Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
Citat:Wake up, my man... Protestniki rušijo vlade zato, ker hočejo še naprej en super free ride na račun novih pufov... Zato sem zgoraj omenil tisto žalostno dejstvo... Ven hodijo tisti, ki lahko dejansko kaj še ustvarijo, noter pa taki, ki hočejo čimprej na državno zizo, pa bit će, kako će bit...
Dej no dej afne guncat ni vse kar na taborjenju v Lepeni povejo res. [img]{SMILIES_PATH}/extra_bs.gif[/img]

Kakšen free ride na na račun pufov kdo ima free ride tu drugega kot bankiriji, politiki in paraziti iz njihovih žlaht. Free ride grupo lahko razširimo še na bozno posredniške hiše ,zavarovalnice , nepremičniske posredinike in podobne mešetarje, ki denar iz enga žep v drugega prelagajo in mislijo , da so kaj ustvaril edini sektor, ki keš dobesedno ustvarja je industrija to pa smo (ne samo pri nas tudi v večjem delu Evrope) opustili ,destruktivno privatizirali ali izvozili na Kitajsko dokler na tem področju ne bo kaj novega bo bolj tema kot ne.
Odgovori
Evo Davor preberi prispevek mrT. čutiš, da fali nekaj al ne?


Citat:Dej no dej afne guncat ni vse kar na taborjenju v Lepeni povejo res. [img]{SMILIES_PATH}/extra_bs.gif[/img]

Najprej diskvalifikacija po politični liniji v stilu dajmo že v naprej človeka, dat v grupo, ki je nasproti nam, da se z vsebino nato ne bomo matrali, ker lahk možgani bolijo če morajo razmišljat...


Citat: Kakšen free ride na na račun pufov kdo ima free ride tu drugega kot bankiriji, politiki in paraziti iz njihovih žlaht.

Damo noter resnico in identificiramo sovraga zadevo seveda primerno splošno zapišemo, da velja zgolj naša presoja kdo je to oz. pustimo stvar deloma odprto za interpretacijo.


Citat:Free ride grupo lahko razširimo še na bozno posredniške hiše ,zavarovalnice , nepremičniske posredinike in podobne mešetarje, ki denar iz enga žep v drugega prelagajo in mislijo , da so kaj ustvaril

No sedaj začetno tezo nadgradimo na širši del populacije in zaključimo s pavšalom, ki je zelo odprt in katerega bomo seveda ob ugodni priliki sami določili kakor bo pač potrebno ko bo prišel čas.... Saj veš kako gre to naprej treba pobit bogatune recmo tam 20Ha zemlje in 100k na računu, odpreš kalkulator vzameš .05 evo next in line 10Ha zemlje in 75k na računu, next in pol odvisno od okoliščin morda prideš do tega, da pobijaš ljudi z očali ali take, ki vsaj zgledajo učeno in niso dovolj umazani, da bi sodili v kategorijo pravih industrijskokmečkih delavcev.


Citat: edini sektor, ki keš dobesedno ustvarja je industrija to pa smo (ne samo pri nas tudi v večjem delu Evrope) opustili ,destruktivno privatizirali ali izvozili na Kitajsko

No seveda določimo kdo je edini pravi delavec (srp pa kladivo pa te fore ane) in kako SMO ane stvar uničili izvozili ubili skratka grdi grdi ljudje SMO (saj tu dejansko misli SO ampak lepše zgleda če rečemo da smo bolj nevtralno, se lažje proda in bere in ker nimamo hardcore industrije ki dela hardcore izdelke SMO v kurcu...

Citat: dokler na tem področju ne bo kaj novega bo bolj tema kot ne.

No ko bomo mi na oblasti bomo že vedli kako se rečem streže in bomo resno vzpostavili hudo industrijo, ljudje bodo delali in cedilo se bo med in mleko (seveda ne zapiše, da bodo ljudje predvsem delali tisti z idejami pa predvsem "brisali" kar se bo cedilo)



Deja vu Mr.T nazadnje pri nas tam v poznih 30ih nisem vedu, da so se zbrana dela Pol Pota tudi pri nas tako lepo prijela...
Odgovori
Citat:edini sektor, ki keš dobesedno ustvarja je industrija to pa smo

Pa še ena zlobna (si ne morem pomagat)-> Tudi če recimo, da vzamemo tvojo trditev za resno pojma nimaš o čem pišeš ker mešaš termine.

