Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomoč za uporabnike starega foruma
#21
hvala
Odgovori
#22
Kot bi s pištole pršu na fračo ! ~X(
Odgovori
#23
Začasno vklopljen drugačen izgled, dokler ne rešim neke tehnične zadeve... :-w
administrator / Strelec.si
Odgovori
#24
Ajej, skropucalo, se bom raje navadil na lovski forum!
Odgovori
#25
grozota
Odgovori
#26
Malo se sprostite nekateri.

Stari forum je bil zamenjan zaradi tehničnih razlogov, katerih ne bom detajlno razlagal. Zato je bila sprva ideja, da se novi poveže s portalom, kar se je vmes izkazalo za težko izvedljivo. Zato je bilo treba ad-hoc pripraviti začasno novo rešitev, na kateri se trenutno dela non-stop. Trenutno je na forumu **začasno** vklopljen najbolj preprost izgled, medtem pa se dela nova maska. Tudi na funkcionalnosti se dela, čeprav je večina že popolnoma delujočega. Zadnje dni delam(o) tudi po 20 ur na dan in se trudim(o) da bi bilo čim prej vzpostavljeno trajno stanje.

Zato preden nekateri tako mimogrede samozavestno pljunete čez trud, ki ga jaz in moji tehnični pomočniki vložimo v to, da bi bilo strelski druščini pod alpami lepše, krepko vdihnite in dolgo izdihnite. In to nekajkrat. Takšnih in drugačnih sveznalcev, ki znajo dati od sebe samo kritiko, brez dobronamernih pripomb, predlogov ali (bognedaj) celo roke pomoči, ne rabimo. Sploh ne vem na kaj pripombe letijo? Ali ste sploh preizkusili kako forum deluje? Našli kakšno od dobrih stvari (katerih je precej)? Ali je narobe samo to, da pač ni več tako kot ste bili vajeni?

Vsi normalni uporabniki bodo seveda pripravljeni počakati kakšen dan, da se vse skupaj postavi v primerno stanje. Kdor pa se ukvarja samo z izgledom in ne z vsebino ali se ne zna prilagoditi spremembam, bo pač malo težje shajal.

Še enkrat - portal in forum sta spremenjena. Portal bo ostal več ali manj tak kot je, forum pa bo vizualno spremenjen in preveden v slovenščino, po strukturi pa se v glavnem ne bo veliko spreminjal. Sprijaznite se, ali pač ne.

Če ste sposobni podati dobronamerno kritiko ali predlog, bom zelo vesel. Kratke črno-bele kritike, ki govorijo samo o vašem trenutnem razpoloženju in niso nikomur v korist, pa zadržite zase.

mastermind (formerly known as admin)
administrator / Strelec.si
Odgovori
#27
Mastermind, brez zveze izgubljaš energijo s pisanjem žnergačem (eden je celo "zagrozil", da bo šel raje na forum Lov... :)) )...

Pri nas na kratko rečemo: če nisi plačal, potem ne govori. Forum ni javno dobro in se ga ne plačuje iz javnih sredstev. Torej, kaj je še potrebno dodati? Če komu kaj ne paše, pa naj izvoli in ustanovi novega, pa magari z naslovom "ŠicPlac"...
Odgovori
#28
> boggy said:
> Ajej, skropucalo, se bom raje navadil na lovski forum!

Kakršna zastava :-& - takšen refleks ~:> ...

