Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
... nadaljevanje o VABILO NA TACTICAL SHOOTING ...
#21
Primož..res ne vem kaj naj dodam na to temo...to se je zgodilo kar nekajkrat ko dam vabilo za tekmovanje v T.S.A. disciplini ga vedno prestavijo pod različne rubrike. Tukaj nastanejo določeni problemi glede tekmovanja, ko nekateri izvejo prepozno, zato bom naslednjič apeliral na to, da vabilo ostane tam kjer sem ga objavil.
Če so že nekateri posamezniki tako dosledni bi jih rad opozoril, da tudi tukaj ne spada.... BALKANSKA LIGA..... kar me zelo moti na tem forumu, saj imamo dovolj domačih lig, ki bi se jim lahko malo bolje posvetili ne pa, da se do nekaterih obnašajo ignorantno.(akterji so znani). Samo toliko v vednost in upam, da bo naslednjič za vse prav.Vsem tistim, ki ste prepoznon zasledili vabilo se vam opravičujem. [img]{SMILIES_PATH}/new_2gunsfiring_v1.gif[/img]

Lepo pozdravljeni
Odgovori
#22
Kot velja za vsa tekmovanja, ki ne spadajo med (do zdaj) naštete discipline: Natančno streljanje, IPSC, IDPA, EDPA, ASZS, IASC, Črni smodnik ali Trap/Skeet, spadajo pod Ostala tekmovanja. Ne vem kaj tukaj ni jasno?
Precizne tekme spadajo pod Natančno streljanje, TSA pa ne, sicer ne bi bila razpisana tekma TSA ampak preciznjak.
Pred časom sem objavil da bom odprl nov podforum za TSA, ko se bo nabralo nekaj razpisov. Da ne bo še kakšnih nesporazumov, odpiram podforum kar zdaj. To pomeni, da se od zdaj dalje vsi razpisi v zvezi s to kratico objavljajo v tem podforumu in nikjer drugje.

Glede t.i. Balkanske lige pa takole. To je pač liga kot liga, če koga moti ime, se mora obrniti na organizatorje, jaz s tem nimam nič. Razpisi za te tekme se objavljajo pod Natančno streljanje, kar je čisto pravilno, saj gre za precizne tekme. Kar se mene tiče, podpiram objave (in udeležbo naših strelcev) tekem v čim širši okolici. Vemo da se da največ napredovati prav na tekmah v tujini, zato ni razloga da bi se tega branili.
Ko smo ravno pri tem, ta trenutek pakiram za jutrišnjo tekmo na Grobniku (HR)... upam da bomo dostojno branili naše barve. [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img]

Upam da je zdaj vsem jasno kaj se objavlja kje.
Strelski pozdrav,
admin
[img]{SMILIES_PATH}/new_snipersmilie.gif[/img]
administrator / Strelec.si
Odgovori
#23
OK...Tomaž, hvala za tvoj odgovor od sedaj naprej bo zadeva urejerna. Upam, da si dosegel dober rezultat.. lp
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)