Pravilno: Edini sektor, ki keš dobesedno ustvarja je javni sektor natančneje centralne banke držav.

Kar si pa ti mislil: Edini sektor, ki bogastvo (wealth) dobesedno ustvarja je industrija....


Sam tako, ker če bi (pa nočem brez skrbi) hotel resno debato na to temo je zelo pametno, da se uporablja termine pravilno ker razlika med denarjem in bogastvom je ZELO ZELO pomembna in huda sploh v današnjem času.
Odgovori
Mato pi... si zaj... z svojimi analizami [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img]

Pa še dobro si me nasmejal z pol potom in podobno

Sicer pa je Mr.T povedal resnico kdo pa ima free ride kot pa samo "določeni" vsi ostali morajo vrniti, plačati nekakšne stroške, še obresti plačati pa še po možnosti ostati brez nepremičnine ali česa!

Lahko mi dlakocepimo do jutri Mato ampak dejstvo je kar se vidi v realnosti, da je ta sistem katastrofa in da je ta sistem vrednostni katastrofa!

Ravno danes sem gledal na pop kako se je povečal obisk socialnih kuhinj eni pa bi kr radi prepričevali druge o lepem kapitalizmu, svobodah in rožicah na sploh, če seveda ne bi bili komunisti zraven, ki so krivi da se ta čudoviti sistem ne more razviti. Sicer pa zanimivo da američani nimajo komunistov pa imajo še hujše probleme in nezadovoljstvo z tem sistemom!

Vsi vemo da je nekaj narobe no ne samo nekaj.


Glede zlata ja blizu si bil ampak to je dejansko njihovo zlato položeno v banke od raznih investitorjev in ja govoril sem masovno o tonah.
Če pogledaš da so Kitajci podpisali nove trgovinske sporazume z bodočimi ekonomskimi silami se jasno riše ideja, da bodo rumeni likvidirali ali zabili zadnji žrebelj banksterjem v krsto.

Kajti tisti ki veste, veste, da je za napad na Irak, napad na Libijo bil glavni povod ker sta oba napovedala ukinitev Petro dolarja in plačevanje z zlatom ali €, ravno zato se pripravlja napad tudi na Iran ker so jasno napovedali ukinitev plačanja v USD, sproti pa še nakradejo malo nafte ter omejijo dostop nafte Kitajcem.
Problem edino nastane ker lahko je tolčt tam neke z opanki in kalašnikovim, ko pa ti nasproti stojita jezna in pripravljena Rusija in Kitajska pa veš da je vrag odnesel šalo!
Odgovori
Veš kako Mato seveda je vse posplošeno a v gospodarstvu se, da zadeve vsaj napol ovrednotit ,tudi ekonomisti ,ki radi prodajajo rezne o prostem trgu, nizkih davkih in majhni državi (koncept ki samo teoretično deluje ob bistveni predpostavki, da ima zadaj 100% delujočo pravno državo take pa nikjer na svetu še nimajo, brez tega pa je en D ).Obstajajo relativno zaneslivi izračuni multiplikativnih faktorjev, ki jih prinašajo posamezne gospodarske panoge in kaj čes , če je največji multiplikator tam ker par bosančkov meša beton je in ne tam ker par tipov zija v zaslon kjer se ena krivulja 1/10 procenta premakne v dnevu in takrat so vsi mokri kak posu so naredl. [img]{SMILIES_PATH}/eusa_wall.gif[/img]

Najboljša je neka angleška študija, ki je vrednotila neto efekt posameznega poklica in šlo je nekako tako davčni svetovalci za vsak 1funt, ki ga ustvarijo družbo koštajo 47 funtov ,Bankirji 7 , PR firme 11 in tako naprej na drugem koncu pa so seveda relativno nizko plačana dela, ki pa so za družbo relativno vitalna in za katere bi Orien verjeto rekel , paraziti iz javnega sektorja, ki se šlepajo na sociali in pufu a tako pač je , Vzgojitelica v vrcu za vsak funt plače ki jo dobi doprinese družbi med 7-9 funti ,podobne imaš še pri čistilcih v bolnicah in smetarjih.
Seveda nihče ne pravi ,da je zdaj treba pa vse za smetarje usposobit in zaposlit dejstvo je samo, da družba rabi ogromen servis ki pogosto bolje deluje kot javni servis kot privat zato imajo vsaj del tega povsod po svetu ,barabe parazitske na kredit bi rekl v Lepeni odkar so is SDSS črtal en S ker jih nsio hoteli sprejeti med evropske Socialiste.

