365 Plus

V podjetju 365 Plus d.o.o. se že vrsto let trudimo strelcem predstaviti in ponuditi nekoliko drugačen nabor artiklov, ki bi navdušili tako ljubitelje kot športne strelce in taktične navdušence.

Sicer izvozno usmerjeno podjetje, ki pa vseeno želi zadovoljiti željam tudi domačih strank, se v preteklih letih ukvarja tudi z razvojem in proizvodnjo lastnih artiklov, od delov, namenjenim zgolj drugim trgom, do balistične zaščite, 3D tarč/lutk in še več.

Predvsem se trudimo, da proizvode podjetij, katere zastopamo na domačem ali Evropskem trgu ne samo oglašujemo, temveč držimo tudi na zalogi in s tem strankam omogočiti tudi ogled artiklov in takojšen nakup.

V naši spletni trgovini nudimo širok spekter orožja znanih proizvajalcev kot so Glock, Steyr, Beretta, Grand Power in GSG, hkrati pa smo zastopniki in uvoznik za več kvalitenih znamk orožja s celega sveta in sicer Schmeisser, Canik, Walther, Phoenix, Cadex Defence in Accuracy International.

Poleg orožja in taktične opreme kot zastopniki nudimo še marsikateri artikel za strelce, od pripomočkov za čiščenje Tetra Gun, Real Avid in TekMat, vzmeti DPM, namerline sisteme Truglo in Lasermax, dodatke za orožje Magpul in CAA ter konverzije, ki omogočajo uporabo pištole kot karabinke MCK in Kidon.

Prav tako smo zastopniki še za več zanimivih znamk, kot je inovativen sistem za trening MantisX, vrhunske svetilke Olight, očala Gatorz, izdelke podjetij Cyalume, ESP, Falke in še mnogo več.

Na trgu si prizadevamo predstaviti nove, drugače artikle in imeti kar najširši nabor možnosti. Celotno ponudbo si je možno ogledati na naši spletni strani – https://www.365-plus.com. Seveda pa so stranke vedno dobordošle tudi v naših prostorih, kjer si lahko veliko stvari ogledajo tudi v živo, hkrati pa smo vam na voljo tako na mailu kot telefonu.

Kontakt

Najdete nas tule

Scroll to Top