Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VABILO na drugi krog LIGE KOPTEX - 2013
#1
Spoštovani člani zveze in tekmovalci Lige KOPTEX-2013....
S tem VABILOM vas ponovno vabimo na strelsko tekmovanje, ki ga tokrat za spremembo organiziramo na pokritem strelišču, tekmovanje bomo izvedli v soboto, dne 02.02.2013 na centralnem Ljubljanskem strelišču Dolenjska cesta 11, s pričetkom ob 09.30 uri. Prosimo vse udeležence, da se držite navedene ure.
Doseženi rezultati se bodo šteli v skupni rezultat lige v naslednjih panožnih disciplinah.

Pištola VK...30 strelov
Revolver VK....30 strelov
Tarča se po želji tekmovalca zamenja..probni streli se obvezno lepijo v prisotnosti sodnika.

MK puška optika - 50m....20 strelov
MK puška diopter - 50m...20 strelov

Tekmovalec tekmuje v ležečem položaju...dovoljen sprednji in zadnji naslon.
V kolikor nam bo dopuščal čas, bomo izvedli še disciplino z MK pištolo in revolverjem...

Prvi trije tekmovalci prejmejo praktične nagrade, ki jih podarja trgovina HARVEY NORMAN (1 sobni sesalnik,2 oblikovalec las, 3 ožemalnik sadja). Skupni rezultat v navedenih disciplinah.
Ostali tekmovalci prejmejo priznanja do tretjega mesta.
Za vse nastopajoče in ostale obiskovalce je zaželjeno, da upoštevajo red strelišča, navodila sodnika in organizatorja.
Želimo vam veliko lepih zadetkov....

org:SZPS
Odgovori
#2
"str Napisal:"... strelsko tekmovanje, ki ga tokrat za spremembo organiziramo na zaprtem strelišču..."
Nisem bil že dolgo na tem strelišču, a kolikor vem, je zaprtega tipa le za zračno orožje ( kot veleva pravilnik ), za vse ostalo pa je pokritega ( kot dovoljuje pravilnik ) in nikakor zaprtega tipa, kot je recimo Dum Dum. Verjamem, da je to le lapsus organizatorja. Se motim?
Koliko tekem omenjene lige pa bo na sporedu v celi sezoni ( predvidoma ) in koliko ( točno ) jih bo štelo v skupnem seštevku?
Pri negativni oceni ugleda, prosim za komentar, ker bom drugače sklepal, da gre za čisto zlobo  Mrgreen
Odgovori
#3
"str Napisal:Za vse nastopajoče in ostale obiskovalce je zaželjeno, da upoštevajo red strelišča, navodila sodnika in organizatorja.
Želimo vam veliko lepih zadetkov....

org:SZPS

Ali je red na strelišču, navodila sodnika in organizatorja samo zaželjeno upoštevati, ali je to NUJNO ?
Če so tu samo želje, je varnost več kot vprašljiva ! [img]{SMILIES_PATH}/eusa_wall.gif[/img]
Odgovori
#4
Pridem
Dvom je začetek vsega sranja.
Odgovori
#5
"cera Napisal:"Pridem"
Takšen namen sem imel tudi jaz. Za razliko od mnogih, ki pridejo streljat in se zabavat ob kulinariki ( tokrat ni omenjena ), bi jaz rad predvsem tekmoval. Kot lahko vsi vidite, mi "strela" na vprašanja ne odgovarja ( so pretežka? ) in kako se naj potem odločim za sodelovanje v ligi, če nisem seznanjen s tekmovalnim sistemom? Lahko pa bi prišel na to tekmo in odstrelil le eno disciplino ( ne bi se rad vmešal v dobitnike nagrad, ker je prva že oddana [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img] , druge ne potrebujem [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img] ... ), a bi moral prej vedeti, če je strelski jopič ( poleg orožja osnovni del športne opreme tekmovalca v disciplinah z dolgocevnim orožjem ) na njegovih tekmah že dovoljen - uporabil bi ga namesto zadnjega naslona, ki me ne zanima...
Glavno je, da me ne bo nihče pogrešal. [img]{SMILIES_PATH}/icon_smile.gif[/img]
Pri negativni oceni ugleda, prosim za komentar, ker bom drugače sklepal, da gre za čisto zlobo  Mrgreen
Odgovori
#6
Pridem...če ne bom spet službeno odsoten v kakšni tretji državi spet
Bruno Petrović
Odgovori
#7
Karlo..moj odgovor je sledeč..glede pravil v naši ligi so zelo preprosta, tekmovalec mora le aktivno sodelovati v disciplinah, ki se točkujejo skozi vse leto.Glede ostalih pravil, uporabe jopiča, in rokavic se ne uporablja, če pa imaš željo po udeležbi, si pa vabljen osebno z mojim povabilom, če sprejmeš nastop izven konkurence
Pravila so, da mora tekmovalec tekmovati v vseh štirih disciplinah, če se hoče plasirat v tretji krog lige. Glede pogostitve te pa naj ne skrbi, naših tekmovalcev nisem še nikoli pustil lačne, in žejne pred pragom.Karlo mislim, da tole ni pretežka vsebina.