Butasti švabi najbrž zaradi prevelike učinkovitosti privat zavarovalnic zdaj tuhtajo, da bi bilo dobro preit na enotno vzajemno varianto.

Angleški City, ki hendla z ogormno šuški ima bojda dodano vrednost samo kake 3% medtem, ko ima tiste nekaj malo industrije, ki jo angelži še imajo 12.5%
Odgovori
Take je pa Regan pisal 1994 ,republikanci pa še vedno fantazirajo kako idealen je bil Regan [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img]

The real Reagan couldn’t/wouldn’t be nominated in today’s GOP.
A. He signed an Amenesty Law.
B. He raised taxes… MULTIPLE times.
C. He favored gun control.
D. He was from Hollywood.
E. He was the president of a Labor Union.
F. He had gay friends and co-workers.
G. He was divorced.
H. After the Marine Barracks attack, he had the military flee, rather than fight.

The Ronald Reagan of myth doesn’t quite match up the Ronald Reagan of reality. [img]{SMILIES_PATH}/extra_rolling.gif[/img]

Citat:May 3, 1994
To Members of the U.S. House of Representatives:
We are writing to urge your support for a ban on the domestic manufacture of military-style assault weapons. This is a matter of vital importance to the public safety. Although assualt weapons account for less than 1% of the guns in circulation, they account for nearly 10% of the guns traced to crime.

Every major law enforcement organization in America and dozens of leading labor, medical, religious, civil rights and civic groups support such a ban. Most importantly, poll after poll shows that the American public overwhelmingly support a ban on assault weapons. A 1993 CNN/USA Today/Gallup Poll found that 77% of Americans support a ban on the manufacture, sale, and possession of semi-automatic assault guns, such as the AK-47.

The 1989 import ban resulted in an impressive 40% drop in imported assault weapons traced to crime between 1989 and 1991, but the killing continues. Last year, a killer armed with two TEC9s killed eight people at a San Francisco law firm and wounded several others. During the past five years, more than 40 law enforcement officers have been killed or wounded in the line of duty by an assault weapon.

While we recognize that assault weapon legislation will not stop all assault weapon crime, statistics prove that we can dry up the supply of these guns, making them less accessible to criminals. We urge you to listen to the American public and to the law enforcement community and support a ban on the further manufacture of these weapons.

Sincerely,

Gerald R. Ford

Jimmy Carter

Ronald Reagan


Citat:As the assault weapon ban vote neared, Reagan — who as president had signed 1986 legislation loosening restrictions on guns — wrote a letter with former Presidents Ford and Carter to the House of Representatives urging them to vote in favor of the ban.
“We are writing to urge your support for a ban on the domestic manufacture of military-style assault weapons. This is a matter of vital importance to the public safety,” the letter said.
“While we recognize that assault weapon legislation will not stop all assault weapon crime, statistics prove that we can dry up the supply of these guns, making them less accessible to criminals. We urge you to listen to the American public and to the law enforcement community and support a ban on the further manufacture of these weapons,” the letter said concluding.
More substantially, though, Reagan apparently persuaded at least two Republican Members of Congress to change their vote:
Congressman Scott Klug, a Republican from Wisconsin was an opponent of the assault weapon ban and the day before the vote stated his opposition to the ban. Klug only changed his voted after “a last minute plea from President Reagan” in the form of a handwritten note.
”Dear Scott: As a longtime gun owner and supporter of the right to bear arms, I, too, have carefully thought about this issue. I am convinced that the limitations imposed in this bill are absolutely necessary,” Reagan wrote Klug. “I know there is heavy pressure on you to go the other way, but I strongly urge you to join me in supporting this bill. It must be passed. Sincerely, Ronald Reagan.”
”I can think of no one who has been a stronger supporter of law and order and a stronger supporter of the Second Amendment,” Klug said in a statement regarding Reagan’s note announcing his support for the ban.
Another former Congressman, New Hampshire Democrat Dick Swett, also credited the former President with influencing his voting. Swett was unsure of how to vote on the ban, but made up his made after direct lobbying from Reagan.
The bill ended up passing the House by two votes, 216-214.
Odgovori
Citat:Mato pi... si zaj... z svojimi analizami [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img]

