Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F class bipod
#21
Uroš, kaj naj rečem, zaenkrat ni na prodaj. Razlog? Nekako imam občutek, da ne bi bil nihče pripravljen plačat toliko, kot so meni vredni tisti redki trenutki prostega časa. Seveda ti lahko dam načrt, pa se igraš sam.
P.S. Harris ni tako slab, samo bolj moraš zategnit matico [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img]
Odgovori
#22
"Krist Napisal:ni na prodaj. Razlog? Nekako imam občutek, da ne bi bil nihče pripravljen plačat toliko, kot so meni vredni tisti redki trenutki prostega časa. Seveda ti lahko dam načrt, pa se igraš sam.
[img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img]
To je vedno tako kadar entuziasti ustvarjamo DIY robo saj so stvari zanimive za napravit a da bi jih delali za 'komercialo' pa ponavadi ni volje pa glede na ure ki jih zabiješ tud verjetno ni računice.
Odgovori
#23
Kristian, žal nisem strojniško izobražen in opremljen, da bi lahko takšen izdelek naredil sam. Glede Harrisa pa sem ga zategnil tako, da se ga več nisem upal, da ne bi utrgal vijaka (nekoč se mi je to zgodilo pri vijaku za izpušno cev mopeda, pa imam zdaj strah pred premočnim zategovanjem. Tako da zdaj zategnem vijake le tako močno, da iz navoja pritečejo maksimalno dve kapljico vode [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img] ).

Glede na tvoj zadnji post pa je sklepati, da imaš računico z lastnim izdelkom le, če ga izdelaš sam, in da kot finančni zalogaj računaš le material in strošek za eloksacijo, ure načrtovanja in izdelave pa pozabiš. Drugače pa si nekje na istem če kupiš komercialnega.
Odgovori
#24
Trenutno zadnja izvedenka z daljšimi kraki širšimi nogicami in eloksiran v 'duotone' [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img] kombinaciji

[img]{SMILIES_PATH}/icon_arrow.gif[/img] 'ob neznanem času,na neznanem kraju z neznanimi osebami' [img]{SMILIES_PATH}/icon_exclaim.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_twisted.gif[/img] že nastaja novi strelski pripomoček ,kakšn odkrijem naslednji mesec

Attached files [Image: 1996_5efd2711c104c98271df9406e593be0a.jpg] [Image: 1996_beb13034965dcf92e714a750fc9bf519.jpg]
Odgovori
#25
...a lahk ugibam barvo... [img]{SMILIES_PATH}/icon_question.gif[/img]

!!!!!PINKY!!!!!! [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_twisted.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_cool.gif[/img]
Odgovori
#26
"m Napisal:[img]{SMILIES_PATH}/icon_arrow.gif[/img] 'ob neznanem času,na neznanem kraju z neznanimi osebami' [img]{SMILIES_PATH}/icon_exclaim.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_twisted.gif[/img] že nastaja novi strelski pripomoček ,kakšn odkrijem naslednji mesec

a si se končno odločil porajbat tisto LE.Wilson matrico, da bodo tulci pasali vanjo? P.S. Si Borotu povedal da je kaljena, da ne bo po nepotrebnem uničeval reamerja za x47 Lapua [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img] ?
Odgovori
#27
Iii, tale je pa še lepši kot njegov predhodnik [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] . Edino skrbi me, če bo dovolj širok na delu, kjer je "sparjen" s šino. Moje kopito je namreč široko 6 cm. Aja, a to ni oglas za testne primerke [img]{SMILIES_PATH}/icon_redface.gif[/img] ?!? Mogoče bi lahko bil vsaj delničar ali dokapitalizator? Bom čisto tiho [img]{SMILIES_PATH}/eusa_shhh.gif[/img] in ne bom povedal nobenemu [img]{SMILIES_PATH}/eusa_whistle.gif[/img] .
Pa še puško imam lepo, da bi lahko bila manekenka. Puška custom, bipod custom [img]{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif[/img] ...


Ajd!
Don't hit at all if it is honorably possible to avoid hitting... but never hit soft!
(T. Roosevelt)
Odgovori
#28
[url="http://i817.photobucket.com/albums/zz91/opticspecialist/dayforce.jpg"]http://i817.photobucket.com/albums/zz91 ... yforce.jpg[/url]
Odgovori
#29
"M Napisal:http://i817.photobucket.com/albums/zz91/...yforce.jpg

Kaj...a antivirusa pa firewalla pa ni zraven?

Bah....
Odgovori
#30
LE wilson matrica bo nadaljevala službo kot glorificirana a utež za papir [img]{SMILIES_PATH}/icon_rolleyes.gif[/img] decaping pin pa služi svojemu namenu.

Dost širok brez skrbi tud moje kopito je cca 6cm široko bipod gre tja do 8-9cm , samega hoda po višini pa ima kakih 30cm ,na Baču je bilo potrebno na tekmi it na najnižjo nastavitev ki je cca 8cm.

Ker se po fazah posamezni deli menjavajo ,ni testnih primerkov samo bipodi že v uporabi in par sestavnih delov.

Attached files [Image: 1996_e811e6bba4c492a70dac095235c493a4.jpg]
Odgovori
#31
Bobi žalosten [img]{SMILIES_PATH}/icon_sad.gif[/img] , ampak Bobi razume [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img] ... No moja puška bi se še vedno parila (samo za znanstvene namene seveda), če bo kdaj prilika. Je pa lepe, temno rdeče barve... Če bi bilo kaj važno zaradi eloksacije... Saj sem že nehal mr.T [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img] ! Zaradi "vprašat" vem, da me ne boste tepli.


Ajd!
Don't hit at all if it is honorably possible to avoid hitting... but never hit soft!
(T. Roosevelt)
Odgovori
#32
Trenutno na legerju samo verzija beta [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img]

Attached files [Image: 1996_5dda70a2340f8186a97aed6832108128.jpg]
Odgovori
#33
kaj pa ščitnik ustja cevi? je na zalogi ali je potrebno čakati... [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img]
Odgovori
#34
Je kak ta bipod na zalogi
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)