Ajd!
Don't hit at all if it is honorably possible to avoid hitting... but never hit soft!
(T. Roosevelt)
Odgovori
#29
STAREJŠI JE BOLJŠI PA L.P. :((
Odgovori
#30
Saj se bomo navadili na to novo obliko, eni hitro eni malo manj hitro. Sicer pa namig, kako prideš do razporeda in pregleda, ki je po vrstnem redu in vsebini še najbolj podoben prejšnji varianti:
v zgornji vrstici klikneš na **Categories**, par sekund počakaš, da spremeni ekran, potem pa klikneš še na "**Discussions by Category**" .
Tudi jaz sem fajn klel, ko sem pred 2 meseci bil prisiljen staro dobro Nokio 6310i zamenjat za moderni mobilnik Sony Xperia ŽNJ z velikim ekranom na dotik in miljon dodatnimi funkcijami, ampak se počasi navajam tudi na to čudo :-c med drugim se da z njim tudi telefonirat in SMS-e pošiljat :)]
Better be judged by twelve than carried by six
Gun Control is the comforting lies that people tell themselves in order to deal with media induced hoplophobia.
Odgovori
#31
Čestitam, lepo oblikovana stran, tudi sam se lovim a sem mnenja da nam boš pomagal če zaidemo v stransko ulico :)>-
Odgovori
#32
> stafordcic said:
> STAREJŠI JE BOLJŠI PA L.P. :((

Ok, saj spoštujem mnenje, ampak kaj? Kaj je boljše pri starejšem? Pustimo zaenkrat izgled ob strani, ket se bo itak zamenjal. Pri vsem ostalem pa, kaj vam je bilo tako všeč na starem? Res me zanima, ker poslušam samo jamranje, brez obrazložitev.
administrator / Strelec.si
Odgovori
#33
Ja, na starem sem imel ful prijatlov, tukaj pa še nobenega ne poznam :(( . Pa tudi ti nisi tako prijazen. Na prejšnjem forumu je bil en stric Admin, ki je samo občasno malo grozil, ampak drugače je bil pa mehkega srca in je rad pomagal. No, edino o politiki nismo smeli debatirati, pa **domobranskih zastav obešati v avatarje**. Drugače smo se pa prav lušno imeli.

Zdaj sem pa tako sam :(( .

Ajd!

Bruce almighty, upam, da si zadržal svoj smisel za humor in svoje mehko srce, ker priden si še vedno.

Še majhna pripombica: smajli ne skoči tam, kjer je kurzor, ampak vedno na konec teksta. Zoprno, ampak zaenkrat trivialno in irelevantno :-B .
Don't hit at all if it is honorably possible to avoid hitting... but never hit soft!
(T. Roosevelt)
Odgovori
#34
Pri pogledu "Categories" (ki je nekak najbolj domač) bi bilo fajn, če bi tudi svetilo, kje so novi posti - ker:
"Discussions by Category" je nekak nedomač oz. preveč razvlečen,
v "Unread-Discussions" pa je kup vsega, od oglasov do "strokovnih" prispevkov.
...You know, you come from nothing - you're going back to nothing. What have you lost? .... NOTHING! (Monty Python)

Odgovori
#35
No, tale bobijev komentar je pa iz srca. >:D<

Ne vem sicer zakaj se ti zdi da nisem tako prijazen, edino prej se me je rahlo dotaknil ta silno negativen odnos nekaterih posameznikov in sem pač napisal kar me je tiščalo, pa še to nisem nikomur grozil. ;)

Drugače pa, prijateljev je povsem enako kot prej, pa tudi trudim se pomagati kot verjetno še nikoli doslej. Res je, da **trenutni** izgled foruma ni tako prijaten kot prejšnji, ampak to bomo itak popravili. O zastavah in njihovih lastnikih imam seveda tudi jaz svoje mnenje, ampak zaenkrat ne bomo prepovedovali tega. Lahko pa da se bo to spremenilo. Tole glede kurzorja bom sicer pogledal, ampak nisem ziher da se bo dalo zrihtat.

