Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
... RAZPIS-VABILO na 9 strelsko tekmovanje LIGA EMONA - 2011
#1
joj k bom mogu delat...
Bruno Petrović
Odgovori
#2
Bruno...še je čas, da si najdeš zamenjavo.....tokrat skoraj ne bi smel mankat.....predlagam, da..... [img]{SMILIES_PATH}/icon_idea.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_think.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img]
Odgovori
#3
Strela Lab Commerc pa žal NI uradni zastopnik za pištole glock. [img]{SMILIES_PATH}/eusa_naughty.gif[/img]
Odgovori
#4
Če pa ti tako praviš..pa naj bo...nate sem pa res čist pozabil....pa te naj ne moti...naslednjič pa bolj čitljivo preberi...predno kaj napišeš. Pa še res je......naprej ne bom komentirav.

lp
Odgovori
#5
Vabljeni v soboto v Vipavo...vreme bo nam naklonjeno...lp
Odgovori
#6
Najprej čestitke vsem sodelujočim, posebej pa Vladotu za dosežen uspeh!

Imam pa vprašanje za Strelo, v Vašem razpisu je bila glavna nagrada obljubljena tekmovalcu, ki bi dosegel največ krogov v kategorijah Pištola, Revolver, MK 50m in VP 100m! Ali se morda motim?

Zanima me po kakšni matematični formuli je bil izračunan ta rezultat/seštevek disciplin?

Sam nisem dovolj dober matematik in ne glede koliko računam, neprestano dobivam nek drug rezultat.

Za odgor se že vnaprej prijazno zahvaljujem.
"Fear of weapons is a sign of retarded sexual and emotional maturity"    Sigmund Freud
Odgovori
#7
Evo, ko odprem jutranje Delo, mi v oči pade masten naslov: "Strela udaril znova! [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img]

V razpisu jasno piše: "Glavno nagrado prejme tekmovalec, ki bo dosegel najboljši rezultat v disciplinah (REV, PIŠ, MK 50m, VP 100m)".
Pa poglejmo rezultate...
Kreft: 171+185+179+192 = 727
Kržič: 170+187+172+181 = 710

Glavna nagrado dobi (maestro, prosim tuš!) ... Vlado Kržič! Jeeeeeee!

Zlatko, zdaj pa bodi dec in ne takšna politično korektna mona. Kot prvo, namesto da pišeš diplomatsko zavite poste, raje napiši dejstva kot so zgoraj. Drugo, zakaj se tega niste pomenili na tekmi oziroma podelitvi? Tretje, ne razumem čemu ogorčenje; streline tekme imajo nekaj svojih značilnosti, lahko tudi rečemo rdečo nit:
- na strelski liniji ne komplicira preveč s pravili in redom (to tudi pomeni, da te nihče ne preganja če v pesti skrivaš monopod pod kopitom:),
- običajno se končajo brez prevelikega postopanja in čakanja na Godota,
- hrana je dobra (očitno ne tako nepomembno dejstvo),
- nazadnje, pa nenazadnje, nagrade nikoli ne podelijo v skladu z razpisom, ampak jih Strela podeli, kakor se mu pač zdi. To se dogaja že celo sezono od tistega skrivnostnega pralnega stroja dalje, zato res ne vem čemu takšno presenečenje?

ajd, saj veš, samo v vrhove udari... Strela [img]{SMILIES_PATH}/icon_smile.gif[/img]
lp, stane.

p.s. kot poje tvoj soimenjak - zlato ti daje sijaj, ne pa sreče [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img]
Stane vse vidi, Stane vse ve...
Odgovori
#8
Zlatko hvala za opozorilo res je na razpisu piše VP samo ne vem kako to, da ti nisi vedel saj sem na strelni liniji jasno poudaril, da se za skupni rezultat šteje disciplina OS 100m. Za nesporazum se ti izkreno opravičujem, tudi tebi čestitke za tvoj odličen uspeh. lp boris
Odgovori
#9
Sam tole je pa res že bedno [img]{SMILIES_PATH}/icon_rolleyes.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_wall.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_liar.gif[/img] a je res tako težko (in brez sprenevedanja) dati obljubljeno nagrado (vsaj enkrat) zmagovalcu glede na razpis ???
Odgovori
#10
Discipline za skupni seštevek so se določile na začetku tekme (sem pomagal pripraviti programček za računanje rezultatov), ja, je pa res drugač, kot piše v razpisu zgoraj.