lp
Odgovori
#8
Boris, hvala za odgovor iz katerega se ne da razbrati, koliko tekem šteje za ligo, kar bi moral biti eden od osnovnih podatkov že pred začetkom prve tekme.
Hvala tudi za povabilo, ki ga ne morem sprejeti, saj sem ti napisal, da me zanima tekmovanje in ne le streljanje, kaj šele streljanje izven konkurence.
Nič hudga. Organizatorjev, ki jih strelski jopič ne moti, je dovolj in pri njih se bom občasno pojavil, brez vezave na ligo.
Pri negativni oceni ugleda, prosim za komentar, ker bom drugače sklepal, da gre za čisto zlobo  Mrgreen
Odgovori
#9
Boris...kar smo še mi, po pa doug nč =) se vidmo u soboto v strelskem pulovrju Strela, v katerem bo zabavno strelat in seveda pomalcat kot vedno...mogoče pa na koncu še kaj odnesem =)
Bruno Petrović
Odgovori
#10
Bruno ti si car..hvala za dober komentar.. [img]{SMILIES_PATH}/slam.gif[/img]
Odgovori
#11
Bravo Bruno res dober komentar s katerim si osvojil eno od stopničk na prihodnji tekmi. Strela zna nagraditi zveste privržence [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img]
Odgovori
#12
[img]{SMILIES_PATH}/extra_rolling.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/extra_rolling.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/extra_rolling.gif[/img]
Odgovori
#13
Hvala za pohvale komentarja. Se vidimo jutri. Sej bondost tretje mesto da ne bo prevec pritozb ker itak nimam namena strelat. Sej so trije komentarji zadost za uvrstitev na stopnicke a ne.
Bruno Petrović
Odgovori
#14
Aja trije komentarji te brez streljanja povzpnejo do tretjega mesta? Ce bos streljal je pa prvo zagotovljeno? Potem ti v naprej cestitam za dobro uvrstitev. [img]{SMILIES_PATH}/icon_smile.gif[/img]
Odgovori
#15
Rezultati drugega kroga Lige Koptex-2013, ki smo ga izvedli z dnem:sobota 02.02.2013. Vsem tekmovalcem se zahvaljujemo za številčno udeležbo, prav tako tudi ostalim, ki so sodelovali pri logistiki tekmovanja (Petra, Bojan, Peter in Boško).

Rezultati po disciplinah:

Revolver VK:

Mesto: tekmovalec: rezultat:
1. - Lado Kržič 283
2. - Bruno Petrovič 279
3. - Zlatko Kreft 264
4. - Dušan Seražin 263
5. - David Tkalec 257
6. - Mitja Habič 256
7. - Iztok Kozlevčar 254
8. - Samo Stanovšek 251
9. - Dušan Korelc 249
10. - Luka Cerar 230

Pištola VK:
1. - Luka Štern 270
2. - Vlado Kržič 267
3. - Zlatko Kreft 264
4. - David Tkalec 263
5. - Dušan Seražin 260
6. - Luka Cerar 259
7. - Bruno Petrovič 257
8. - Mitja Belovič 249
9. - Primož Zadnikar 230
10. - Emil Novak 229

Mk puška Optika 50m:
1. - Luka Štern 184
2. - Zlatko Kreft 183
3. - Vlado Krič 181
4. - Ervin Černuta 179
5. - Robert Žohar 173
6. - David Tkalec 157
7. - Luka Cerar 156
8. - Aleš Habič 151
9. - Maja Primožič 149
10. - Mitja Habič 139

MK puška - diopter 50m:
1. - Luka Štern 199 [img]{SMILIES_PATH}/eusa_doh.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/slam.gif[/img]
2. - Zlatko Kreft 186
3. - Vlado Kržič 182
4. - Dušan Seražin 179
5. - Emil Novak 174
6. - Vijko Kos 167
7. - Dušan Korelc 161

MK pištola:
1. - Luka Štern 180
2. - Vlado Kržič 172
3. - Zlatko Kreft 167
4. - Kris Bertalanič 163
5. - Emil Novak 152
6. - Boško Stamenov 149
7. - Boris Zafran 140
8. - Maja Primožič 129

