Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TEKMOVANJE IDPA - REZULTATI
#1
REZULTATI TEKMOVANJA IDPA - 27.09.2008 - BOHINJSKA BELA

Z dnem 27.09.2008 smo na željo članov pripravili strelsko tekmovanje v IDPA disciplini. V lepemu vremenu na Bohinjski Beli se je udeležilo lepo število tekmovalcev, ki so se pomerili med seboj.
Če se bo v bodoče še pokazal interes za to zvrst steljanja, ga bomo ponovno organizirali.

Rezultati:
1. BOŠTJAN MANDIČ - 115 točk
2. GORAN ČEKEROVAC - 113 točk
3. ALEŠ HABIČ - 111 točk
4. BORUT PROŠEK - 109 točk
5. MITJA HABIČ - 106 točk
6. VITO SELAN - 101 točk
7. ROBERT ČUKLIČ - 99 točk
8. SILVO ČERTALIČ - 98 točk
9. ROBERT RADIVOJEVIČ - 97 točk
10. SAŠO HIL - 95 točk

Lep pozdrav vsem nastopajočim in ostalim obiskovalcem, ki so se tekme udeležili.

Predsednik:
Boris Zafran
Odgovori
#2
Očitno ne vem veliko o IDPA, saj še za nobenega od vas nisem slišal, da bi sploh kdaj bil na tekmi IDPA v Sloveniji.
Mogoče se pa motim.
In po kakšni regulativi dobiš končni rezultat tekme IDPA v nekakšnih točkah? [img]{SMILIES_PATH}/icon_eek.gif[/img]

Tukaj pa nekaj ne štima.... [img]{SMILIES_PATH}/eusa_naughty.gif[/img]
Odgovori
#3
To pa sigurno ni bla IDPA tekma, ker potem bi bil tud jaz napisan. In točkovanje je tudi drugačno kot pri IDPA-ju. [img]{SMILIES_PATH}/eusa_naughty.gif[/img]
Razen če ste samo points downe šteli.
Odgovori
#4
Pozdravljeni,

1. Lepo je , da se vaši člani zanimajo za IDPA in da ste jim organizirali takšno tekmo.
2. Pred samo organizacijo pa bi bilo dobro, da si preberete tole: [url="http://www.idpa.com/Documents/IDPARuleBook2005.pdf"]http://www.idpa.com/Documents/IDPARuleBook2005.pdf[/url] in mogoče ogledate tole: [url="http://www.idpa.si"]http://www.idpa.si[/url] Potem vam bo jasno, da se vsaka IDPA tekma oziroma strelska vaja lahko konča samo z nekim končnim časom in NIKOLI [img]{SMILIES_PATH}/icon_redface.gif[/img] z točkami.
3. Če boste še kdaj organizirali IDPA klubsko tekmo vam bomo rade volje nudili strokovno pomoč. SDSA [url="http://www.idpa.si"]http://www.idpa.si[/url] vam je pripravljena nuditi vse odgovore in seveda pomoč.

Uživajte v streljanju, predvsem pa bodite varni.

LP, SOI Renar Dušan

P.S. Še vedno si niste vzeli niti toliko časa, da bi prebrali navodila za uporabo ... [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img] Glej: [url="http://strelec.si/forum/viewtopic.php?f=1&t=882"]viewtopic.php?f=1&t=882[/url] , kjer smo vse to že prediskutirali.
Odgovori
#5
Lepo povedano.
Vabim tudi vse tekmovalce te takoimenovane IDPA tekme na naslednjo tokrat res IDPA tekmo.
Če vam je bil všeč Knajp sem prepričan, da boste nad pravo kavo navdušeni.

