Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
Ne vem kaj jim bo to pomagalo, tam se folk itak ne strelja ampak štiha vsepovprek, kljub temu da je prepovedano imeti pipec v žepu. Zadnje čase so pa dodali še ščuvanje borbenih psov en na drugega in pa polivanje s kislino. Res ne vem kaj njim dogaja v glavi, najbolj zaostrujejo in prepovedujejo pa imajo največ nasilnega kriminala v celotni EU - mislim da bi se lahko uporabljalo kot močan argument proti restrikcijam in živ dokaz, da pač ne delujejo...
365+

Mobile: +386 51 327 248
Email – info@365-plus.com
Web – www.365-plus.com
365 Plus d.o.o. 
Odgovori
(04-10-2017, 15:51)365 Plus Tactical Napisal: Ne vem kaj jim bo to pomagalo, tam se folk itak ne strelja ampak štiha vsepovprek, kljub temu da je prepovedano imeti pipec v žepu. Zadnje čase so pa dodali še ščuvanje borbenih psov en na drugega in pa polivanje s kislino. Res ne vem kaj njim dogaja v glavi, najbolj zaostrujejo in prepovedujejo pa imajo največ nasilnega kriminala v celotni EU - mislim da bi se lahko uporabljalo kot močan argument proti restrikcijam in živ dokaz, da pač ne delujejo...

   

 Je pa vseeno (z restrikcijam) najlažje prodati raji občutek varnosti. Nebo nam nič hudega, saj cela garda v pisarnah pazi na nas in ve, kaj je dobro za nas.
...You know, you come from nothing - you're going back to nothing. What have you lost? .... NOTHING! (Monty Python)

Odgovori
Predvsem bi radi 'prodal' ,da so nekaj naredl.

V ZDA bo zdaj na tapeti Safe Hearing act , ki bi sprostil dušilce zvoka tako ,da ne bi bilo ve potrebno plačevati po 250$ za dovoljenje saj bi jih prekfalificiral iz neke XY nevarne kategorije v opremo za zaščito sluha. Za ta namen so bili razviti in šele potem montirani tudi na vse ostalo mašinerijo kjer plini ustvarjajo hrup

Pred očmi bo pa taka slika češ koliko bi šele bilo mrtvh če ne bi slišal pokov orožja. LOL po videu sodeč ni bilo nič reakcije na poke dokler ni bilo dosti ranjenih.




Ko so te lonce omejil so bili krivi makaronarji in zamorci ,ki so preveč jagal za v lonec
Citat:Hornaday, one problem was that modern guns were too accurate. Also, hunters now had better scopes and binoculars. In Wyoming, hunters were using silencers so one shot didn’t frighten away other game.
Even worse, in Hornaday’s view, was who was hunting. Namely, lower-class Americans and immigrants. He urged new laws to “prohibit the use of firearms by any naturalized alien from southern Europe until after a 10-years’ residence in America.” Wildlife was vanishing because “the Italians are spreading, spreading, spreading. If you are without them to-day, to-morrow they will be around you. Meet them at the threshold with drastic laws, thoroughly enforced.”

In the South, Hornaday argued, the problem was hunting by “poor white trash” and blacks. In an earlier time, black Americans “were too poor to own guns.” But “the time came when . . . single-shot breech-loading guns went down to five dollars a piece. The negro had money now, and the merchants . . . sold him the guns, a gun for every black idler, man and boy, in all the South.”
Odgovori
Ta reklama zdaj vrjetno no go v ZDA

Odgovori
(04-10-2017, 23:15)mr.T Napisal: Ta reklama zdaj vrjetno no go v ZDA

Ah, dvomim, da bi jih manj popokal, če bi imel semi-auto. Glede na to kaj lahko v US of A kupiš kot posameznik ali podjetje je celo čudno, da si ni nabavil dva M249 za izmenično rabo in postavil explozivne polnitve na hodnik, če je že vse pokril s kamerami.

http://www.freedomsphoenix.com/News/1016...aingun.htm

http://targetworld.net/Steps%20for%20buy...1-3-07.pdf
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
Odgovori
V državi kjer so peleti za zračko popisani

Citat:Las Vegas massacre prompts call to shooters not to store guns at home
Stephen Drill and Annika Smethurst, Herald Sun
October 7, 2017 10:00am
Subscriber only


DOCTORS have called on sports shooters to store weapons at gun clubs instead of in their homes.
The Australian Medical ­Association has called on politicians to again overhaul gun laws and show the leadership former prime minister John Howard did in the wake of the 1996 Port ­Arthur massacre.

