Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
... VABILO na odprto državno strelsko tekmovanje-kvalifikacija
#1
Živjo Boris,
a je v klečečem položaju dovoljena uporaba jermena in rokavice?
hvala, k.
Odgovori
#2
Kristian tudi tebi lep pozdrav nazaj..glede tvojega vprašanja ti potrjujem, da je dovoljen jermen in rokavica pač želja vsakega posameznika ne vem pa, če imajo vsi tako dodatno opremo????? tekmovanje je odprtega tipa in želimo, da se tekmovalci počutijo sproščeno zato naj vsak prinese s sabo tisto kar mu najbolj ustreza.
Lep pozdrav in upam, da se vidimo v BB.
Odgovori
#3
Lep pozdrav Boris!
Prosim, če mi lahko razložiš kakšne kvalifikacije oziroma za kam so to.
Best regards
Odgovori
#4
Capon...se op sem opazil, da naslov ni popoln v pravem pomenu so KVALIFIKACIJE v nadaljevanju letošnja prva kvalifikacijska tekma za pokal BLED-2011 upam, da sedaj razumeš so pa tolmačenja posameznikov različna. lp
Odgovori
#5
Lep pozdrav!
Mene pa zanima če se bo izvedlo tudi ekipno tekmovanje.

lep dan!
Odgovori
#6
Tokrat smo se odločili, da ne bo ekipnega tekmovanja. Tekmovanje bomo izvedli v posameznih disciplinah za kvalifikacije.
Hvala za razumevanje.

lp
Odgovori
#7
Boris, a lahko prosim napišeš še kakšni kriteriji, oziroma kakšen rezultat moraš doseči da si kvalificiran? Kaj lahko potem počneš s to kvalifikacijo? Čemu je namenjena?

hvala
Odgovori
#8
Pojasnilo na tvoje retorično vprašanje...Rezultati za skupni seštevek točk bo v disciplini: Pištola, Puška MK 100m, Puška VK 100m in OS Puška 100-150m.Do konca leta bodo še najmanj tri tekmovanja v enakih kategorijah.Najboljši tekmovalec prejme končno nagrado....Sponzorja bomo objavili na zadnjem tekmovanju. [img]{SMILIES_PATH}/eusa_dance.gif[/img]

lp
Odgovori
#9
"strela" - Opis, ki si ga podal, je primer klasične lige.
Kvalifikacije v športu, pomeni tekmovanje, ki omogoča prehod v višje ali končno tekmovanje ( vir: SSKJ ).
Pri negativni oceni ugleda, prosim za komentar, ker bom drugače sklepal, da gre za čisto zlobo  Mrgreen
Odgovori
#10
Evo, pa se je zgodila prva kvalifikacijska tekma. Lepo, rezultati so odlični, še več kot odlični; tako dobri so, da se je kljub obljubi organizatorja "do konca leta bodo še najmanj tri tekmovanja v enakih kategorijah" kar direkt v finale uvrstilo 10 finalistov. Katerih 10 mojstrov ravnih cevi in ostrega očesa pa je to? Bi jim plačal pir, naslednjič ko jih srečam.
Zlatko, kapo dol. 198 je lep rezultat pri streljanju leže z naslonom, kaj šele za 10 strelov leže in 10 strelov kleče. Čestitke!

lp, Stane.
Stane vse vidi, Stane vse ve...
Odgovori
#11
Po kvalifikacijskih tekmah, sledijo tekme z imenom "play-off", osmina, četrt, polfinale in finale, ter odštevanje do izstrelitve v orbito. [img]{SMILIES_PATH}/icon_smile.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img] Sem naštel pravilen vrstni red ali sem zabluzil? [img]{SMILIES_PATH}/icon_question.gif[/img]
Pri negativni oceni ugleda, prosim za komentar, ker bom drugače sklepal, da gre za čisto zlobo  Mrgreen
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)