Že zaradi minimalne razlike v skupnem seštevku mi je bilo nelagodno, predlagal sem ponovno preštevanje najinih tarč. Po tekmi sem sam zlezel v kontejner po moje tarče in še sam preveril rezultate. Napak ni bilo. Nočem namreč, da bi mi kdo kdaj očital kakšne nepravilnosti. Na izbor disciplin pa nisem imel vpliva. Razumem pa tudi pripombe Zlatka glede na originalni razpis. Po tem seštevku bi bil zmagovalec on.

Zlatko sory, tle je blo zraven tudi nekaj sreče. Enkrat rata enemu, drugič drugemu.

LP,

Vlado Kržič
Odgovori
#11
Vlado, tale komentar o sreči je slaba šala. Glavni očitek pa seveda gre Borisu, ki spet prodaja "muda za bubrege". Razpiše tekmo, obljubi nagrado, potem pa si na pol poti premisli in nekaj pomuti. Tudi pokal za najboljši rezultat je Boris podelil Pogačarju, čeprav razpis piše, da bi si ga prislužil Černuta s 197 krogi. Bravo, popolnoma v stilu celotne sezone!
Stane vse vidi, Stane vse ve...
Odgovori
#12
Odgovor diplomatu g.Matjažu..če se ne motim..tvoje pripombe so mi znane ampak vedno pišeš in tolmačiš napačne informacije.To kar bom napisav ti naj bo v poduk za vedno glede Zlatkota.Njegova puška ni bila ustrezna po razpisu VP temveč sem mu do sedaj vedno upošteval njegov rezultat zato je tudi prišlo do spremembe in je imel možnost v disciplini OS 100 m kar mu ni bilo nikoli problem dobre uvrstitve toda tokrat so bili nekateri boljši.Glede pokala je pa imel g.Pogačar svoj dan in je dosegel super rezultat tudi Černuta si je zaslužil pokal samo tokrat je bilo malo drugače.Ne vem zakaj toliko pisanja in govoričenja okli tega saj niste nič prikrajšani očitno imate preveč časa, da pišete nesmiselne poste.
Dodal bi samo še to, glede podlaganja kopita si pa ti verjetno najbolj problematičen pa čeprav ti tudi to vedno ne pomaga, če sem malo zloben pa več sreče prihodnjič. (prosim, da naslednjič ne pišeš rezultatov ker je to naša dolžnost ne pa tvoja in se končno začni brigati zase vso ostalo logistiko pa prepusti drugim, ki so jo vodili in prosim, da se javno opravičiš za tvoje blatenje na tem forumu) lp čakam tvoj odg.
Odgovori
#13
No po kratkem premoru sem šel malo počekirati tale naš forum in zgleda da je tu prišlo do velikega mučkanja saj je najbrž med strelci toliko ogorčenja da so pripravljeni tvegati ban z posti.
Ker se te polemike vedno in skoraj edino pojavljajo v rubriki natančno streljanje bi bilo po mojem mnenju kar na mestu narediti v rubriki natančno streljanje podrubriko graje organizatorjem (se mi zdi da bi za pohvale bila bore slaba udeležba).
Na ta način bi si novinci v streljanju lahko izbrali prvo tekmovanje bolj kvalitetno kot bi sicer.
Recimo na Strelino tekmovanje sem jaz prišel na strelišče na Dolenjko in čim sem hotel organizatorja pozdravit je planil name in me nadrl tak da nisem niti besedice odvrnil, le razočaran nad vedenjem in pomanjkanjem bontona sem se obrnil in odšel domov.
In v tem primeru bi bila graja v rubriki sledeča:
ORGANIZATOR, Naslov tekme, datum tekme---Vrsta graje.

No v tem primeru bi bilo veliko problemov rešenih.