Samo nadgradim smer razmišljanja kjer ponavadi množica eno posplošitev še nadalje simplificira in imaš ->

Citat:Pa še dobro si me nasmejal z pol potom in podobno

ki nato v realnosti niti za to množico ni več smešen in je potem potrebno dosti mesa in krvi, da se recimo pol ali generacijo kasneje zadeve vrnejo v normalo. Nevem pa ali naj me veseli ali žalosti to, da ti je to smešno...


Citat: Sicer pa je Mr.T povedal resnico kdo pa ima free ride kot pa samo "določeni" vsi ostali morajo vrniti, plačati nekakšne stroške, še obresti plačati pa še po možnosti ostati brez nepremičnine ali česa!

Nisem rekel da ni povedal resnice (celo napisal sem da je napisal resnico) vendar glavni problem takega razmišljanja (kot vidiš v nadaljnjih sestavkih, ker misli, da je Orien ali jaz oz. kdorkoli, ki se ne strinja z njim a priori "kapitalistlover, ronald reagan mi je idiol republikanec, redneck ali še kaj drugega", ker tako pač lažje racionaliza kar pač rabi racionalzirat) je skupni imenovalec (to kar je neizogibna posledica socializma/komunizma), ki je tako nizek, da v svojih ekstremih (pol pot in streljanje ljudi z očali oz. takimi ki ne zgledajo kot delavci) pomeni veliko sranje za vse. V eni sapi zahteva od "zagovornikov kapitalizma", da je stanje idealno (ala 100% delujoča pravna država, čeprav vemo, da to ni mogoče) po drugi strani pa ne priznava, da tudi v njegovi utopični predstavi kako bi moralo biti vse ravno tako ne bo 100% in da je v vsegliharskih sistemi tendenca po "lenarjenju" in s časom degradaciji družbe.


Citat:Lahko mi dlakocepimo do jutri Mato ampak dejstvo je kar se vidi v realnosti, da je ta sistem katastrofa in da je ta sistem vrednostni katastrofa!

In zato bi zamenjal en sistem na pamet z drugim diametralno nasprotnim in upal na drugačen izzid kot je bil zadnjič ko so to naredili ---> to je ena izmed definicij norca, da dela eno in isto stvar na enak način in pričakuje drugačen rezultat...


Citat:Ravno danes sem gledal na pop kako se je povečal obisk socialnih kuhinj eni pa bi kr radi prepričevali druge o lepem kapitalizmu, svobodah in rožicah na sploh, če seveda ne bi bili komunisti zraven, ki so krivi da se ta čudoviti sistem ne more razviti. Sicer pa zanimivo da američani nimajo komunistov pa imajo še hujše probleme in nezadovoljstvo z tem sistemom!

Kdo bi te rad prepričeval razen politiki, ki pa je logično da te prepričujejo da je vse kul. Če ti ljudi predalčkaš med zagovornike kapitalizma ker ne psujejo in tulijo v socialistični rog je to tvoj problem in stvar mentalne lenobe/plašnic pa v končni fazi tudi če bi imel prav od kje ti ideja da imamo pri nas ali v ZDA kapitalizem. Obama je socialist verjetno v svoji biti bolj komunistično usmerjen a seveda pogojen z okolico, to kar se v ZDA dela trenutno so socialistične metode (obamacare itd...) in ne kapitalistične (pa magari definiral kapitalizem kot bolestno pehanje za dobičkom in rastjo na račun delavskega razreda). To kar je pa NWO ali globalizem je pa neke vrste (uporabljajo besedo neofevdalizem meni je bolj všeč prostovoljnasužnjelastniška družba) fevdalizem, kjer posamezni lastniki (ne izključno kapitala oz. kapital definiramo z vključitvijo človeškega dela -> se pravi ni na trgu delo, kapital in skupaj tvorita nekaj ampak je na trgu zgolj lastnik kapitala in lastnik ljudi, ki skupaj upravlja s tem kakor se mu zdi primerno) povezani v globalno celoto upravljajo z "human stock/resources" in kapitalskimi tokovi. Upravljajo = korenček, palica, pranje mozga preko potreb, dolga in zabave. Evalvacija je zgolj v pristopu, da je happy suženj dober suženj in namesto, da crnjo tepeš mu daš iluzijo svobode, vzgojiš od malega v "happy camperja", ki mu z malenkostmi (ki tebe ne stanejo dosti) daš občutek zadovoljstva, da se ne buni in nima nikakršne želje po spremembi.


