabnikom in drA3avnim institucijam, stanejo pa 25 EUR za en dan in 35 EUR stalna skupaj s katalogom, v prednaročilu pa 5 EUR manj.
A lahko kdo zrihta karte? [img]{SMILIES_PATH}/icon_rolleyes.gif[/img]
Odgovori
#4
hello

zanima me ali je IWA bolj samo "glej in se slini" narave sejem ali se da tudi kaj pametnega kupiti, ce je kdo ze bil gor in recimo kaj se splaca kupovati na takih sejmih...

aja da ne pozabim...kako je recimo s kupovanjem municije cez mejo...ali je potrebno nabavno dovoljenje ali tako kot pri nas prides z orozno listino in nabavis??

hvala za odgovor
Odgovori
#5
Gre torej kdo gor? [img]{SMILIES_PATH}/icon_rolleyes.gif[/img]
administrator / Strelec.si
Odgovori
#6
Evo, kljub vsemu nam je uspelo priti gor... [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img]
Tam sem bil prvič in sem bil impresioniran. Ogromno stvari za pogledat, sprobat in se slinit...
A1al ni bilo preveč časa za fotkat, zato sem naredil samo par slikc, kar je pač mene najbolj zanimalo.

Torej, samo za okus... [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img]

[url="http://www.strelec.si/slike/iwa2006/"]http://www.strelec.si/slike/iwa2006/[/url]
Odgovori
#7
[img]{SMILIES_PATH}/qleft6.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/slam.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/qleft1.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/slam.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/new_snipersmilie.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/slam.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/new_2gunsfiring_v1.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/slam.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/fsniper.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/slam.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/s-minigun.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/slam.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_dance.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/slam.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_pray.gif[/img]
#M.T.R.O.#

Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)