Lepo vabljeni.
Odgovori
#6
Ne vem od kje toliko ljubosumja. Od kje Vam sploh toliko volje da se ukvarjate z drugimi. Vsekakor Vas bomo poklicali če vas bomo rabili. A zaenkrat Vas ne! Se čudite? Ni razloga. Namreč sami v tem društvu uživamo pa čeprav kakšna disciplina ni izvedena po ("ps" u) Pa ne razumite napak, tudi mi se ne vtikamo v vaše rezultate, bog ne daj točke. Verjamem pa da to obvladate - a brigajte se zase! Seveda Vas bomo poklicali v kolikor bi Vas potrebovali. Nč bat, bi rekel moj otrok
Pa lep pozdrav vsem, ki to pišete. In lep dan Vam želim

p.s. rajši pojdite na kak izlet z otroki,ženo,prijatelji.... Ostale pa pustite pri miru. Tudi mi vas ne bomo motili. Obljubim
Odgovori
#7
Pozdravljeni vsi, sploh pa "deadeye",

kot prvo moram povedati, da je bila tekma izvedena kot interna tekma - samo za naše člane in ne za ostale. Zato bi želeli, da se vzdržite komentarjev in ostalih negativnih ocen.
Zelo dobro poznam pravila IDPA saj sem bil med prvimi, ki smo začeli to zvrst streljanja v Sloveniji, kot pa sem že omenil smo to tekmo izpeljali kot nam je ustrezalo, glede točk, ki vas motijo, pa smo jih uvedli za našo tekmo. Mi smo uživali.

Želimo, da v bodoče svoje komentarje obdržite zase, saj tudi mi ne komentiramo vaših tekmovanj, ki jih organizirate.

pa še to.........pridružujem se izjavi našega člana, kot vam je povedal in vam dal nasvet, da raje pozitivno izkoristite svoj prosti čas. .......po izletu, pa vas jaz z veseljem povabim na dobro - pravo kavo.

Lep večer še naprej,
Boris Zafran
Odgovori
#8
V koliko se izražate "IDPA tekma", tekma po IDPA pravilih, itd... in je že na daleč razvidno, da se zadeva od pravega IDPA streljanja bistveno razlikuje, zna marsikdo priti do ugotovitve, da učite udeležence tovrstnih tekmovanj (pa čeprav samo na klubski ravni) neko "krivo vero" in mečete potencialno slabo luč na pravo IDPA streljanje.

Mogoče bi bilo bolje, če bi se v bodoče izražali v stilu: Prirejamo strelsko tekmovanje, ki je PODOBNO strelski disciplini IDPA.

p.s. Interna tekma ali ne ... podatke o vaši IDPA tekmi ste objavili na forumu kar pa je pritegnilo pozornost tistih, ki se trudijo in zagotavljajo, da IDPA streljanje ostane na nekem uglednem nivoju.

lp
Odgovori
#9
Tukaj pa čutim dolžnost da se oglasim še jaz!

G. Zafran:
Ko ste objavili rezultate Vaše tekme na tem forumu, ste dali možnost VSEM uporabnikom foruma, da izrazijo svoje mnenje (pa če so bili povabljeni, oz. so sodelovali na tekmi ali ne). Če se oglasi toliko različnih uporabnikov foruma z negativnimi pripombami, bi bilo zelo smiselno razmisliti o tem, da vse pa le ni v redu, ter kritiko sprejeti dostojanstveno in v prihodnje ne provocirati s takšnimi objavami!! In s tem, ko ste napisali "TEKMOVANJE IDPA...", ste pokazali nespoštovanje in preziranje:
- prvič do vseh tistih, ki IDPA tekmovanja organizirajo, in se trudijo za promocijo in ohranitev te strelske discipline na čim višjem nivoju, ter spoštujejo in upoštevajo pisana pravila, ki pač veljajo v tej disciplini,
- drugič do vseh nas, ki se udeležujemo IDPA tekmovanj, ki jih organizirajo oz. odobrijo tisti, ki so za to pristojni in pooblaščeni (v SLO je to zveza SDSA-SZDS),
- tretjič (kar je pa po mojem mnenju še najhuje) do vseh tistih, ki so se udeležili te Vaše kvazi "IDPA tekme", ker so mislili, oz. Ste jih prepičali, da jim nudite eno, dobili so pa očitno nekaj čisto drugega (pa če so bili z ponujenim zadovoljni ali ne) - kar je nekako tako, kot če bi povabili še nekaj ljudi, da se vsedejo v prazni garaži z Vami na tla, potem pa bi jih prepričevali, da sedijo z Vami v luksuzni limuzini, ter
- četrtič do vseh tistih, ki IDPA še ne poznajo in se za to disciplino zanimajo, pa morajo potem brati takšne prispevke tukaj na forumu - vse to škodi ugledu strelske discipline IDPA, ker nepoznavalca bega in se mu lahko porajajo dvom in moralni zadržki glede discipline same kot take.

