Varnost Shop

Podjetje Varnost shop d.o.o. je podjetje ustanovljeno po spremembah nastalih v podjetju Varnost Maribor d.d. in podjetju Skupina Aktiva d.d.

Področje Orožja nudi kupcem prodajo orožja in opreme tako športnim strelcem, lovcem, ljubiteljem orožja kot tudi zgolj ljudem, ki jim je mar za osebno varnost.

Osnovna dejavnost je maloprodaja orožja, opreme in streliva v trgovini v Mariboru, kjer se lahko kupec skupaj s prodajalcem odloči o svojem nakupu.

Podjetje nadaljuje sodelovanje s številnimi mednarodnimi podjetji kot so podjetja Frankonia Jagd, Umarex, Akah, Rohof, … Poleg navedenih imamo še druge dobavitelje, ki pokrivajo specifične želje naših kupcev. Podjetje ima zastopstvo za prodajni program orožja Crvena zastava, imamo tudi zastopstvo za Alfa Proj.

Pri podjetju Varnost shop je možno kupiti opremo za varnostne službe, športno streljanje, lov in prosti čas različnih proizvajalcev.

Kupcem nudimo velik nabor streliva različnih proizvajalcev ter različnih kalibrov – Sellier & BellotMagtechCCIFiocchiRWS,  LOSH&N Sport.

Posamezne artikle je možno naročiti bodisi iz programa, ki je na razpolago na naši spletni strani, iz zaloge, bodisi preko katalogov, ki so dobavljivi pri nas. Veliko pozornost namenjamo osebnemu svetovanju in osebnem stiku s kupcem. Novost, ki smo jo uvedli v letošnjem letu na spletni strani je pošljanje direktnih povpraševanj in vprašanj našim svetovalcem.

[callout]Področje Orožja nudi kupcem prodajo orožja in opreme tako športnim strelcem, lovcem, ljubiteljem orožja kot tudi zgolj ljudem, ki jim je mar za osebno varnost.[/callout]

[separator type=”default”]

[icon_box icon=”hb-moon-vcard” icon_color=”#ff6838″ icon_position=”left” title=”Kontakt” align=”left” animation=”bottom-to-top” animation_delay=”300″]

[/icon_box]

[separator type=”default”]

Najdete nas tule

Scroll to Top