P.S. Pisec graje ali celo pohvale se mora obvezno podpisati z polnim imenom

Zaj pa zaklenit temo, pa glede na težo pisanja NE benat uporabnikov.
Odgovori
#14
Fantje vaše nastrojeno sovraštvo me sploh ne moti temveč mi daje nadaljno motivacijo do tega športa vam pa na žalost ne pristoji.Če praviš, da sem te sprejel z nadiranjem sem pač že takrat začutil da si popolni negativec takim se pa na žalost izogibam pa če prav mislim, da si se zmotil.
Naslednjič napiši kaj bolj uspodbudnega pa bo vse ok. Gospodje s takim pisanjem postajate dolgočasni IN PREDLAGAM, DA SI IZBERETE NOVO ŠPORTNO DEJAVNOST ta žal ni za vas, če pa smatrate da je potem pa naredite kaj na tem področju, da ne bo ostalo samo pri besedičenju.
V bodoče bi vam predlagal, da se izogibate našega kluba, in začnite z pisanjem nove knjige to bo za vas najboljša terapija. lp [img]{SMILIES_PATH}/eusa_hand.gif[/img]
Odgovori
#15
"strela" Napisal:Fantje vaše nastrojeno sovraštvo me sploh ne moti temveč mi daje nadaljno motivacijo do tega športa vam pa na žalost ne pristoji.Če praviš, da sem te sprejel z nadiranjem sem pač že takrat začutil da si popolni negativec takim se pa na žalost izogibam pa če prav mislim, da si se zmotil.
Naslednjič napiši kaj bolj uspodbudnega pa bo vse ok. Gospodje s takim pisanjem postajate dolgočasni IN PREDLAGAM, DA SI IZBERETE NOVO ŠPORTNO DEJAVNOST ta žal ni za vas, če pa smatrate da je potem pa naredite kaj na tem področju, da ne bo ostalo samo pri besedičenju.
V bodoče bi vam predlagal, da se izogibate našega kluba, in začnite z pisanjem nove knjige to bo za vas najboljša terapija. lp [img]{SMILIES_PATH}/eusa_hand.gif[/img]
[img]{SMILIES_PATH}/eusa_wall.gif[/img]

Ni važno kaj ti čutiš!! Ponujaš storitev in nobene hude ljubezni, obnašaj se temu primerno. Če bi bil zlobni Musilinijev dvojček to ne igra vloge! Pridem na prireditev ki je komercialna kot je komercialen McDonalds in pričakujem da se temu primerno trgovec vede. Pa niti ne začni koliko stane organizacija ker štorijo s to tekmo pozna že kar precej strelcev ki so bili tako prijazni da so to delili z mano.
Sicer lahko še kak kolega potrdi. Kot lansko leto ko si nadiral kolega ki je šel na Bohinjsko belo se malo sprehajat med tednom.
Spozabljaš se kolega kaj je bistvo tu.
To tvojo napako na zadnji tekmi bi lahko rešil na eleganten način, kot je npr.: Ej Zlatko naredu sem kiks, ti dajem še eno nagrado v opravičilo
. Pa ne tumbaj neumnosti o tvojemu klubu in delitev nas in tvojih strelcev. Na javni forum daješ razpise, vabila... Se pravi da se tiče VSEH!!
Ne povišuj se v Boga, da veš kaki so drugi, pa čutim jih... To je tudi že malo prehuda scena, ki sploh ne sodi sem.

Če pa misliš da si toliko nad drugimi in si tudi na račun kake graje sostrelcev privoščiš DRETJE pa ni ql. Po takim sodeč si na drugi strani ekrana najbrž čisto razkurjen, kar je pa neobičajno za človeka ki mora biti zanesljiv za posest orožja.

Kot vidiš smo vsi pisali milo in želimo le da se nivo tekem dvigne. Ker Če si že enkrat naletel na kritike glede podeljevanja nagrad oziroma 2X, ne pozabimo štorije z Fanzojem bi bilo zelo na mestu, da si vsaj tretjič vzel čas in razmislil kaj je narobe. Glede na to da imaš nekaj folka tu ki so bili na tekmi in tudi nekaj nepristranskih neudeležencev imaš fenomenalno priliko da izveš kje si že tretjič naredil grdo napako da je nekdo nezadovoljen.


Iz spoštovanja do Admina bom odprl še eno temo v forumu Debate z istim naslovom, da se tu ne smeti.
Odgovori
#16
In večno klobasanje naj se odvija tu naprej. Jaz imam danes zadnjo nočno ta mesec, tak da me nekaj časa spet ne bo, torej prosim Boris bodi milosten v obtožbah in prerokbah, saj se ne bom uspel braniti [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img]

Jurišno [img]{SMILIES_PATH}/new_2gunsfiring_v1.gif[/img]
Odgovori
#17
Citat:Odgovor diplomatu g.Matjažu..če se ne motim..

