O portalu Strelec.si

Strelec.si je spletni portal ter forum na temo strelstva, orožja in opreme, ter sorodnih tem. Forum in portal imata preko 3.000 članov iz slovenske strelske skupnosti, ter nekaj tujih članov. Dnevno sta redno obiskana s strani mnogih aktivnih članov, ki prispevajo ažurne in točne informacije iz prve roke.

Redno so objavljene informacije in rezultati strelskih tekmovanjih z velikokalibrskim orožjem v preciznem streljanju, disciplinah praktičnega streljanja IPSC, IDPA, IASC, streljanja železnih plošč, streljanja s črnim smodnikom in ostalih.

Debat o orožju, strelski, vojaški, varnostni in podobni opremi se udeležujejo mnogi izkušeni strelci in poklicni pripadniki vojske, policije, varnostnih služb in športni strelci ter lovci. Ne manjka tudi novincev, ki drugje težko pridejo do informacij iz prve roke. Veliko je informacij glede ponovnega polnjenja streliva (reloading), člankov glede zakonodaje, ki se dotika strelstva in orožja, ter mnogo drugega.

Nepogrešljiv del foruma so tudi mali oglasi, ki so zelo obiskani. Strelec.si je postal eden najbolj priljubljenih spletnih mest za trgovanje z orožjem, strelsko in sorodno opremo v Sloveniji.

Strelec.si je bil ustvarjen leta 2005 z namenom združevanja informacij s področja strelstva v Sloveniji. Pri nas namreč obstaja več športnih, lovskih in drugih zvez in društev, ki se ukvarjajo s streljanjem, vendar so informacije za začetnike in tudi tekmovalce tako razpršene in razmeroma težko dostopne, da smo se jih odločili čim več spraviti na eno mesto in nam tako vsem skrajšati čas za iskanje po spletu in drugod.

Do leta 2008 je Strelec.si deloval kot spletni forum, kar je še vedno najpogosteje uporabljana storitev. Poleg tega smo dodali še stalno dostopne informacije o strelskih klubih, dostopanju do orožnih listin, enostavnejši koledar strelskih prireditev, veliko koristnih povezav za informacije o orožju, športu, prodajalcev orožja, itd.

Vsi novinci, kakor tudi stari strelski mački ste vabljeni na ogled portala in sodelovanje v forumu.

Scroll to Top