No, se mi je zdelo, da so težave bolj psihološke narave... :P
administrator / Strelec.si
Odgovori
#36
> Robert said:
> Pri pogledu "Categories" (ki je nekak najbolj domač) bi bilo fajn, če bi tudi svetilo, kje so novi posti - ker:
> "Discussions by Category" je nekak nedomač oz. preveč razvlečen,
> v "Unread-Discussions" pa je kup vsega, od oglasov do "strokovnih" prispevkov.
>
>

Se bom potrudil da to umestimo notri, ziher se da. Sicer pa imam vedno močnejši občutek, da so težave predvsem zaradi "starega načina" gledanja na nove stvari. Res je navada železna srajca, ampak to ne pomeni da je ni treba nikoli sleči. ;)

Mislim da ni prav gledati ta forum skozi oči starega. Vsekakor je ta *drugačen*, to ne pomeni slabši, kvečjemu obratno. Navigacija je po mojem mnenju zelo enostavna, z menijem na desni si vsaj enako hiter ali hitrejši kot s scrollanjem gor in dol. Jaz pogledov "Categories" ali "Discussions by Category" sploh ne uporabljam in se mi zdita povsem odveč, vklopil sem ju v bistvu samo zaradi možnosti izbire. Hkrati se mi zdi možnost prikaza vseh kategorij (bivših podforumov) na eni strani naravnost krasna, prej sem imel kup dela s pregledovanjem celega foruma. @-) Poleg tega pa tako lahko včasih naletiš na kakšno zanimivo temo, ki je drugače v kakšnem od podforumov, ki jih ne pregleduješ. Kot rečeno, če te zanimajo samo komentarji iz ene kategorije, je to samo en klik stran. :-bd
administrator / Strelec.si
Odgovori
#37
Super, treba it v korak s časom, edina moteča stvar ki sem jo takoj opazil je da se pri meniju željena kategorija ne obarva/ali karkoli že tako da sprva nisem bil čisto prepričan, če je to prava pot do željenega cilja....
3 vrstice CSS al pa en Jscript fun bi rešile zadevo, bilo bi mnogo bolj pregledno...
Odgovori
#38
> Aldebaran said:
> Super, treba it v korak s časom, edina moteča stvar ki sem jo takoj opazil je da se pri meniju željena kategorija ne obarva/ali karkoli že tako da sprva nisem bil čisto prepričan, če je to prava pot do željenega cilja....
> 3 vrstice CSS al pa en Jscript fun bi rešile zadevo, bilo bi mnogo bolj pregledno...
>

Hvala za komentar. :D

Ja, ravno s temi zadevami se pravkar ubadamo. ;)

Saj bo, saj bo...
administrator / Strelec.si
Odgovori
#39
> mastermind said:
> > Aldebaran said:
> > Super, treba it v korak s časom, edina moteča stvar ki sem jo takoj opazil je da se pri meniju željena kategorija ne obarva/ali karkoli že tako da sprva nisem bil čisto prepričan, če je to prava pot do željenega cilja....
> > 3 vrstice CSS al pa en Jscript fun bi rešile zadevo, bilo bi mnogo bolj pregledno...
> >
>
> Hvala za komentar. :D
>
> Ja, ravno s temi zadevami se pravkar ubadamo. ;)
>
> Saj bo, saj bo...

thumbs up
Odgovori
#40
Spoštovani,

nisem prebral vsega, zato se opravičujem, če je že bilo na moje vprašanje odgovorjeno. Za katero resolucijo bo optimiran novi forum? Tale, katerega izgled se bo menjal, je nastavljen dokaj ozko, predpostavljam širine 800 ali 1024, zato vsi podatki na desni strani niso prikazani (sam uporabljam resolucijo 1920x1080, zato je precej prostora neizkoriščenega). Bannerji pa predpostavljam se vrnejo, ko bo stran prenovljena.

Lep pozdrav!
Tomaž Žnidarko
Ivan Vrabec

Varnost Maribor d.d.
Kraljeviča Marka ulica 5
2000 Maribor
tel: 02-230 30 65
GSM: 051-375 886
fax: 02-230 30 19
email: orozje@varnost.si
http://trgovina.varnost.si/index.php
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)