Citat: Vsi vemo da je nekaj narobe no ne samo nekaj.

Nope zaenkrat še premalo ljudi ve pa tudi razlika med vedenjem in "nekaj narediti" je gromozanska.


Citat:Glede zlata ja blizu si bil ampak to je dejansko njihovo zlato položeno v banke od raznih investitorjev in ja govoril sem masovno o tonah.
Bullshit, če se hočeš postavljat v pokroviteljsko vlogo dragec boš moral to tudi argumentirati, ker Čink unče zlata nima v svetovnih bankah ne da bi bila že naročena ladja za prevoz domov, še celo v skladih, ki jih furajo podtalno stvari ne hranijo v zahodnih bankah. Če je kaj njihovega zlata v zahodnih banka je to zgolj in samo zato, ker še niso uredili prevoza domov.

Citat: Če pogledaš da so Kitajci podpisali nove trgovinske sporazume z bodočimi ekonomskimi silami se jasno riše ideja, da bodo rumeni likvidirali ali zabili zadnji žrebelj banksterjem v krsto.
Bodo al pa ne bodo kakor jim bo sedlo in kadar jim bo...

Citat:Kajti tisti ki veste, veste, da je za napad na Irak, napad na Libijo bil glavni povod ker sta oba napovedala ukinitev Petro dolarja in plačevanje z zlatom ali €, ravno zato se pripravlja napad tudi na Iran ker so jasno napovedali ukinitev plačanja v USD, sproti pa še nakradejo malo nafte ter omejijo dostop nafte Kitajcem.
Problem edino nastane ker lahko je tolčt tam neke z opanki in kalašnikovim, ko pa ti nasproti stojita jezna in pripravljena Rusija in Kitajska pa veš da je vrag odnesel šalo!

Gre za poziconiranje okoli naravnih surovin nekaj kar se počne že od pamtiveka ne razumem zakaj "presenečenje" in neka "užaljenost". To opažam predvsem pri levičarjih, ker so zgleda uboge opice res verjele bajkam o človekovih pravicah, demokraciji in EU, če že moram ocenjevati posamezne skupine se mi levičarji še najbolj smilijo ker so jih v 20 stoletju dokaj dobro nategovali naprej so jih rešili pred groznimi posindustrialci in jim z velikimi mukami (WWI in II) uredili njihove utopične rajske dežele, nato so jim sliko skazili (no seveda grdi grdi posamezniki, ki so sistem ugrabili za lastno promocijo) in so rabili mčkeno pomoč (kapitalistov in nekdaj hudega razrednega sovraga) in uvoz demokracije, svobode in človekovih pravic, ki pa so se izkazale zgolj kot lepe besede, da so sedaj zopet zmedeni, ker te isti, ki so jim šopali pravljice izpadejo kot obična kradljiva sodrga. Da me ne bo kdo česa preveč obtožil tudi desničarji so bili razočarani, ker so obljube o pridnem delu, odrekanju, shranjevanju viškov, svobodnem trgu ravno tako izkazale za pravljice in še lokalni bog je kot vse kaže obična lopuža.


Da pa neboš trobezljal, da ni rešitev oz. da potemtakem ni alternative oz. kaj je rešitev tega problema (realno ne neke utopije, če bi titanik plul po karibskem morju se ne bi potopil):

