Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
Zlo odvisno je od odziva namreč preizkušajo in tipajo teren že od 90ih sedaj pa so začutili svojo priliko in bodo udarili na polno. Če odziv ne bo oster silovit, agresiven in predvsem širok jih bo to opogumilo, da so uspešno oprali glavo dovolj velikemu procentu populacije, da lahko nadaljujejo z večjimi koraki proti finalnemu cilju.

Vsi se neki bojijo, da ne bodo izpadli desni, nori, da so to samo športni rekviziti itd itd itd itd... Politična korektnost v vseh porah razmišljanja oz. cela modifikacija razmišljanja uspela do te mere, da se ljudje že samo cenzurirajo pri mislih. TAKO ALI TAKO označijo liberalci vse, ki nimajo enakega mnenja kot oni za bilokero nalepko se jim najbolj splača.

Morali bi zahtevati ravno kontra in sicer popolno sprostitev kategorij prestavitev iz A kategorij avtomatsko orožje v B kategorijo (recimo ji B8 - avtomatsko orožje ki je EKVIVALENTNO vojaškemu) in katero bi lahko kupili vsi preverjeni in usposobljeni državljani in v primeru BARVNE LESTVICE ALARMOV na določeno BARVO VSI DRŽAVLJANI, ki imajo B8 MORALI NOSITI 24/7 orožje s seboj kamorkoli gredo do spremembe  BARVE.

Druga zahteva je obvezna sprostitev prikritega nošenja oz. "varnostnega orožja" za vse usposobljene in preverjene državljane in omogočitev nošnje tudi na javnih prireditvah.

To bi morale biti naše zahteve, ker DOKAZANO NA PRIMERIH:

1. EU pojma nima in še vedno uvaža biološko orožje v EU...
2. Če EU pojma nima in je to namenoma smo v vojni kjer nas določeni neidentificirani elementi želijo iztrebiti torej poteka genocid...
3. Če je vse skupaj zgolj splet nesrečnih okoliščin še vedno ostane dejstvo, da kljub strahovitim naporom država, policija in vojska niso sposobne zavarovati državljanov in če niso sposobni zagotavljati človekovih pravic si morajo le te zagotoviti državljani, če pa to omejujejo pa glej točko 2...
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od Mato - 22-11-2015, 23:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50



Uporabnikov, ki berejo to temo: 6 Gost(ov)