AmmoPot

Portal https://sportno-strelstvo.si/ je nastal na podlagi moje dolgoletne želje, da bi športno strelstvo predstavil in približal ljudem na drugačen način. Kaj vse ponujamo, boste izvedeli v nadaljevanju.

Blog o športnem strelstvu

Na blogu poročamo o dogodkih, ki se odvijajo v športnem strelstvu velikega kalibra. Naj bodo to rezultati, reportaže, intervjuji ali dragocene informacije za začetnike, ki se komaj podajajo na to pot ali pa imajo željo, da bi se bolje seznanili s tem športom.

Kako postati športni strelec I. del (sportno-strelstvo.si)

Trgovina s strelskimi pripomočki

Pri kvalitetnih strelskih pripomočkih sem kot športni strelec mnogokrat naletel na problem, zato sem se odločil, da bomo v trgovini ponujali le najboljše in za kupca po dostopni ceni.

Vse izdelke v ponudbi pa preizkusim tudi sam. Za mnenje ali preizkus vprašam tudi športne prijatelje, ki imajo dolgoletne in dragocene izkušnje v športnem strelstvu.

Trgovina na portalu ponuja nekaj zelo pomembnih pripomočkov za športne strelce, kot so: zaščita sluha v sodelovanju z Neuroth (klik), varno prenašanje orožja, hramba orožja, čistilna sredstva za nego orožja, skini za orožje, naprava za testiranje streliva in ostalo.

Postopoma dodajamo v spletno trgovino vedno več strelski pripomočkov.

Zase, kot tudi za ostale strelske kolege, želim najboljšo kakovost, in da to najdem na trgu, ali da proizvedemo sami iz kvalitetnih komponent, lahko včasih traja malo dlje, a je potem tudi večje zadovoljstvo nad kakovostnim izdelkom.

Naša novost so trezorji za orožje (klik), češkega proizvajalca s več kot 26 letno tradicijo.

Vsi trezorji imajo 5 letno garancijo in so narejeni po najvišjih varnostnih standardih in certificirani. Trezor pa lahko izdelamo tudi po željah in dimenzijah kupca.

V trgovini ne prodajamo orožja in streliva, menim, da imamo za ta namen v Sloveniji kar nekaj izbire. Kvalitetno tekmovalno orožje meni kot športnemu strelcu ni bilo težko najti.

Testirali smo ogromno kosov športnega orožja in streliva z Ransom rest napravo (klik) za katero imamo zastopstvo.

Pri testiranju orožja in streliva mi največkrat poleg ostalih izvrstnih strelcev pomaga in svetuje večkratni prvak Mednarodne lige Alpe Adria: Darijan Gomivnik (klik: Intervju Darijan Gomivnik). Zato tudi radi svetujemo in pomagamo pri nakupu orožja in streliva novim športnim strelcem (info@sportno-strelstvo.si).

Ljubezen do športnega strelstva

Skozi leta od kar se s aktivno ukvarjam s strelstvom, sem spoznal, kako napačno in zgrešeno mnenje imajo nekateri ljudje o športnem strelstvu. Gre za zmoto in napačno predstavo. Najbrž zato, ker nimajo vsi prave predstave in točnih informacij o tem športu.

Zato je blog na naši spletni strani namenjen tudi širši množici, da se ljudje lahko bolje seznanijo in poučijo o športnem strelstvu. V želji, da bi neuki dojeli, da posameznik, ki po zakonu veljavno/uradno poseduje orožni list ni kriminalec. Ravno nasprotno, v športnem strelstvu sem spoznal najbolj miroljubne, tolerantne in vesele ljudi.

Rad poudarjam besedno zvezo športni strelec iz preprostega razloga, ker je tudi pri tem športu, enako kot pri ostalih, pomemben rezultat. Pri vsem skupaj pa ima varnost in pravilno ravnanje z orožjem veliko prioriteto.

Ljudje smo različni in tako se eni strelci s tem športom ukvarjamo aktivno in se redno udeležujemo tekem in treningov, spet drugim je to občasen hobi in pridejo na tekmo tu in tam. Vsem pa je skupna ena stvar ljubezen do tega športa in odgovoren odnos do ravnanja z orožjem.

Zato vas srčno vabim k branju bloga in obiska naše spletne trgovine.

Lep športno strelski pozdrav!

Peter Fijauž

Kontakt

Kje nas najdete

Scroll to Top