Zahodna družba je nerešljiva in sicer:
-ker tisti, ki niso hinavci in kradejo drugim, da imajo lagodno življenje nimajo več "strank" oz. se nekatere "stranke" uspešno upirajo oz. je število ljudi iz alineje 2 preveliko,
-ker tisti, ki so hinavci in živijo lagodno (a si ne priznajo) na račun kraje drugim, nimajo nikakršne želje po zmanjšanju svojega lagodnega življenja kamoli priznanju, da je to potrebno storiti in se tolažijo z občasnimi dobrodelnimi in ekobio akcijami in na vso moč iščejo oz. so našli pištolo in se streljajo v kolena,
-ker je zaradi lagodnega življenja prišlo do totalne degeneracije in bo čez nekaj let kljub starosti nad 30 let povprečen prebivalec zahodne družbe na mentalnem nivoju petletnika in fizično nesposoben za zagotavljanje lastnega preživetja v svetu ki prihaja,
-ker je zaradi tretje alineje število mentalno bolanih z izkrivljeno podobo realnosti tako veliko, da vplivajo na samo mentalno zdravje družbe (lemming effect),
-ker so druge družbe bolj vitalne in v vzponu in ker bodo pogruntale da je prva alineja povsem kul varianta.
Odgovori
Evo me draga v pokroviteljski vlogi..

Tu imaš primer venezuele..

[url="http://www.eutimes.net/2011/11/venezuela-pulls-gold-reserves-from-western-banks/"]http://www.eutimes.net/2011/11/venezuel ... ern-banks/[/url]

Tu imaš primer nemcev..

[url="http://www.zerohedge.com/news/2012-10-24/why-did-bundesbank-secretly-withdraw-two-thirds-its-london-gold"]http://www.zerohedge.com/news/2012-10-2 ... ondon-gold[/url]


Tako da ja bom pokroviteljski ker očitno ne poznaš zadeve.
Vse države na svetu imajo svoje zlate Rezerve v različnih ZAHODNIH bančnih ustanovah, nekaj jih pa imajo tudi doma.
Največkrat pa so te rezerve v Švici, New York gold reserves ali London city.

Tu pa naprej..
Demand for gold falls 11 per cent as Chinese pull back

China Launching Gold Backed Global Currency!

Kot vidiš jemljejo svoje zlato nazaj in ga pretapljajo in kupujejo vso zlato, ki se ga lahko dokopajo.

"China is busy recasting all of their gold reserves into smaller one kilo bars in order to issue a new 'gold backed' global currency.This is no doubt the reason for the recent trade agreements with Russia, Japan, Chile, Brazil, India, and Iran. Expect to see more nations sign new trade agreements with China in the near future.

GATA now estimates that 80% of the gold (40.000 metric tons) supposedly stored in the vaults/allocated accounts of the bullion brokerages is long gone. Clients retrieving their allocated gold have had much trouble in doing so, and when they do manage to take possession, their gold does not bear the registered serial numbers they are supposed to. One can only wonder how much of the allocated gold is now 1 kilo bars. Additionally we now read that China is interested in purchasing Gold mines.


China is well along an ambitious plan to recast large gold bars into smaller 1-kg bars on a massive scale. A major event is brewing that will disrupt global trade and assuredly the global banking system. The big gold recast project points to the Chinese preparing for a new system of trade settlement. In the process they must be constructing a foundation for a possible new monetary system based in gold that supports the trade payments. Initally used for trade, it will later be used in banking. The USTBond will be shucked aside. Regard the Chinese project as preliminary to a collapse in the debt-based USDollar system. The Chinese are removing thousands of metric tons of gold bars from London, New York, and Switzerland. They are recasting the bars, no longer to bear weights in ounces, but rather kilograms. The larger Good Delivery bars are being reduced into 1-kg bars and stored in China. It is not clear whether the recast project is being done entirely in China, as some indication has come that Swiss foundries might be involved, since they have so much experience and capacity."


In ja seveda se gre za naravne resurse ampak eni že desetletja neumno verjamejo, da se gre za človekove pravice ali svobode.
In Problem je ker mi od tega nimamo nič.Sej mi nimamo poceni bencina ali nafte imamo lopove, ki nas obirajo kot zmešani dokler morajo za to isto nafto naši ljudje rizkirati življenja!

A ti veš koliko stane liter bencina v emiratih 0,30 centov v S. Arabiji 0.13 centov dolarja kar je manj kot 8 centov € mi pa moramo stvar 20 krat preplačat pa še biti hvaležni za to!
Če pa bi en privatnik hotel najeti tanker, pripeljati nafto ali bencin ter ga z vsemi stroški prevoza,marže in davka prodajati za 45 ali 60 centov pa vseeno imeti ogromen zaslužek, bi verjetno bil takoj razglašen za terorista.

