Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nova kratka pravila pisanja na forumu Strelec.si
#21
ja, čas je za alternativo...
#22
Kristian, 
Kaj se tebi zdi bolj normalno, ce nekdo napise:
A) butl nimas pojma, pojma nimas zarunkanc zarukan
B) nimas prav,,zato in zato, ker...? (Pikcam seveda sledijo argumenti, ne pa "...ker si kreten)

Je B nacin ocvetlicen in brez olepsevanja,,ker ne vsebuje zaljivk?

Jaz trdim, da se svoje stalisce izrazi na B nacin, A pa ni nobena diskusija, ampak vse kaj drugega.
Seveda A-obnasanja ne morem prepovedati, se mu pa lahko izognem....tako, kot se B-obnasanju lahko izogne vsak, ki mu ne ustreza, ali je iz kakrsnegakoli razloga navelican argumentiranega pisanja.
#23
Meni se zdijo pravila glede brisanja ki so objavljena na začetku te teme popolnoma korektna.
Ne zdi pa se mi korektno kar je naredil oz. kar glede na pisanje ostalih dela Romunov, saj briše objave po samo njemu znanih kriterijih.

Na koncu se lahko dogovorimo tudi to, da naj sam piše članke in prispevke, če jih zna. Če jih bo pa kdo bral pa je odisno od tega koliko zanimanja bo sprožil.

Mi ostali pa lahko forum za enkrat uporabljamo za prodajo orožja, dokler se ne bo kdo spomnil pa naredil kakšen drug portal podoben e-gunu.

Na tak način bo vsa vrednost tega foruma devalvirala!?

Včasih je bolje pustiti kakšno besedo več, kot pa se iti take restrikcije in cenzure, brez kriterijev in argumentov.

LP in sončen vikend!
#24
Vidim da je bilo kar pestro med mojim dopustom. 

Glede brisanja/moderiranja bom preveril kje se je zapletlo, trenutno še nisem na tekočem.

Glede ostalega v tej temi pa je takole... Še enkrat, kratko in enostavno: nobene cenzure nismo uvedli, samo zmerjanja s prostačinami ni več. Samo to, nič drugega. 

Če res kdo misli (Kristian se itak heca ;) ) da je obkladanje z imeni nujno potrebno za "kvalitetno" pisanje, potem težko resno debatiramo. In glede na to, da sem samo v tem forumu (poleg ostalih) prebral preko 100.000 prispevkov, lahko rečem da vem o čem govorim.

Ne verjemite mi na besedo. Poglejte v kak primerljiv kvaliteten tuj forum ki da kaj nase in mi tule sporočite koliko je prostaškega zmerjanja tam. 

Poleg tega bodimo pošteni. Koliko od piscev kvalitetnih objav na tem forumu se lahko počuti oškodovane ker ne smejo več zmerjati ljudi naokrog? Bore malo. Zato je to precej slab izgovor komurkoli za morebitno ne-pisanje.

Kdove koliko zelo koristnih objav je recimo do sedaj napisal Mr.T, pa pri tem ni še nikogar ozmerjal kot garjavega psa. 

Malo pozitive, pa bo vsem lepše. ;)
administrator / Strelec.si
#25
Sploh ne gre za zmerjanje gre za brisanje postov ker se moderatorju zdi da ne pasejo v temo in namesto splita teme enostavno vse izbrise...
#26
Glede dela moderatorja si pa poglejte objavo admina (z datumom 24.5. v tej temi). Moderator ima proste roke, da ureja stvari. Če se mu zdi da tema moti, se lahko odloči da jo izbriše ali prestavi. Kot sem že rekel, poprej, tisti ki ste ploskali uvedbi cenzure, ploskajte še naprej, ker je to urejeno čisto po regulah, nad katerimi ste bili na začetku jako navdušeni... aja, zdej ko pa zadeva uščipne za ego avtorja pa je jok, ali kaj? #tafšit
#27
No, pravkar sem pregledal kar je bilo moderiranega med mojo odsotnostjo in uredil zadeve. Večino sem obnovil, nekaj pa prestavil.
administrator / Strelec.si
#28
Menim, da je pristop admina bil pravilen, saj je obnovil izbrisane članke, ki so imeli vsebino vezano za problematiko v obravnavi.

Za bodoče še usmeritev moderatorjem, da brišejo žaljivo pisanje in da so malo bolj odprti glede pisanja in mnenj vezanih za konkretno problematiko katere koli teme.

LP!
#29
(30-07-2016, 09:52)95krogov Napisal: Za bodoče še usmeritev moderatorjem, da brišejo žaljivo pisanje in da so malo bolj odprti glede pisanja in mnenj vezanih za konkretno problematiko katere koli teme.


Priponke Male slike
   
#30
... and stopped writing when forum rules start being applied. I agree. ;)

Če bi enako energije porabili za pisanje kvalitetnih objav kot za bentenje okrog pravil, bi imeli vsi kaj od tega. Zato tole temo zapiram.
administrator / Strelec.si
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)