Razmislite vsi skupaj, ali boste sedeli na tleh v garaži in si limuzino samo domišljali, ali pa boste prisedli, ter doživeli pravo limuzino - mišljeno v prenesenem pomenu seveda!

Z vsem spoštovanjem do vseh, ki se trudijo, in z namenom ohranjanja dobrega nivoja, ter ugleda v vseh strelskih disciplinah z svojim delom dajejo pozitivni zgled drugim.

Marijan




... no in še nekaj g. Zafran: Če je to Vaša najboljša - taprava kava, ki jo lahko ponudite - bom raje pil čaj!...
Odgovori
#10
Dovolj jasno povedano.
[img]{SMILIES_PATH}/icon_cool.gif[/img]
Odgovori
#11
Vidim da nikakor ne morete "preboleti " te tekme. Celo imate se za nekaj več... To se jasno čuti iz vaših pisanj. A naj vas to ne zavede. Tudi ribiči se imajo za nekaj več , če bi vprašali lovce bi tudi oni trdili da so nekaj več.... Zato bo najbolje pustiti zadevo pri miru. Mi bomo ostali v klubu v katerem smo zadovoljni (seveda,če bomo rabili nasvete vas bomo o tem obvestili) Vi pa ostanite tam kjer ste - z zavestjo, da ste "nekaj več". Lep pozdrav vsem skupaj


.... verjemite da sta kava in čaj pri nas odlična .... vabljeni na naše tekme,ki so čudovite in namenjene človeku ..... ne napihovanju
Odgovori
#12
[url="http://ringreport.net/index.php?option=com_content&view=article&catid=15:slovenija&id=112:idpa-akcijsko-streljanje-s-pravimi-naboji"]http://ringreport.net/index.php?option= ... imi-naboji[/url]

Vsaj tole si breberte. da boste vedli kaj je IDPA, ker Vi 100% niste streljaji tekme v IDPA načinu. Če pa ste pa vsaj teme odpirajte po IDPA in ne pod natačno streljanje. [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img]

Attached files [Image: 1592_28f4f47417f60561346fefecae54b6a6.JPG] [Image: 1592_95b2c3b3e50e905681452ca520023e92.JPG] [Image: 1592_9f6b6095b47e9e3dc9685b7bec5aa1dc.JPG] [Image: 1592_c06715541c756d7419e0d5a2a1de1e01.JPG]
Odgovori
#13
Spoštovani g. Marijan,