Če nas imajo države za budale za čredo ovc, folk pa racionalizira njihove razloge zakaj je temu tako in da je to normalno in od vekomaj!
Odgovori
Veš kako pravijo najbolj nevarni so tisti, ki mislijo da nekaj vedo... s tem končujem "brušenje leče".
Odgovori
No, gremo še malo po tujini:

http://http://nbclatino.com/2013...olice-say/
Odgovori
"darkob" Napisal:No, gremo še malo po tujini:

http://http://nbclatino.com/2013...olice-say/
No, v tej zgodbi definitivno nekaj manjka, oz. nekdo od udeležencev laže, kot pes teče...
Odgovori
[url="http://www.hyscience.com/archives/2013/01/82_year-old_man.php"]http://www.hyscience.com/archives/2013/ ... ld_man.php[/url]
Odgovori
"Mato" Napisal:2. To delajo zato, ker se kapitalski tokovi selijo v Azijo in bodo ob primernem času dumpal ameriške obveznice oz. to je vse municija za bitke v valutni vojni (tale trenutek poteka huda bitka med Japonsko, Ameriko in Evropo - primarno) in bodo imeli Yuan, ki bo baziral na zlatu in bo "zaupanja vreden"

Točno in natanko to se bo zgodilo. Morda ne še tako kmalu, ker zdej jim podcenjenost Yuana koristi za izvoz, pa preden strmoglavijo dolar ga morajo menjat v kaj drugega (zlato, pa recimo ga podturijo Evropi s kupovanjem dolgov, da bodo kasneje lastniki) ... ampak ko ZDA enkrat ne bodo več imele kupne moči (beri: Ben Shalom Bernanke bo "naštampal" preveč "papirja") in se bodo trgi preselili drugam, bodo vezali Yuan na zlato in kar naenkrat ga bodo hoteli imet vsi, tudi papir, ker bo "redeemable in gold".
Odgovori
[img]{SMILIES_PATH}/icon_rolleyes.gif[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=jqMxM0pHAmA#!
Odgovori
Biznis pač verjetno če bi blo kej takega tu bi se tudi splačalo počekirat, če se skriva med vso "odpadno" robo kak dragulj (recimo stg44 ki ga je tetka v ZDA hotela dat na uničenje za 100$ pa so ji prijazni policaji pojasnili, da je zadeva malce predraga da bi kr v peč šla...).


Aja pa sej ga mamo [url="http://www.egun.de"]www.egun.de[/url] [img]{SMILIES_PATH}/icon_smile.gif[/img]
Odgovori
pred časom je tudi slovenska policija imela "akcijo". če si prinesel pirotehniko si dobil se mi zdi sladkarije.
pa so pubeci nosili petardo po petardo...
Odgovori
[url="http://p.washingtontimes.com/news/2013/jan/29/the-cop-killer-bullet-myth/"]http://p.washingtontimes.com/news/2013/ ... llet-myth/[/url]
Odgovori
[url="http://forums.corvetteforum.com/politics-religion-and-controversy/3209046-connecticut-gun-violence-hearing-senator-beth-bye-on-facebook-twitter-plus-videos.html"]http://forums.corvetteforum.com/politic ... ideos.html[/url]


Strah nič drugega kot strah... Banda dobro ve kaj počne in jih je neskočno strah, da jim bo ljudstvo nekoč izstavilo račun.

Pozabljajo pa da je smrt od metka bistveno lepša od drugih manj sofisticiranih načinov zadnje poravnave...
Odgovori
Pazite se airsoftičev mogoče doma predelujejo krepela v brzostrelke [img]{SMILIES_PATH}/icon_twisted.gif[/img]

*problem seveda izhaja iz kretenske zakonodaje v ZDA kjer je AR15 Lower, orožje ,upper pa ne ,to je res zakonska perla , možno je, da ta tajvanski lower za airsoft narejen na dimenzije pravega lowerja ,kar ne bi bilo čudno saj tudi Izhmash na primer airsoft saige dela čisto na pravih saigah.

http://www.youtube.com/watch?v=Y2sWiZ8BizI

Attached files [Image: 1996_c042e7827d345b83c680feec0ff371c5.jpg] [Image: 1996_e4e3f5cd1fe6fbbf237ae996aab677df.jpg]
Odgovori
http://www.youtube.com/watch?v=KztkvfeyO80
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)