The Sunday Herald Sun ­understands that authorities have considered gun club storage to stop criminals stealing guns from homes.
[Image: fe48e808f6a88ec9ffd0b6e8dbffb897?width=650]Australian Medical Association president Dr Michael Gannon. Picture: Ray Strange
The call comes just days after the Las Vegas shooting, where crazed Stephen Paddock used automatic weapons to kill 59 concertgoers and injure more than 500.
AMA president Michael Gannon said gun clubs were the safest place to store guns.
“Farmers should be storing weapons securely on their property, but there’s no reason a sporting shooter in a metropolitan area needs to keep a gun at home,” he said. “We’re not calling on a ban, but for the appropriate use of firearms.”
The Alannah & Madeline Foundation, set up to honour three victims of Port Arthur, said taking guns out of the home would improve safety.
[Image: 21d67cb8cdb13e362f997ce2c9fc3a1a?width=650]Alannah and Madeline Foundation chief executive Lesley Podesta. Picture: Mark Stewart


Ads by Kiosked

Chief executive Lesley Podesta said: “We have let individuals stockpile huge numbers of firearms in suburban areas ... storing firearms at gun clubs makes sense. There is an ­increased risk in homes.”
But she said there was also a risk that gun clubs could ­become targets for crooks.
A real-time national gun register, proposed after Martin Bryant killed 35 people at Port Arthur, was still not operating and Ms Podesta said she was “at a loss” as to why.
Justice Minister Michael Keenan said information was being migrated to the new Australian Firearms Information Network. But government sources said the register would not be operational until late next year.
[Image: 0ddf98499154caa0d09e06c687397e47?width=650]Police Minister Lisa Neville and Superintendent Paul Millett. Picture: Jake Nowakowski
Police Minister Lisa Neville said: “One of our key priorities is to ensure that we clamp down on the black market, which too often puts guns in the hands of criminals.”
Sport Shooters Association of Australia spokeswoman Kate Fantinel said putting guns at clubs was impractical.
“Gun clubs would essentially become a supermarket for guns,” she said. “There are already checks and balances in place and gun owners are licenced by the police.”
She added that such a move would put too great a workload on gun club volunteers.
Odgovori
Še vilce bo treba prepovedat.vse ostalu še že 

Kulturna izmenjava z AK47
https://www.youtube.com/watch?time_conti...EIwMKnJy9g

Odgovori
Spet so se streljali,, na Štajerskem,, - https://www.24ur.com/novice/crna-kronika...oseba.html

Zlatgol - A bo zdej vredu ;)

LP - Gašper
365+

Mobile: +386 51 327 248
Email – info@365-plus.com
Web – www.365-plus.com
365 Plus d.o.o. 
Odgovori
(26-05-2018, 18:35)365 Plus Tactical Napisal: Spet so se streljali na Štajersekm - https://www.24ur.com/novice/crna-kronika...oseba.html

Saj se drugod tudi streljajo ne samo na Štajerskem
Odgovori
Wink 
(26-05-2018, 18:35)365 Plus Tactical Napisal: Spet so se streljali,, na Štajerskem,, - https://www.24ur.com/novice/crna-kronika...oseba.html

Zlatgol - A bo zdej vredu ;)

LP - Gašper

Ne, ni v redu, da se streljajo Snooty
Odgovori
Politikom in raji še vedno ni jasno, da ne ubija orožje ampak ljudje.
Odgovori
(26-05-2018, 18:35)365 Plus Tactical Napisal: Spet so se streljali,, na Štajerskem,, - https://www.24ur.com/novice/crna-kronika...oseba.html

Zlatgol - A bo zdej vredu ;)

LP - Gašper


Novi neuradni podatki pravijo, da je fotr na kriminalce strelu ker je bil sin dolžen za drogo

https://www.24ur.com/novice/crna-kronika...-sina.html
Odgovori
Pol je edina tragedija ker je samo 1/4 namesto 4/4.
Odgovori
(28-05-2018, 13:59)Mato Napisal: Pol je edina tragedija ker je samo 1/4 namesto 4/4.
Sigurno bi bilo lažje za 'razjasnitev okoliščin'...
Odgovori
"prava tragedija". Tragedija bi bla, ce bi domacini pokasirali v bajti. Imeli so noz, osumljeni pa so kaznivega dejanja nasilnistva :>
www.sdpolicist.com | Proarmis d.o.o. Trgovina za strelce in lovce
Odgovori
Tko to je pri nas kjer hlapec po duši fura lastno državo. Bolj je nevaren "sohlapec", ki ima preblisk da ni več hlapec kot pa ostalo početje pa bilo kaj to bilo.
Odgovori
matr, zdej bo pa odgovarjal, kot da je streljal na ljudi...
Odgovori
Torej vse skupaj neke vrste 'castle doctrine' na vurberški način?

No, vsaj letalske bombe ni nihče vpletel. :P
Odgovori
You don't bring a knife to a gun fight...
Odgovori
(28-05-2018, 19:13)Orien Napisal: You don't bring a knife to a gun fight...

Razen če si Samurai Jack.
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 2 Gost(ov)