Strela tu se krepko motiš ,če to name leti za druge Matjaže v ,ki tekmujejo občasno tudi v ligi emona na vem, a glede na to ,da me je že Zlatko enkrat okoli tega postanja ,ki ga ima nekdo z alter egom S.Vizec 'napadel' se ne bi čudil, a kaj češ tole je moj edini profil in kot vidiš se z nobeno od teh debat nisem ukvarjal,je pa res da sem bil edina priča pri Zlatokotovem nastreljevanju tarč na 400m o čemer je potem tekla debata na forumu in iz katere sledi tale 'sum' [img]{SMILIES_PATH}/icon_rolleyes.gif[/img]

Citat:Dodal bi samo še to, glede podlaganja kopita si pa ti verjetno najbolj problematičen pa čeprav ti tudi to vedno ne pomaga

[img]{SMILIES_PATH}/eusa_wall.gif[/img] Tole z podlaganjem kopita bi bilo zabavno če bi bilo res sam letos vojaške puške praktično ne pokam in full preveč 'seka' za roko pod kopitom, pri ostrostrelni puški pa sem bil letos mogoče na 3 tekmah kjer ni bilo dovoljeno naslona zadaj mislim ,da nobena od teh ni bila v ligi emona tako ,da na to temo težko kaj rečeva ,prav tako moja športna flinta nima monopoda zadaj na kopitu tako ,da tudi tu ne bo nič(to imajo tacticool flinte za tiste ,ki si domišljajo ,da so kaj pa vem 'ostrostrelci' ali pa vsaj 'raubšici' seveda seboj prinesejo 10kg težak strelski'šraufštok' [img]{SMILIES_PATH}/eusa_think.gif[/img] ) ,na naši sceni sem do sedaj videl z monopodi flinte Unique alpine ,Blaser ,SIG SSG3000,Styer SSG06 etc v glavnem ostostrelske puške, glede dosedanje udelezbe na tekmah pa lahko samo pritrdim ,da jih nekaj 'serijsko' goljufa kadar je možno a se ne sekiramo preveč ker ponavadi kljub temu nimajo najboljših rezultatovMrgreen

Attached files [Image: 1996_6dccaf0bd96fa4fe277c93bb3a8fc327.jpg]
Odgovori
#18
> Odgovor diplomatu g.Matjažu..če se ne motim..
Se motiš. Tole šlamastiko v soboto sem videl na lastne oči, le da si spremembe pravil razkril očitno zelo omejenemu krogu, ker bi te drugače slišal še kdo drug, tudi recimo Zlatko in pa moja malenkost. Tako pa gledamo rezultate in se čudimo. Nič skrbeti, ni bilo nobenega blatenja, zmeraj sam poskrbiš da so vsi očitki resnični [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img]
Stane vse vidi, Stane vse ve...
Odgovori
#19
"mr.T" Napisal:(to imajo tacticool flinte za tiste ,ki si domišljajo ,da so kaj pa vem 'ostrostrelci' ali pa vsaj 'raubšici' seveda seboj prinesejo 10kg težak strelski'šraufštok' [img]{SMILIES_PATH}/eusa_think.gif[/img] ) ,na naši sceni sem do sedaj videl z monopodi flinte Unique alpine ,Blaser ,SIG SSG3000,Styer SSG06 etc v glavnem ostostrelske puške, glede dosedanje udelezbe na tekmah pa lahko samo pritrdim ,da jih nekaj 'serijsko' goljufa kadar je možno a se ne sekiramo preveč ker ponavadi kljub temu nimajo najboljših rezultatovMrgreen

mr.T

Osebno ne vem kdo si, ampak ker spadam med tiste, ki imajo tacticool flinte in si domišljajo da so ostrostrelci bi ti bil zelo hvaležen, če lahko na naslednji tekmi pri tebi "deponiram" moteči element.
Odgovori
#20
Waffentrue ,ne vem kaj na ti rečem ,uporaba zadnje tačke ni dovoljena na nobeni tekmi v nobeni ligi a jo nekateri dokaj pogosto uporabljajo,posebno zabavno je kadar ni dovoljen mehki naslon zdaj samo roka pod kopitom potem pa na tekmi lahko opaziš in se zbavaš ko folk vrti elevacijo gor dol na tej nogi hkrati pa jo ima objeto z dlanjo da na bi zgledalo kot da uporablja samo pest [img]{SMILIES_PATH}/eusa_pray.gif[/img] ,na tekmah kje je dovoljen naslon zadaj pa kdo celo podjetno 'inscinira' uporabo mehke podloge a zadaj za podlogo na stoji na tleh ta tačka [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] in potem pa se odloči a je to goljufanje ali ne .
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)