Trgovina Lovec Grosuplje

Vse se je začelo leta 1990, ko smo na naslovu današnje Trgovine Lovec Grosuplje, odprli trgovino Nord d.o.o. Ta je prvotno zasedala le polovico današnjega lokala, saj je bila druga polovica zgradbe namenjena za drugo dejavnost. Od takrat dalje se je skozi vsa leta na isti lokaciji počasi, a vztrajno razvijala zgodba. Lokal smo razširili na celotno pritličje in tudi razširili našo ponudbo. Nastala je lovska trgovina s, po mnenju strank, največjo ponudbo v lovski in strelski industriji v Sloveniji. Po dolgi poti in raznoraznih izkušnjah smo leta 2006 trgovino prenovili, uredili veliko pisarno in skladišče in še razširili ponudbo, ki jo vsakodnevno dopolnjujemo in predvsem želimo ustreči željam vam – našim zvestim strankam. Trgovini smo takrat nadeli novo ime – Trgovina Lovec Grosuplje, Davorin Marinč s.p. Naš cilj ni bil samo narediti družinsko vodeno lovsko trgovino, ampak ustvariti prostor, v katerem stranke prav vseh starosti lahko najdejo nekaj zase in se počutijo odlično v prijetnem in domačem ambientu. Stremimo k temu, da so vsi artikli, ki jih ponujamo kvalitetni in da so naše stranke z našo ponudbo več kot zadovoljne, saj gradimo predvsem na kvaliteti in si tako upamo trditi, da našim strankam nudimo le najboljše. Pripravljeni smo tudi prisluhniti in se prilagoditi posebni želji vsake stranke. Vljudno vabljeni vsi lovci in športni strelci, kot tudi vsi ostali k ogledu naše ponudbe, kjer se boste v prav vsakem trenutku počutili prijetno in cenjeno. Mi smo tukaj za vas, da vam izpolnimo vse vaše želje. Poskrbimo, da vam bo lov in strelstvo užitek!

V vseh teh letih delovanja smo se do pred kratkim specializirali v področje lova in športnega streljanja TRAP ter KOMPAK. Leta 2015 pa smo zaradi velikega povpraševanja po streljanju s kratkocevnim in AR dolgocevnim orožjem, naše znanje razširili tudi med športne strelce te zvrsti. Letno se udeležujemo vseh večjih sejmov po svetu – IWA SHOW v Nemčiji, SHOT SHOW v Las Vegasu kjer izpopolnjujemo naše znanje, da vam lahko odgovorimo na vsa vaša zastavljena vprašanja.

Danes lahko pri nas najdete popolnoma vse v zvezi s športnim in lovskim streljanjem. Osredotočeni smo na prodajo vseh vrst pušk in pištol, streliva, daljnogledov, montaž in čistilnega pribora. Kemične ograje za odvračanje divjadi, vse vrst tarč in oblačil priznanih znamk ter obutve. Pred nedavnim smo v naš program dodali tudi reloading program RCBS, po naročilu pa vam dobavimo tudi druge znamke. Med kroglami vam nudimo praktično vse, kar trg ponuja, tesno pa sodelujemo s podjetji HORNADY ter BARNES. Smodniki VIHTAVUORI, IMR, SWISSreloading in še in še. Nudimo pa tudi komisijsko prodajo in odkup orožja vseh vrst.

Nekaj najbolj popularnih produktov/znamk pri nas:

 • ekskluzivni uvoznik metalcev glinastih golobov MATARELLI
 • ekskluzivni uvoznik lovskega in trap streliva CLEVER MIRAGE (Italija) in HULL (Anglija)
 • eklsluzivni uvoznik glinastih golobov vseh barv in dimenzij EMILIANA PIATTELLI
 • organiziramo kompak tekmovanje z lastnimi stroji – PRENOSNO KOMPAK STRELIŠČE, nudimo pa tudi izposojo metalcev glinastih golobov
 • prodaja lovskega ter športnega streliva drugih priznanih znamk: RWS, Geco, Sellier&Bellot, Federal, CCI, SK, Norma, Lapua, Winchester, …
 • uvoznik lovskih oblačil UNIVERS (Italija) in Jagdhund & xJagd (Avstrija)
 • prodaja tudi drugih znamk oblačil, kot so PINEWOOD (Švedska) in DEERHUNTER (Danska)
 • škornji in druga obutev priznane znamke AIGLE (Francija)
 • tarče vseh vrst in dimenzij
 • pokali in graviranje za vse priložnosti
 • uvoznik priznananega orožja STEYR MANNLICHER
 • drugo orožje znamk Češka Zbrojovka, Merkel, Tikka, Miroku, SAKO, Beretta, Perazzi, Blaser in še in še.
 • ekskluzivni uvoznik grelnih in športnih oblačil LENZproduct (Avstrija)
 • prodaja daljnogledov DOCTER, LEUPOLD, ZEISS, SCHMIDT & BENDER, LEICA, MEOPTA, SWAROVSKI, …
 • eklskluzivna prodaja trenutno najboljšega čistila za orožje NANOprotech (Rusija)

Kontakt

Za vse informacije smo vam na voljo 24/7 na omenjenih telefonskih številkah, skypu, elektronskem naslovu oziroma ste vabljeni, da nas obiščete vsak dan v tedno od 09.00 – 12.00 in 14.00 – 18.00, sobota od 09.00 – 12.00. Če so te ure za vas neizvedljive, nas pokličite in brez problema vam bomo pomagali tudi izven delovnega časa.

Kje nas najdete

Scroll to Top