misel mi ni dala miru, ko sem bral vaš odgovor na forumu, in se sprašujem, zakaj vse to ali je sploh potrebno. Samo kritike poslušamo. Zelo redko kdo koga pohvali, in reče super organizacija ali kaj podobnega. Oprostite gospodje, to velja za tiste, ki podobno razmišljate. Verjemite, da imamo za take podvige premajhen maneverski prostor.
G. Marijan, vas članek je zelo žaljiv ne samo za nas, temveč tudi za vas in zvezo IDPA. Mi nismo z našo tekmo nikogar užalili, blatili ali metali slabo luč na zvezo IDPA. Očitno ste dober govornik niste pa dober retorik. Malo ste pomešali vse skupaj saj garaža in limuzina nimata nobene zveze z IDPA streljanjem. Ali se potem vprašate, kdo meče slabo luč. Prosim vas.
Mi se trudimo, da naši člani spoznajo vse zvrsti streljanja tudi IDPA,IPSC, SPSC ali pa EDPA kakorkoli se že vzame mislim, da imajo tudi oni možnost. Lahko pa tudi čisto na individualnem področju brez kakršnekoli privolitve kogarkoli. V vednost že samo ime IDPA pove, da je to odprta športna disciplina, ki jo lahko strelja vsak tekmovalec v Sloveniji, če ima pač možnosti, in veselje.
Verjemite, da nismo taki laiki na tem področju je pa res, da se nismo rodili vsi z znanjem tako kot nekateri pišejo, da vse vedo in znajo, spoštovani g.Marijan.
Vaše kritiziranje je vaš izraz moči, ki bi jo lahko porabili na kakšni dobri tekmi. Kakorkoli že, to naj velja za vse tiste, ki ste tako nestrpni. Mislim, da ne spadate med športne strelce. To je mnenje še marsikoga, ki bere ta forum; če smo koga užalili se mu opravičujemo.
Sprašujemo se ali ste mogoče sprivatizirali to zvezo za praktično streljanje. Res hvala za vaš vzajemni trud. Naj bo tokrat dovolj. Naslednjič bomo izbrali drugo ime, da boste bolj mirni, mi pa bomo z ustanovitvijo nove zveze za praktično streljanje streljali brez vaših očitkov.

Predsednik SZPS:
Boris Zafran
Odgovori
#14
Zaradi kakšnih malenkosti in bedarij se vsi sekirate in pljuvate en po drugem...

Tako kot sem že med vrsticami predlagal. Usedimo se skupaj, se dogovorimo, pa se bomo vsi imeli luštno.
Prav žalostno je koliko nekih kvazi disciplin (kjer je na koncu za strelca vse enako ali vsaj podobno), nekih zvez in ne vem kaj še imamo. Strelcev je pa vse skupaj nič. Za tekme si hodijo organizatorji v zelje pa čeprav jih je res zelo malo. Na isti dan tekme. Velikokrat bi si rad vsaj ogledal kakšno tekmo. Pa na eni delam, pomagam fantom postaviti zadeve, odsodim pa se še komaj najde čas zame. Za tistih nekaj strelov. Obenem je na drugi lokaciji neka druga tekma, na katero bi šel z veseljem - pa ne morem.
Zadnjič je bil lep primer enega od svežih organizatorjev, ko je pozval na koordinacijo termina tekme. Lep primer - izvlecite kaj iz tega. Veliko je tekmovalcev, ki bi se udeležili ene ali/in druge tekme, pa nimajo možnosti. Dogovor, malo pametnejše cene, nekaj več razumevanja za strelca in vse bo. Za nas in za vas.
Kar pa se tiče stilov... Prav je, da ostanejo taki kot so. Večvrstnost je ravno tista, ki jih dela interesantne. Zato pa je tako, da je za vsakogar nekaj. Prosim ne pokvarite tega z nekimi multipraktik rešitvami.
Rešitev je na dlani. Vzameš nekaj iz te discipline, nekaj iz one, prilagodiš svojemu okusu in potrebam in imaš novo disciplino. Tako enostavno je to. Samo potem je ne mešaj z originalom. Saj imaš svoj original.
Povej Boris, se bomo usedeli kot že večkrat in bomo stvar naredili. Sem prepričan, da se vse da.
Pa ne pozabite uživat v tem športu.

Attached files [Image: 1935_742cdd60fda7451523354abdbf93e7a1.JPG] [Image: 1935_e52762f8f68879ac83f17e17c7c971bf.JPG]
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)