Perunika, trgovina s taktično opremo in oblačili

Strelec se pri svoji dejavnosti sooča z različnimi potrebami, ki jih mu vsiljuje okolje, pa naj gre za športnega strelca, vojaka, policista, varnostnika ali lovca. Ker se ustanovitelji podjetja Perunika varnost d.o.o. tudi sami ukvarjamo s strelstvom v različnih okoljih, nam je jasno, da lahko zunanjim vplivom kljubujemo le z dobro opremo. Zato smo se ostalim strelcem v svoji spletni trgovini odločili ponuditi kar najboljšo opremo po zmernih cenah.

Pri oblikovanju prodajnega programa se osredotočamo predvsem na kakovost, z mislijo na kupca pa sodelujemo s proizvajalci, ki so hkrati cenovno ugodni. Kot prvega izmed partnerjev lahko omenimo češko podjetje Holik International s.r.o., ki izdeluje zaščitne in taktične rokavice najvišjega kakovostnega ranga. Ne dvomimo, da bodo njihova kakovost, vzdržljivost in udobje ugajale strelcem, policistom, varnostnikom in vojakom, saj so vsi modeli oblikovani na podlagi dolgoletnih izkušenj s področja zaščite rok in izdelani iz najkakovostnejših materialov, kevlarja, nomexa in hidrofobnega kozjega usnja.

Poljski Helikon-Tex v osnovi izdeluje oblačila za poljsko vojsko, obenem pa nudi vse svoje izdelke tudi v enobarvnih različicah. Podjetje ima na voljo široko paleto hlač, majic in bluzonov, ki po eni strani omogočajo neovirano gibanje in udobje, po drugi pa so kakovostna in zanesljiva. Posebej velja izpostaviti linijo Urban Tactical Line (UTL), srednjega in nizkega profila, izdelano za potrebe varnostnih organov. Linija obsega vse od kratkih in dolgih hlač do soft shell jaken in taktičnih vetrovk. Skupna lastnost vsem izdelkom je visoka funkcionalnost, saj so primerni za civilno uporabo, poleg tega pa so zasnovani za (prikrito) nošenje orožja in opreme.

Pri Peruniki smo še posebno ponosni na sodelovanjem s podjetjem ALP in njihovo blagovno znamko Fenix Protector, ki označuje taktične balistične jopiče. Dobavljivi so vojaški in policijski modeli, ki so jih zasnovali nekdanji pripadniki čeških oboroženih sil in njihovih specialnih enot. Plod njihovih izkušenj so izdelki, ki uporabnikom zaradi inovativnega sistema nameščanja in premišljene konstrukcije omogočajo maksimalno zaščito in lahkotnost uporabe v najtežjih pogojih delovanja. Glede na kakovost in cenovno dostopnost ni naključje, da jih uporabljajo pripadniki številnih vojsk in organov pregona po vsem svetu. S področja zaščitne opreme velja izpostaviti še naše zastopstvo za kolenčnike podjetja Alta, ki so med uporabniki izjemno priljubljeni.

Predanost kakovosti naše podjetje kaže tudi z zastopanjem taktičnih svetil ameriškega podjetja Brite-Strike, ki se odlikujejo po najvišjem pragu odpornosti in visoki modularnosti. Možno jih je namestiti na orožje ali opremo, s tem pa v primerih taktičnega delovanja uporabniku omogočajo prednost – morda celo odločilno. Njihova najmočnejša stran je vsekakor lahka in trdna konstrukcija, kar so potrdila že na mnogih težkih preizkušnjah.

Podrobneje smo predstavili le svoje najpomembnejše partnerje, ki bi hkrati utegnili najbolj zanimati slovenskega strelca. Na kratko naj omenimo, da se naše podjetje ukvarja tudi z distribucijo hidracijskih sredstev Source, pod lastno blagovno znamko pa tržimo padalsko vrvico Perunika ParaCord 550. Poleg tega imamo na voljo še širok nabor taktičnih pripomočkov, trenutno pa širimo krog dobaviteljev in izdelkov v prodajnem programu, kar pomeni, da bodo naše stranke še lažje dostopale do izdelkov, ki jih potrebujejo.

Svoje stranke vabimo in jim priporočamo, da nas obiščejo na naši spletni strani. Tam lahko opravijo naročilo v spletni trgovini, ali pa si ogledajo katerega izmed katalogov naših partnerjev. Če želenega izdelka trenutno nimamo na zalogi, ga bomo na željo stranke naročili in v najkrajšem možnem času dobavili. Kratke dobavne roke tudi sicer štejemo kot svojo vrlino, saj stranka prejme pošiljko povprečno prej kot v dveh delovnih dneh od opravljenega naročila. Svojo prihodnost želi Perunika graditi na kakovosti izdelkov in profesionalnem odnosu do strank.

Vabljeni, da nam pri tem pomagate!

Kontakt

Najdete nas tule

Scroll to Top