Proarmis

Predstavitev podjetja Proarmis


Proarmis d.o.o. je podjetje iz Maribora, ki je bilo ustanovljeno konec leta 2014, z delom pa smo začeli 22.5.2015. Osnovni namen podjetja je trgovina za lovstvo, strelstvo in prosti čas povezan s strelskim športom. V sklopu podjetja imamo tudi puškarske storitve, ki smo jih nadgradili od leta 2017 z lastno izdelavo pištol, ki jih tržimo pod lastno blagovno znamko. V osnovi pištole bazirajo na poznanem sistemu STI/SVI 2011, nadgrajene so z nekaterimi našimi posebnostmi. Podprti kalibri so 9 mm Luger, .40 S&W in .45 ACP. Več o naših pištolah lahko najdete informacije na naši internetni strani -> https://www.proarmis.si/orozje/kratkocevno-orozje/pistole?attr_0=218 . Razvoj se pa ne ustavlja tukaj, saj načrtujemo tudi nove tipe pištol in ostalih vrst orožja (vmes smo naredili tudi lastno verzijo polavtomatske puške AR-15 v kalibru .223 Rem).

Tako kot je v preteklih letih od ustanovitve do danes rastla prodaja, smo povečevali tudi število zaposlenih (danes smo v podjetju 4 zasposleni) kakor tudi ponudbo. Še posebej velik poudarek smo dali ponovnemu polnjenju streliva, kjer smo trenutno eden največjih ponudnikov komponent in opreme za t.i. reloading v Sloveniji. Imamo najbolj celovito ponudbo smodnikov in netilk v Sloveniji, saj ponujamo smodnike blagovnih znamk Lovex, Swiss Reload, Vihtavuori, Hodgdon in IMR po evropsko zelo konkurenčnih cenah. Od netilk ponujamo blagovne znamke Sellier & Bellot, Magtech, Federal, CCI, Fiocchi in RWS. Ponujamo tudi črni smodnik blagovnih znamk Explosia in Wano. Od zrn ponujamo blagovne znamke Sierra Bullets, Nosler, LOS, H&N Sport, Sellier & Bellot, Magtech in Lapua. Prav tako je bogata izbira opreme za reloading, saj ponujamo izdelke svetovno priznanih firm s tega področja, kot so Lee Precision, RCBS, Redding in Dillon.

Ponudba s področja streliva zajema znane blagovne znamke, kot so Sellier & Bellot, Magtech, CCI, Eley, Federal, Geco, Lapua, Prvi Partizan, RWS, SK Ammunition, STV (smo zastopnik za Slovenijo), Topshot Competition,…

Ponudba iz področja orožja je prav tako zelo obsežna, saj zajema takšne blagovne znamke kot so AKAH, Arex, Bul Armory, Češka Zbrojovka, Frankonia Jagd, Glock, HS Produkt, Ruger, Smith & Wesson, STP by Prommersberger, Tanfoglio, Walther, Crvena Zastava, Alfa Proj, Sabatti, Mossberg, … Direktno od proizvajalcev uvažamo tudi revolverje blagovne znamke Manurhin, ki predstavljajo sam vrh kvalitetnih revolverjev za precizno streljanje, kakor tudi puške znamk Voere, Hera Arms in polavtomatske šibrenice Husan Arms.

Med opremo bi želel izpostaviti še zastopstva za MSA Sordin – program zaščite sluha in vida – kot enega vodilnih ponudnikov te vrste opreme, ki je prepričala tudi vojske ZDA, Slovenije in drugih, kakor tudi blagovno znamko Strauss Metal, ki ponuja razne omare za shranjevanje orožja ter Sportsmatch, ki izdeluje zelo kvalitetne montaže za optiko, ki so prepričale tudi angleško vojsko. Seveda ponujamo tudi celoten program optike, ki je dobavljiv v Sloveniji, nekaj iz zaloge, ostalo pa po naročilu. Tukaj najdete take blagovne znamke kot so AKAH, Bushnell, Delta Optical, Leica, Meopta, Minox, Nightforce, Nikon, Sightron, Sun Optics, Vanguard, Vortex, Walther, Kahles, Carl Zeiss, Swarovski itd.

Poleg strelnega orožja, ponujamo še program zračnega orožja in airsoft, za katerega ponujamo tudi strelivo, tarče itd.

V našem podjetju se trudimo, da vam ne nudimo samo uslug prodaje, ampak vam ponujamo tudi puškarske storitve, s pomočjo katerih boste vaše orožje lahko popravili ali nadgradili ter predvsem ohranili varno za uporabo.

V sklopu poprodajnih (ali začetnih, če se šele želite vključiti v strelski šport) aktivnostih, Vam omogočamo tudi včlanitev v strelsko društvo Proarmis, kjer lahko poleg izobraževanja za rokovanje z orožjem izvajate tudi treninge in se udeležujete tekmovanj. Nudimo Vam tudi kompetentno strokovno pomoč pri pravilnem športnem rokovanju bodisi za discipline IPSC, IDPA, IASC, natančno steljanje itd.

Celotno ponudbo je nemogoče predstaviti v tem kratkem opisu naše dejavnosti, zato priporočam ogled naše internetne strani -> https://www.proarmis.si/, kjer boste dobili veliko informacij kaj ponujamo. Seveda bomo pa veseli, če nas kontaktirate tudi na druge načine:

[icon_box icon=”hb-moon-vcard” icon_color=”#ff6838″ icon_position=”left” title=”Kontakt” align=”left” animation=”bottom-to-top” animation_delay=”300″]

[/icon_box]

Veselimo se tudi vašega obiska v naši trgovini na Ptujska cesta 97, 2000 Maribor. Vabljeni!

[separator type=”default”]

Najdete nas tule

Scroll to Top