Skupni zmagovelec drugega kroga Lige Koptex 2013: Prvo mesto je zasedel Vlado Kržič..prejemnik nagrade Harvey Norman...drugo mesto je zasedel Luka Štern..prejemnik nagrade...tretje mesto je zasedel Bruno Petrovič...prejemnik nagrade..čestitke vsem trem, prav tako tudi ostalim udeležencem tekmovanja.. [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img]
Tekmovanje Liga Koptex se nadaljuje..tekmovanje načrtujemo v bližnji prihodnosti, odvisno od vremena..obvestilo bomo objavili na Strelcu, do takrat pa lepo pozdravljeni.

org: SDVV [img]{SMILIES_PATH}/slam.gif[/img]
Odgovori
#16
"Bruno///Po Napisal:"... Sej bondost tretje mesto da ne bo prevec pritozb ker itak nimam namena strelat. Sej so trije komentarji zadost za uvrstitev na stopnicke a ne."
Bravo Bruno!! [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] Po katerem ključu ( razen po citiranem ) se da osvojit tretje mesto v skupni uvrstitvi le z dvema nastopoma ( toliko tvojih se vidi v razpredelnici ) od "navedenih disciplin" ( v razpisu so navedene štiri + ena in vseh pet je bilo izvedenih )?
Vprašam, ker po matematičnem ključu, ki ga uporabljam, nikakor ne pridem do pravega seštevka. Verjetno se mi je pokvarla ključavnica. [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img]
P.S.: Nič osebnega, le v nekaj bi se rad še enkrat prepričal.
Pri negativni oceni ugleda, prosim za komentar, ker bom drugače sklepal, da gre za čisto zlobo  Mrgreen
Odgovori
#17
Na Krefta so pa pozabil [img]{SMILIES_PATH}/icon_question.gif[/img]
Odgovori
#18
"ben Napisal:Na Krefta so pa pozabil [img]{SMILIES_PATH}/icon_question.gif[/img]
Kreft, ja, kje je Kreft? Kakorkoli obračaš in vrtiš njegov seštevek 4 disciplin R+P+MK_o+MK _d (897) pade med Kržiča (913) in Šterna (653).

v današnjih razburkanih časih je lepo, ma kaj lepo, prav pomirjujoče, videti da se nekatere stvari ne spreminjajo. Sonce še zmeraj vzhaja na vzhodu, Janša trdi da je čist kot teflon, Strela pa mučka z rezultati kot vedno. Še dobro, da je napisal "prvi trije tekmovalci prejmejo praktične nagrade", nikjer pa po kakšnem ključu jih bo določil...

Attached files [Image: 2525_63ddca2eb7e4233f094299d70f75b89f.jpg]
Stane vse vidi, Stane vse ve...
Odgovori
#19
Ajga Zlatko, tko kot sm ti predhodno napovedal spet nisi dobil zaslužene nagrade. Upam, da si vsaj vzel dvojno malico [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img]
Odgovori
#20
Tukaj bom odgovoril na vaše neumesne komentarje, čeprav je to čisto moja dobra volja z upanjem, da bo vam zadoščeno.Pod prvo, našega sistema ocenjevanja žal ne poznate. V finalu za nagrade, so bili trije kandidati (I in II krog) Tekmovalec, ki bi moral tekmovati v drugem krogu je bil žal, odsoten zato je nagrado prejel nekdo drug, ki je imel rezultat temu primeren. Kar se pa tiče g.Krefta je pa prejel priznanja za svoje dosežke, je pa res časi so malo drugačni..kot nekdo omenja...prideš na tekmovanje in pobereš vse nagrade...žal je to pri nas sedaj malo drugače, se je treba pač potruditi, da osvojiš kakšno nagrado v Ligi je potrebno, da tekmovalec sodeluje in tekmuje, s tem ima tudi pravico do razpisane nagrade. V letošnjem letu imamo lep nagradni sklad, zato bomo nagrade podeljevali najbolj zasluženim tekmovalcem, ki tekmujejo v ligi Koptex-2013. Kar se pa tiče odprtih tekmovanj so pa pravila bolj enostavna..prideš zmagaš in odneseš nagrado.
Glede hrane in ostalih napitkov, si lahko tekmovalec postreže po svoji volji, zato je vmesni komentar popolnoma odveč.
Upam, da je to dovolj, predlagam g,Svetek, da svojo energijo porabi za kakšno bolj izvirno debato, kar sem mu že nekajkrat predlagal ima pač trdo kožo Svizca....ja tukaj se vidi bonton, ki si ga bo moral žal še pridobiti.Predlagam ti, da naslednjič ne blatiš našega društva..to je moj nasvet..da o ostalih zadevah ne komentiram....pusti politiko naj gre svojo pot, ne spada v ta kontekst...pojdi za nekaj časa še v svoj brlog..ko bo čas pokukaj ven, in naznani nov letni čas.
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)